Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tayt gıyıorm canm hıc ıtıcı durmuyo emın ol uzun boylu uzun bacaklıyım ve fazlalıgım yok o yakısmayanlar ıcındrhehehe ben kışı millet kapandığı için çok seviyorum :) tamam kimsenin giyimine karışamayız saygı da duyuyorum ama bazıları öyle bir giyiniyor ki burası Türkiye mi diye düşünmeden edemiyorum :) hoş şimdide totosuna bakmadan tayt giyenler var ama yapcak bişi yok.. twitterda bir anket vardı kadınları itici kılan şeylerin ilk listesinde tayt giyenler vardı :) bir müddet kapalı insanları göreceğim için çok mutluyum zayıf olduğum için sürekli üşüyorum bu yüzden de çok mutsuzum ama olsun her mevsimin ayrı güzelliği var.. kış olmasa bu sefer de karı özleriz sıcak iklimden olan birisi olarak biliyorum :)
bende tayt gıyıorm canm hıc ıtıcı durmuyo emın ol uzun boylu uzun bacaklıyım ve fazlalıgım yok o yakısmayanlar ıcındr
ayrıca burası turkıyemı dıcek bısı yok burası turkıye oldugu ıcın ınsanlar acık ta gıyınıyor kapalıda... bırası c
Cumhurıyetle yonetılen bır ulke...arap degılız..