Kisti Varken Hamile Kalan Var mııı???

bende de kist var ama ben hiç ilaç kullanmayı sevmiyorum ya inşallah kendisi düşer de ilaç kullanmam ama progesteron hormonu için ilaç kullanacam galiba kadın olmak anne olmak ne kadar zormuş meğer.dün yılların doğayeni bir doktorla konuştum çok önemli bir durum değil bunlar geçer merak etme, tasalanma dedi biraz uzun sürse bile amacına ulaşırsın dedi içime su serpti valla.doktorumu değiştirmekten yanaydım biraz değiştirme dedi.inşallah en kısa zaman da sorunlarımız geçer de rahatlarız, hayallerimize kavuşuruz.
benim adet günüme çok az kaldı inşallah gelmezde hamile kalmış olurum bebişim sağlıklı olsun da bir iki ay geç gelsin sorun değil.eşim ne kadar üzüldü anlatamam çok istiyordu Allah'tan hiç olmayacak demedi biraz zorlayacak bizi dedi biraz moral vermeye çalışsa da çok durgun olmuştu gözleri dalmıştı ve düşünüyordu bense kucağına girip ona sırnaşmaya az da olsa şirinlik yapmaya çalışıyordum hastanede. neyse geçer inşallah bu günler

öncelikle verdiğiniz moral için teşekkürler... çikolata kisti ameliyatımı oldum inşallah bende hamiş kalırım

bendede basit kist var ama klomenden dolayı oluşmuş.ama 10 mm ve dr bunu gözardı edip tedaviye devam ediyor.allahım ya ne olur her şey yolunda gitsin

ben kistlerimden dolayı 2 yılımı kaybettim ve tedavi gördüm yani laparoskobi oldum ve şimdi hamileyim...

tabii sizin durumunuz farklı olabilir kistin ne tür bir kist olduğuda önemli
...

canım senin kistin neydi benim çikolata kistim vardı ve 1 ay önce ameliyat oldum şimdi önümde 6 ay var hamile kalamasan tüp bebek dedi doktor beni biraz bilgilendirirsen çoook sevinirim

ameliyat olup olmamanız sizin durumunuza bağlı bende diğer arkadaşım gibi 2 yıl kaybettim iki kere ameliyat oldum, laparoskopi ile yaptırın sakın açık olmayın amaeliyatı, laparoskopi ile olunca sizin tüplerinizide kontrol ediyorlar, ona göre çocuk tedavizine başlıyorlar. lütfen bu konuda iyi bir hastaneye gidin. ben iki kist ameliyattan sonra hamileyim şimdi şükür

Benimde solyumurtaliğimda 5.5 cm kist var 1yildir tedaviye rağmen gitmedi ve şimdi hamileyim.dr gozetim altinda bu sureci geçiricem inşallah sonuç iyi olur..

slm arkadasım bendede basıt kıs var banada sorun olmaz dedı bızde 4 aydır denıyorum ama olmuyo korkmaya basladım acaba bı doktora dahamı gıtsem dıye dusunuyorum. Pekı senın adetlerın nasıl duzensızmı bıde bende son 2 aydır sıvılkceler cıkmaya basladı normalde hıc cıkmazdı bılmıyorum ondanmıı allah yardımcımız olsun allah kımseye cocugu aratmasın

slm arkadaslar bende doktora gıttım yumurtalıklarda kıs var dedı ama hamıle kalmanda bır sorun yok dedı 4 aydır denıyoruz olmuyooo ufff sınır basıyo ınsanı acaba baska bı doktora dahamı gıdeyım dıyorum nolcak bılmıyorum kızlar allah hepımıze yardım etsın

canım ben de konyadayım.ben gittiğim dr yüzünden 8 ay kaybettim,sana tavsiyem ii bi dra gitmendir..hatta bi kaç dr a .

kızlar benim de nsağ yumurtalığımda basit bir kist varmış normal boyutlarda ama bunun gebe kalmayı etkilemediğini söyle di doktorum ve biz 6 aydır deniyoruz olmuyo dr normal diyo

olur canım merak etme ...bende de aynı sorunlar vardı 9 ay sonra hamıle kaldım

Merhaba arkadaşlar.Bende de 3cm büyüklüğünde bir kist çıktı ve doktor ameliyat diyor.ameliyat dikişli mi oluyor ve hamile kalınma durumunda normal doğum yapılabiliyor mu ameliyat olma durumunda?Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?Şimdiden teşekkür ederim.

günaydın arkadaşlar

bende 1 yıllık evliyimi 5 aydır bebek için çalışmalara başladık.ama daha bir şey yok.sol yumurtalığımda sürekli bir ağrı var.birde yüzümde çok fazla sivilceler çıktı.arkadaşlar bile fark etmiş.kistten şüpheliniyorum.daha önce bekarken doğum kontol hapı(yasmin)kullandım.bu perşembe doktara gideceğim bakalım ne diyecek.?

hamile kalmak için bir çok arkadaş tasviyelerde bulunmuş.1 ay tarçınla,balı denedim olmadı.bu ayda adaçayını denedim olmadı.soğanla,sumağıda deneyecektim.doktara gitmeden doğal yollarla hamile kalalım dedik ama olamadı.ablamda onu bunu deneyip durma dedi.doktara gitmeyi karar verdim..

slm arkadaşlar
eylemelf bende de çikolata kisti vardı bunda 5 ay önce ameliyat oldum benm kistim 6 cm di ameliyat oldum ama bildiğim kadarıyla küçük kistler laparoskopi yoluyla alınıyo geçmiş olsun bide ben dr uma sordum hamile kalırsam normal doğum olurmu diye olur dedi rahime dokunmadık dedi inşallah herşey istediğin gibi olur

kızlar bende de kist vardı sağ yumurtalığımda bir kaç taneydi ama korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım hatta çok sancı yapıyodu ama iyi bir doktora gitmek lazım kist tedavisinde mutlaka açıklamalarından tatmin olmak lazım çok çeşitli kist var her doktorun insiyatifi tanısı farklı oluyo bu konuda

arkadaşlar bu kistler kaç çeşit? çikolata kist vb..kistler. ben de pko var ama milimetrik su kesecikleri şeklinde olduğunu söyledi doktorum, hamilelik için engel teşkil eder mi?

Son düzenleme:
bendede kistler vardı çikolata kistidfe vardı ama onun üzerine hamile kaldım...
hatta kendimi okadar boşlamış ve rahat bırakmıştımki nasıl olsa bebek olmayacak diye...
bu durumda psikoloji çok önemli inşallah herşey gönlünüzce olur..Allah gönlünüze göre verir inşallah

kızlar ben hamileyken kistim olduğunu öğrendim.önceden varmıydı sonramı oluştu bilemiyorum.hamileyken oluşmaz herhalde ama doğumum sezaryen olduğu için almışlar yani temizlemişler.rabbim önce sağlık sonrada sizlere sağlıklı bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…