Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok duygulanarak okudum yazdıklarını benimde yumurtalığımda dermoid kist çıktı,iki doktora gittim biri doğum kontrol hapıyla tedavi edeceğim dedi güven vermedi , sonra ikinci doktora gittim o da adetle kistin atılacağını söyledi. tekrar kontrole gittiğimde kistin adetle atıldığını söyledi dünyalar benim oldu. konya da bir doç a randevu aldım muayeneye gittim ne olur ne olmaz emin olayım diye. ultrasonla baktı kistin duruyor bu kistler adetle atılmaz doğduğun andan beri seninle dedi mr çektirelim tam emin olalım dedi mr çekildi sonuçta yine dermoid kisti çıktı. çarşamba günü ameliyat olacağım laparaskopiyle yapılacak ameliyat ama gidişata göre açık ameliyata dönebiliriz dedi doktorum ve açıkçası çok korkuyorum
canım merhaba nasılsın ameliyat oldunmu?umarım iyi geçmiştir
merhaba canım çok şükür iyiyim. laparoskopiyle ameliyat olalı 1 ayı geçti. iki ameliyat birden olduğumdan toparlanmam biraz uzun sürdü malesef. ama buna şükür. kistim 7 cm miş patolojiye gönderildi.sonucu gelmedi daha.çalışmaya başladım hayat normale dönmeye başladı sonunda
Bende bugün doktora gittim.hem ade olmamıştım hemde bebek düşünüyordum.doktor alttan bakı.zaten çok stresli.sonra küçük bir ücret karşıığınd bir aletten bakıyoruz dedi.bütün organlarını göreceksizn dedi.neyse baktı 4cm kisti var dedi.
bana o....tril diye bir ilaç verdi.3 ay tedavi.eriyecekmiş yoksa ameliyat.ben geç klmadan bebek sahibi olmak isterken tedavi uzadı.
ağrım yoktu.dokto bu arada beni tatmin etmedi.bu arada küçük ücret 141.90 lira.tahlil derken 200 mal oldu bana .ne anladık bu işte anlamadım.offff ya
evet bende 24 yaşında ve bekarım sevgıli bayanlar kıst amelıyatı oldum ve sadece karnımın sol alt tarafında arada bır oluşan anlam veremedığım bır şişlik yuzunden doktora gıttım ve gerçeklerle yuzleşmek zorunda kaldım nur topu gıbı 10 cm den 3 tane dermoid kistım olduğu soylendı ve acıl amelıyat olmak zorunda kaldım ılk başta çok korktum tümör dendı dunyam başıma yıkıldı sonucunda işinin ehli bi prof.dr gıttm bır haftada 5 doktora görundum ve hepsıde aynı şeyı söyledı ben açık amelıyat oldum kıstlerın fazla ve buyuk olmasından dolayı yumurtalığımda tekı alındı bunun da çocuk yapmaya engel olmadığı soylendı ve başarı bi operasyon geçirdim. aradan 1 yıl geçtı hiçbir şikayetım olmadı adet düzensızlığı arada bir oluyor kısalmadıda tek yumurta olmasına rağmen 5.6 gun sürebiliyor fakat son bi kaç aydır tekrar aynı yerde şişlik hıssedıyorum ama kontrole gitmekden de çekınıyorum ya tekrar varsa diye sonucunda gidicem er yada geç tekrar paylaşırım sonucu sizinle tüm aynı sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.
ne zaman kurtulcazzzz şunlardan yaaaa
oooff of ne zor şey kadın olmak
Evet cnm boşa dememişle kızlik vezirlik gelinlik 3günlük karılik maskaralık diye...
merhaba roza_87 seninle aynı kaderi paylasıyoruz 7 ay önce bende sancıyla doktora gittim 8 cm lik kistim warddı onu aldılar daha sonra patoloji sonucum kötü oldugu için sol yumurtalığımıda aldılar gecen ay kontrole gittiğimde sag yumurtalıgımdada yenı 3cm lik kist cıktı doktorum kontroll altındda tutucaz dedi bnmde aynı ameliyat yerimde ve kasıklarımda agrım oluyo neden bilmiyorum ben ankaradayımda önerebileceginiz doktor warmı kist üzerine uzman
[/COLOR]tesadufen gordum bu sozu gercekten boyle mı demısler ya
Öncelikle geçmiş olsun.Bende 3 Aydır kontrol altındayım.Ankara da Başkent Hastanesinde Onkolog Kadın doğum Doktoru Ali Ayhan'a gidiyorum.Çok ta menmunum.