ben değil ama çok yakın bir arkadaşıma kist teşhisi söylendiğinde korktu ve daha iyi tedavi almak için ankaraya gitti.veeeeeeee doktorun ilk söylediği şey:siz kist için mi geldiniz yoksa hamileliğinizi mi değerlendireceğiz? arkadaşımın kisti 5-6 cm. idi ve şu an 6. ayında gayet iyi gidiyor.
fakat bazı kistlerin de bebekle birlikte büyüdüğünü, doğumda alındığını söylüyorlar. ne kadar doğru bilemem.
merhabalar bende de çikolata kisti 4cm vardı laproskopi oldum ve ardından ilk aşılamam yapıldı şuan bekliyorum
umarım iyi haberlerini duyarız
bende de kist vardi gec kaldigim icin patlamisti ve kürtasla alinmisti su an 8 senelik evliyim cocugumuz olmuyor henüz bir sebep bulunamadi umutla bekliyoruz[/QUOTE
beyazmelekcim inşallah olur umudumuzu kaybetmeyelim
bence senin de iyi haberlerini duyucaz burdana.s
inşallah kayra benimde çikolata kisti çıktı 2.38 cm miş ameliyata gerek yok hamile kalınca sezeryanla alırız dedi doktorum doktorumdan çok memnunum allah razı olsun çok ilgili bir bayan bakalım pazartesi rahim filmi çektircem sonuç ne çıkacak
kayra sana bi müjdem varr!! bugün dr a gittim vee hamileyimm:teytey:
yani kist hamileliğe engel falan değillmişş:teytey:
selam, bende 15 gün önce doktora gitmiştim ve rahimde biri 5 diğeri 6,5 cm çapında 2 kist çıktı. üzerinden 4 gün geçti ve evde yaptığım hamilelik testi pozitif sonuç verdi. tekrar başka bir doktora gittim kistlerimin çikolata kisti olduğunu söyledi ve 4 haftalık hamilesin dedi. ultrasonda bebeğin kesesini de gördü. şu an merakla bekliyorum. inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
laparoskopi de göbek altından bi delik mi çaıyorlar? İz kalıyormu ? Bende de kist var ve 5 yılı geçti ilaç kullanıyorum ve ahla kaybolmadılar banada doktorlar normal yolla çocuğun olmaz dedi anca tüp bebek dediler... Ama yaşım daha 20bende yeniden doktora çıksam ve laparoskopi hakkında bilgi alsam bende bu yöntemle kistleri aldırmak istesem aldırabilrmiyim acaba?
Slm canim. Allahim cocugunu eline almayi nasip etsin. Nasil bir kisti? surekli mi oluyordu? kist sorunun kac sene yasadin?benimde sag yumurtulagimda 3cm kist vardi. doktor engel değil dedi ve dört ay sonra hamile kaldım. yani kistiniz basitse engel değil. hakkimizda hayırlısi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?