Kıştan nefret edenler

şükür ki dört mevsiminde güzelliğini yaşayabiliyoruz...
bende kışı pek sewmeyenlerdenim
ama düşününce sıcacık evımde her türlü imkanımz varkende nankörlük gibi geliyor
ya evıne odun kömür alamayanlar ne yapsın ve hatta odun kömür alacak bır evi dahi olmayanlar (
ayakkabısı montu olamyanlar...
kar ayaz demeden zor şartlarda çalışmak zorunda olanlar...(bu gruba eşim ve bende giriyoruz basında çalıştıgımz için genelde her koşulda dışarıdayız yağmur kar vs.)
ve daha nice örnekler var....

biz sıcacık evlermzde banyo yapmaya üşeniyorz...giyecek o kadar kıyafetmz var ama kat kat giyindiğimz için şikayet ediyorz... sıcacık yemegimiz pişiyor ama soguk diye üşeniyoruz...
galiba bıraz durup düşünmek ve şükretmek lazım..

kış insanı maddi manevi sömürüyor kardeşim onu bilir onu söylerimfisfisfis

Her türlü ağrılarımın kıştan kaynaklandığı için yaz mevsimi tez gel

Allah dört mevsimi bize verdiyse vardır bir bildiği...En çok bahar ayını seviyorum.Mis gibi temiz hava terleme yok güneş var serin serin.Yazın aşırı sıcakları hiç sevmiyorum.

Ben kışa bayılıyorum.Erkenden havanın kararması,rüzgar uğultusu,dışarda lapa lapa kar yağması,yorgana sarılarak uyumak,sımsıcak evden dışarda yağan yağmuru izlemek oldum olası hoşuma gidiyor.

nefret değil yani de o da Allahın bir lütfu..
ama yazı daha çok seviyorum.kışın sadece 1 veya 2 odayı paylaşırız.ne kadar doğalgazda olsa sımsıcak olmaz biryer
ama yazın herşeyde mutfaktada oturursun.diğer 3 odamıda kullanırım balkon kapısı sabah akşam açık olur bahçemde gezer dolaşırım.terasta kapının önünde otururuz.daha rahat oluruz yani.kışı pek sevmem.rahat değil çünkü.dışarı bile çıkmak istemem açıkçası kışın

Farkında mısınız bu nefret ettiğiniz üzerimize karların yağdığı mevsimin ne gibi faydaları var.
Allah'ın yarattığı hiç bişeyden nefret etme lüksüne sahip değiliz biz kimiz ki.
Ki herşeyi bizim mutluluğumuz ve bi amaç için yaratmış olmasına rağmen..
Bu dünyada yaratılan herşey mükemmel bi dengeye sahip.
Lütfen şükredelim.

Bende sevmiyorum kışı
sular buz gibi oluyor bulaşık yıkarken parmaklarım donuyor
banyo yapması da zor oluyor
evimiz sobalı olduğu için sıcak odayı bırakıp tuvalete gitmesi zor oluyor(soğuklarda nedense çok sık tuvaletim geliyor)

hıc sewmıyorum soguk havayı
hem dogalgaz fatursı yuzunden hemde bı turlu ısınmayan ellerım ayaklarım yuzunden
ınatla sortla gezıorm ewde ama usuyorumda
keske hep mayıs olsa hazıran olsa...

hehehe ben kışı millet kapandığı için çok seviyorum :) tamam kimsenin giyimine karışamayız saygı da duyuyorum ama bazıları öyle bir giyiniyor ki burası Türkiye mi diye düşünmeden edemiyorum :) hoş şimdide totosuna bakmadan tayt giyenler var ama yapcak bişi yok.. twitterda bir anket vardı kadınları itici kılan şeylerin ilk listesinde tayt giyenler vardı :) bir müddet kapalı insanları göreceğim için çok mutluyum zayıf olduğum için sürekli üşüyorum bu yüzden de çok mutsuzum ama olsun her mevsimin ayrı güzelliği var.. kış olmasa bu sefer de karı özleriz sıcak iklimden olan birisi olarak biliyorum :)

bende tayt gıyıorm canm hıc ıtıcı durmuyo emın ol uzun boylu uzun bacaklıyım ve fazlalıgım yok o yakısmayanlar ıcındr
ayrıca burası turkıyemı dıcek bısı yok burası turkıye oldugu ıcın ınsanlar acık ta gıyınıyor kapalıda... bırası c
Cumhurıyetle yonetılen bır ulke...arap degılız..

yok cnm senin için demedim bazılarında o kadar itici duruyor ki anlatamam herkes kendine yakışanı giymeli ve kilolu birinin tayt giymesini hiç de hoş bulmuyorum ve açıklıktan kastım cümlemi daha iyi okursan anlarsın haddinden fazla açılanlar oluyor onlara söylüyorum yoksa kendim de giyiniyorum haddini aşmadan

yaz gelsın artıkkk (zaten kıs kıs gıbı degıl ne kar var ne yagmur bol bol kuru ayazzz

yazı daha çok seviyorum kıştan hoşlanmıyorum soğuk oluyor rahat gezilmiyor yazın tatile çıkıyoruz ne güzel

Her mevsimin güzel ve kötü yanları var. Ben fazla sıcağı ve fazla soğuğu sevmem. Bulutlu havaları severim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…