• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisti Olanlar

kistle cocuk neden önermezler anlamadım gitti
benimde 5 cmlık bir kistim var
yeni doğum ettim
kistin erimesini beklersem yanmıtım kac ay uğrastım erimedi:50:

çok duygulanarak okudum yazdıklarını :43: benimde yumurtalığımda dermoid kist çıktı,iki doktora gittim biri doğum kontrol hapıyla tedavi edeceğim dedi güven vermedi , sonra ikinci doktora gittim o da adetle kistin atılacağını söyledi. tekrar kontrole gittiğimde kistin adetle atıldığını söyledi dünyalar benim oldu. konya da bir doç a randevu aldım muayeneye gittim ne olur ne olmaz emin olayım diye. ultrasonla baktı kistin duruyor bu kistler adetle atılmaz doğduğun andan beri seninle dedi :5: mr çektirelim tam emin olalım dedi mr çekildi sonuçta yine dermoid kisti çıktı. çarşamba günü ameliyat olacağım laparaskopiyle yapılacak ameliyat ama gidişata göre açık ameliyata dönebiliriz dedi doktorum ve açıkçası çok korkuyorum :43:

canım merhaba nasılsın ameliyat oldunmu?umarım iyi geçmiştir

canım merhaba nasılsın ameliyat oldunmu?umarım iyi geçmiştir

merhaba canım çok şükür iyiyim. laparoskopiyle ameliyat olalı 1 ayı geçti. iki ameliyat birden olduğumdan toparlanmam biraz uzun sürdü malesef. ama buna şükür. kistim 7 cm miş patolojiye gönderildi.sonucu gelmedi daha.çalışmaya başladım hayat normale dönmeye başladı sonunda :40:

merhaba canım çok şükür iyiyim. laparoskopiyle ameliyat olalı 1 ayı geçti. iki ameliyat birden olduğumdan toparlanmam biraz uzun sürdü malesef. ama buna şükür. kistim 7 cm miş patolojiye gönderildi.sonucu gelmedi daha.çalışmaya başladım hayat normale dönmeye başladı sonunda :40:

büyük geçmiş olsun cnm...bilirim o ameliyat sonrası toparlanma acısını benimde iki ameliyat birdendi.patoloji sonucunda allahın izniyle iyi gelicektir gönlünüzü ferah tutun.bundan sonrasında umarım gelişmeler gönlünüze göre olur hayırlısıyla inş.

Bende bugün doktora gittim.hem ade olmamıştım hemde bebek düşünüyordum.doktor alttan bakı.zaten çok stresli.sonra küçük bir ücret karşıığınd bir aletten bakıyoruz dedi.bütün organlarını göreceksizn dedi.neyse baktı 4cm kisti var dedi.
bana o....tril diye bir ilaç verdi.3 ay tedavi.eriyecekmiş yoksa ameliyat.ben geç klmadan bebek sahibi olmak isterken tedavi uzadı.
ağrım yoktu.dokto bu arada beni tatmin etmedi.bu arada küçük ücret 141.90 lira.tahlil derken 200 mal oldu bana .ne anladık bu işte anlamadım.offff ya

Bende bugün doktora gittim.hem ade olmamıştım hemde bebek düşünüyordum.doktor alttan bakı.zaten çok stresli.sonra küçük bir ücret karşıığınd bir aletten bakıyoruz dedi.bütün organlarını göreceksizn dedi.neyse baktı 4cm kisti var dedi.
bana o....tril diye bir ilaç verdi.3 ay tedavi.eriyecekmiş yoksa ameliyat.ben geç klmadan bebek sahibi olmak isterken tedavi uzadı.
ağrım yoktu.dokto bu arada beni tatmin etmedi.bu arada küçük ücret 141.90 lira.tahlil derken 200 mal oldu bana .ne anladık bu işte anlamadım.offff ya

geçmiş olsun cnm hiç üzülme allahın izniyle atlatırsın.kistin çözümü artık dr lar için çok kolay en kötü
ihtimalle ameliyat onada gerek kalmaz inş ki kalsa bile onlar için basit ameliyatlar ,yaşadığım için...stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca tekrar geçmiş olsun.

