Kisti Varken Hamile Kalan Var mııı???

bende de var 2 tane solda 3 m sağda 2 cm. yorumları fikirlerinizi deneyimleriniz okudukça daha çok bilgi sahibi oluyor insan. isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler versin.

En kötü ihtimallle tüp bebekle hamile kalınıyor. ben de kistlerimle çok uğraştım. Doktolar "çocuk yapmayı denemeyin bile" demişlerdi. Herkes direkt tüp bebek yapın demişti ve ilk denemede de tuttu.
Kistimin olduğunu öğrendiğim ilk günlerimi hatırlıyorum da, kolum kesilmiş gibiydi, aklım fikrim bebekteydi, ya asla hamile kalamazsam diye çok uykusuz gece geçirmiştim. Bunu çevremdeki insanlar anlamadı. Şimdi o günlerde kendimi bu kadar üzdüğüme pişmanım.

Arkadaşlar benimde over kistim var 5-6cm büyüklüğünde yaklaşık 2,5sene önce öğrendim 5 farklı doktora gittim kimisi hamile kalamazsın dedi kimisi kalabilirsin fakat normal doğuramazsın dedi 2 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım ne olursa olsun dedim denedik ve 1 ay sonra hamile kaldım.Hamile iken tekrar doktora gittim ve doktor doğumda patlaya bilir dedi hamileliğim ilerledikçe korktum ama ne yok oldu nede küçüldü normal doğum yaptım sorun çıkmadı 1,5 yaşında bir kızım var ama hala kistim orda... Allah herkese 1 tane versin yine versin.

bende sol yumurtalığıma yakın bir kerde 5 cm miyom tespit edildi...hamile kalmayı planlıyorum dr um ameliyat dedi...daha sonra gazi üniv de prof aydan biri muane oldum..myomun yeri itibari ile ameliyata gerek yok dedi ve bir çok bilimsel açıklama yaptı ben ve eşim ameliyat olmamaya karar verdik ...

laporoskopi bi ara modaydı dedi ama pek tevsiye edemem dedi iyi temizlenmiyor ve yapışıklığa neden oluyor dedi...

sonuç olarak canım mutlaka bir üniv hastanesine git ve prof a muhaene ol ..

7 cm altına zaten ameliyatta yapılmıyor dei

bir de dediki miyomla hamile kalırsan büyür patlar ağrı yaapar böyle bir bilimsel veri yok dedi..küçülebilir de dedi...ameliyatı basit bir ameliyat şu konuştuğumuz süre içinde ben yapıp kapatmıştım bile dedi...her müdehalede rahimde yapışıklık oluşma riski var dedi...sonra muane etti bunu yeri itibari ile zaten et desenizde ameliyat etmem dedi...dr hanımı çok tavsiye ederim

gazi üniv. prof.aydan asyalı biri

merhabalar bende de çikolata kisti 4cm vardı laproskopi oldum ve ardından ilk aşılamam yapıldı şuan bekliyorum
umarım iyi haberlerini duyarız

İnşallah aşılaman pozitif olur Kayracım.

Kızlar bendede varmış 3 cm.Bana bi tedavi vermedi dr.?Ne diyosunuz???

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
benim doktorum uzun süre takip etti ve öyle karar verdi
bence endişelenme çoğu kişi böylede hamile kalabiliyormuş

Kızlar,

Bende de sol yumurtalıkta var, senelerdir orda, Ne büyüdü, ne küçüldü. 3cm ve sol yumurtalıkta.

İlaç falan kullanmadım, yalnız bir dr doğum kontrol hapi tavsiye etmişti. Onu kullandım uzun süre, hem de korunma amaçlı.

Şu an 6 haftalık hamileyim.
Ekstra hiçbirşey yaptırmadım. Normal yolla da olabiliyor yani.

Benimde solda 3 cm ve yeni çıktı.
Ayyy bende hamiş olurmuyum dersinnnn?
3.aşılamamı olcam ben bu ay sanırım.

benim 1. aşılama olmadıbugün regl oldumsenağlama
yarın doktora gidicem
çok üzgünümsenağlama

kayra sana bi müjdem varr!! bugün dr a gittim vee hamileyimm:teytey:
yani kist hamileliğe engel falan değillmişş:teytey:

kayra sana bi müjdem varr!! bugün dr a gittim vee hamileyimm:teytey:
yani kist hamileliğe engel falan değillmişş:teytey:

canım çoooook sevindim
allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin a.s.
vallah böyle hamiş haberleri duyunca çok seviniyorum
ve daha da ümitleniyorum:dance:

Hasret tebrikler..sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)) senin kistin ne kisti idi? çikolata falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…