• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisti Olanlar

kızlar benim size sorum olacak kistle ilgili 2 yıllık evliyim evlenmeden önce bi doktoro gittim işte yumurtalıklarım nasıl neyle korunuyum diye sol yumurtalığımda 2 adet kist çıktı 3 ve 3,5. 1 ay yasmin kullandıım baktılar ve gitmişler dedi bu bir ay boyuncada sürekli leke geldi.ama doktor bana ne kisti olduğunu söylemedi. 6 ay kadar öncede bi kadın doğum uzmanı tembel yumurtalık teşhisi koydu düzensiz detimden dolayı 10 gün 14 gün geciyor son zamanlarımda. arada muayeneye gidiyorum kist yok diyor yasminide bırakalı 1 yılı geçti adetim düzensizleşti yine eskisi gibi bu ay çokda sancılı oldum acaba kistler tekrarlıyo mu korktum şimdi :( çocuk düşünemiyorum eşim askerde olmazsa diye de korkuyorum tembel yumurtalık ne oluyo arkadaşlar bileniniz varsa aydınlatsın beni lütfen...

Slm cnm benim kistim de seninki gibi adet olunca gidiyodu ama tekrarliyodu tabi hattabende kackez agrilikanamadan dolayi acile gittim.sogan kurunu dene cok faydali kist icin.adeti duzene sokuyo ayrica

Slm cnm benim kistim de seninki gibi adet olunca gidiyodu ama tekrarliyodu tabi hattabende kackez agrilikanamadan dolayi acile gittim.sogan kurunu dene cok faydali kist icin.adeti duzene sokuyo ayrica

canım şok teşekkür ederim biraz bilgi verir misin bu doğan kürü nasıl uygulanıyor.birde mide yanması yapar mı benim midem hassastır da biraz :)

canım şok teşekkür ederim biraz bilgi verir misin bu doğan kürü nasıl uygulanıyor.birde mide yanması yapar mı benim midem hassastır da biraz :)

cnm soğan kürü orta boy normal yemeklik soğanı yıkayıp 4e bölüyosun kabuğuyla birlikte bir su bardağı suda kaynamaya başladıktan sonra 5dk daha beklet ılık olunca içiyosun.soğan piştiği için yanma falan yapmıyo normalde bendede olur mide yanması.adetn ilk günü başla 15 gün iç sonra bırak bırakınca hemen ardına incir kürüne başlıyosun.15 günde ona devam incir kürü hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş

arkadaşlar merhaba
bana yardımcı olursanız size çok minnettar olurum. lütfen beni aydınlatın.
geçtiğimiz mart ayında dış gebelik geçirmiştim. ve iğne ile sonlandırıldıktan sonra 5 ay korumdum. 3 aydır da korunmuyordum.
adetim 9 gün gecikince bu hafta doktora gittim. tüplerde tıkanıklık olup olmadığını görmek için rahim filmi çektirmemi söyledi. önümüzdeki ay çektireceğim.
fakat birde 5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ve adetimin gecikme sebebinin bu olduğunu söyledi.

fakat adetim bitmesinin üzerinden 7 gün geçmesine rağmen dünden beri koyu kahverengi kuru kıvamlı lekeler yoğun bir şekilde gelmeye başladı. rast gele okurken çikolata kistini okudum. benim karın bölgem sağ ve sol kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı var sanki, şişkinliğim var ve gaz çıkmıyor sanki. sizce benim bu sorunum normal zararsız bir kistmidir yoksa araştırmalarımda rastladığım daha ciddi olan çikolata kistimidir. doktor ilk muayenesinde teşhisi koyamamış olabilirmi, sizde belirti var mı? zararı ne,nasıl kurtulunur 1 yıldır bebek istiyorum olmuyor, engelmi.

Benim kistim en son 6.5 du. adet oldum gittim.2 cm.e gerilemiş.kistler tekrar büyürmü?aslan pençesi kadın hastalıklarında çok iyimiş ve kistlerde.benbunu bikaçgündür içiyorum.deneyipde faydasını gören oldumu?

10 aylık evliyim ilk ay adet gecikmesi nedeniyle doktora gittim kistim olduğunu söyledi bir sürü doktor gezdim ama malesef çaresi yoktu ve büyüyordu sonunda soğan kürü diye bitkisel birşey duydum denedim şimdi 12 haftalık hamileyim ve kistim yok bir deneyin derim birşey kaybetmezsiniz geçmiş olsun
Merhabaa bende kullaniyorum sindi sogan kuru ins ise yarar😊😊

Back