evet bende 24 yaşında ve bekarım sevgıli bayanlar kıst amelıyatı oldum ve sadece karnımın sol alt tarafında arada bır oluşan anlam veremedığım bır şişlik yuzunden doktora gıttım ve gerçeklerle yuzleşmek zorunda kaldım nur topu gıbı 10 cm den 3 tane dermoid kistım olduğu soylendı ve acıl amelıyat olmak zorunda kaldım ılk başta çok korktum tümör dendı dunyam başıma yıkıldı sonucunda işinin ehli bi prof.dr gıttm bır haftada 5 doktora görundum ve hepsıde aynı şeyı söyledı ben açık amelıyat oldum kıstlerın fazla ve buyuk olmasından dolayı yumurtalığımda tekı alındı bunun da çocuk yapmaya engel olmadığı soylendı ve başarı bi operasyon geçirdim. aradan 1 yıl geçtı hiçbir şikayetım olmadı adet düzensızlığı arada bir oluyor kısalmadıda tek yumurta olmasına rağmen 5.6 gun sürebiliyor fakat son bi kaç aydır tekrar aynı yerde şişlik hıssedıyorum ama kontrole gitmekden de çekınıyorum ya tekrar varsa diye sonucunda gidicem er yada geç tekrar paylaşırım sonucu sizinle tüm aynı sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.

evet bende 24 yaşında ve bekarım sevgıli bayanlar kıst amelıyatı oldum ve sadece karnımın sol alt tarafında arada bır oluşan anlam veremedığım bır şişlik yuzunden doktora gıttım ve gerçeklerle yuzleşmek zorunda kaldım nur topu gıbı 10 cm den 3 tane dermoid kistım olduğu soylendı ve acıl amelıyat olmak zorunda kaldım ılk başta çok korktum tümör dendı dunyam başıma yıkıldı sonucunda işinin ehli bi prof.dr gıttm bır haftada 5 doktora görundum ve hepsıde aynı şeyı söyledı ben açık amelıyat oldum kıstlerın fazla ve buyuk olmasından dolayı yumurtalığımda tekı alındı bunun da çocuk yapmaya engel olmadığı soylendı ve başarı bi operasyon geçirdim. aradan 1 yıl geçtı hiçbir şikayetım olmadı adet düzensızlığı arada bir oluyor kısalmadıda tek yumurta olmasına rağmen 5.6 gun sürebiliyor fakat son bi kaç aydır tekrar aynı yerde şişlik hıssedıyorum ama kontrole gitmekden de çekınıyorum ya tekrar varsa diye sonucunda gidicem er yada geç tekrar paylaşırım sonucu sizinle tüm aynı sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.

merhaba roza_87 seninle aynı kaderi paylasıyoruz 7 ay önce bende sancıyla doktora gittim 8 cm lik kistim warddı onu aldılar daha sonra patoloji sonucum kötü oldugu için sol yumurtalığımıda aldılar gecen ay kontrole gittiğimde sag yumurtalıgımdada yenı 3cm lik kist cıktı doktorum kontroll altındda tutucaz dedi bnmde aynı ameliyat yerimde ve kasıklarımda agrım oluyo neden bilmiyorum ben ankaradayımda önerebileceginiz doktor warmı kist üzerine uzman

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar bende kadın doğum dr.na sık idrara çıkmaktan dolayı gittim.ultrasonla muayne etti 5 cm büyüklüğünde kist çıktı.genel cerraha gönderdi bide o baksın diye gittim.ultrasonda sorun varmış neyse ertesi gün gittim.ultrasonla baktı benim kistler oldumu 6.5 santim.sağ overda yumurtalık kistymiş.adet günüm yakın olduğu için birde adetin bitsin ondan sonra gel bakalım dedi.ameliyat gerkirmi dedim 5 sınırdır 8 olunca amelaiyat gerekiyor dedi.ilaç tedavisi deniycez dedi.Kardeşimde geçen sene dr.a gitmişti ondada kist çıkmıştı.doğum kontrol hapı vermişdi dr.oda kullanmk istemedi evli olmadığı için.neyse bizim bi komşu adetin bittikten sonra tekrra muaynanaye gitmesini önerdi.kardeşimde adeti bittikten sonra tekrar naşka dr.a gitti.o dr.da kist olmadığını tertemiz olduğunu söylemiş adeti yakın olduğu için ordaki pıhtılaşmış kanı kist olarak görmüşler demişti.şimdi kardeşim sendede öyledir adet ol bitsin sonra tekrar git dedi.bende öyle yapacam inş.lah dediği gibidir ama benim kasıklarımda ağrı var kesin doğrudur diyorum.:((

kızlar hepinize geçmiş olsun bende kist yüzünden ameliyat oldum ama benimki 3cmlik over kıstıymis pataloji sonucum ii çıktı ama yine kist oluyo adet olunca gidiyomus klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 3.bu ayki bakalım inşallah mucizeme kavuşurum.

bend e gecen ay adet sancısı yuzunden dok gttm 4 cm kıs var sol yumurtalıgnda dedı adet bıtımınde gttm solda var dedı ondan bır ay once gıtmıstı bısı yoktu dun gene gıtım kıs ıcın tertemız dedı sanırım aet zamanında geldı gıttı kıscık:52::52: ıns bıda gelmez benı uzmezz:27::27::27:

ne zaman kurtulcazzzz şunlardan yaaaa:(

aynen canım :( bendede geçen sene çıktı cift taraflı.üstelik kanamalı kistti biri patlayınca düşük yapar gibi bi acıyla hastaneye kaldırdılar beni.3 gün yattım.7 litre serum verdiler sonuç:regl olunca gider,gitmezse alırız dediler.neyseki 45 gün süren regl derdinden sonra oldum ve gitmiş diğeride.ama ne çileydi anlatamam :(

merhaba roza_87 seninle aynı kaderi paylasıyoruz 7 ay önce bende sancıyla doktora gittim 8 cm lik kistim warddı onu aldılar daha sonra patoloji sonucum kötü oldugu için sol yumurtalığımıda aldılar gecen ay kontrole gittiğimde sag yumurtalıgımdada yenı 3cm lik kist cıktı doktorum kontroll altındda tutucaz dedi bnmde aynı ameliyat yerimde ve kasıklarımda agrım oluyo neden bilmiyorum ben ankaradayımda önerebileceginiz doktor warmı kist üzerine uzman

Öncelikle geçmiş olsun.Bende 3 Aydır kontrol altındayım.Ankara da Başkent Hastanesinde Onkolog Kadın doğum Doktoru Ali Ayhan'a gidiyorum.Çok ta menmunum.

Öncelikle geçmiş olsun.Bende 3 Aydır kontrol altındayım.Ankara da Başkent Hastanesinde Onkolog Kadın doğum Doktoru Ali Ayhan'a gidiyorum.Çok ta menmunum.

tesekkur ederim filiz81 bircok kadın dogum doktoru var ama hep dogum üzerine uzmanlar ben kist üzerine arıyodum sanırım yardımcı oldun cok sagol önümüzdeki hafta randevu alıp bende gideyim senindemi yumurtalık alındı

kızlar benim size sorum olacak kistle ilgili 2 yıllık evliyim evlenmeden önce bi doktoro gittim işte yumurtalıklarım nasıl neyle korunuyum diye sol yumurtalığımda 2 adet kist çıktı 3 ve 3,5. 1 ay yasmin kullandıım baktılar ve gitmişler dedi bu bir ay boyuncada sürekli leke geldi.ama doktor bana ne kisti olduğunu söylemedi. 6 ay kadar öncede bi kadın doğum uzmanı tembel yumurtalık teşhisi koydu düzensiz detimden dolayı 10 gün 14 gün geciyor son zamanlarımda. arada muayeneye gidiyorum kist yok diyor yasminide bırakalı 1 yılı geçti adetim düzensizleşti yine eskisi gibi bu ay çokda sancılı oldum acaba kistler tekrarlıyo mu korktum şimdi :( çocuk düşünemiyorum eşim askerde olmazsa diye de korkuyorum tembel yumurtalık ne oluyo arkadaşlar bileniniz varsa aydınlatsın beni lütfen...

Back