Kıştan nefret edenler

yazı kışa göre tercih ederim sabah aydınlık güneşli bir güne uyanmak bende pozitif bir ruh hali oluşturuyo içim açılıyo zemuszemus

Bende kışı pek sevmem :kızgın:
ama karı çok severimmm opuyorumnanaktan
ama soğuğuda sevmem kafamçokkarıştı

bildim bileli kışı sevme karı sevmem soğuk hiç sevmem allah beni karlı memlekete düşürmesinterlemek bana göre kışın sancılarımız oluyor yazın hiç biri yok:kahve:

kıştan soğuktan nefret ediyorum geceleri üstümü örtmek istemiyorum en tirirl tiril kıyafetlerimi giymek istiyorum yaz gelsin istiyorummmmmmm

bende kışı sevmeyenlerdenim tam bi yaz çocuğuyum üşümeyi sevmiyorum bi kere sabahları yataktan çıkasım gelmiyo hiç bişeyden keyif almıyorum kışın ama yazın insanın içi kıpır kıpır oluyo hayat insana daha bi güzel gözüküyoboshayallersmile
bi de şu dikkatimi çekti bilmem sizlerde aynı fikirde olurmusunuz yazın doğanlar mesela benim gibi temmuz ayında yazı sevip kıştan hoşlanmıyorlar kışın doğanlarda kış aylarını sevip yaz aylarını pek sevmiyorlarbenneyaptımki

bende sevmiyorum. yazıda çok sevmem. ama ilkbahar .... işte en sevdiğim mevsim.. mayıs ayı hele.. hep mayıs olsa..

kışın resmen kalorifere yapışık halde yaşarım.
dışarı çıkarken de kat kat giyinmek ve hareket edememek ıyy nefretlik:bbo:

ayaz soğuk oluyor şapka takmayı seviyorum ama çizme giymeyi nefret ediyorum kış demek rahatlık bitiyor demek ,hastalık demek

kış olsun ama dışarı soğuk evim sıcacık olsun...
ama kışın ısınamayan insanlara üzülürüm hep :(

Yazmıştım buraya ,ama bir daha yazmak istiyorum.Hiçbir değişiklik olmadı ,hala kıştan nefret ediyorum ve yazı dört gözle bekliyorum.buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
şu an üstümdeki hırka battaniye gibi yinede üşüyorum . 9 ay bekleki yaz gelsin of ya of .kötükedihüso

ben buyrda yazdan bıktım..terlemekten bunalmaktan..aşırı sıcak korkusuyla eve tıkılmaktan..bende üşümeyi özledim..ençok ilk ve son baharı severim..yazdan nefret ettim artık burda..

bahar ve yazı çok severim daha doğrusu güneşi severim...burcumunda etkisi var bunda
bir aslan burcu olarak enerjimi güneşden alıyorum diyebilirim...kış demek kapalı hava ve
sıkıcı günler demek ve tabi çok üşümek...özellikle ellerim ,ayaklarım:gitme:

ya bu yaz neden bukadar çabuk geçiyor gelmesiyle gitmesi bir oluyor kışın içimin dışımın titremmesinden elimi soğuk suya korkarak uzatmaktan nefret ediyorum yaaaaaa :(:(

nefret ediyorum da diyemem,hepsi lazım mevsimlerin ama sevmiyorummmmm!
hadi yazı geçtim, ama bi memlekette hiç mi bahar yaşanmaz.
ne sonbahar ne ilkbahar.
hoop yaz,hoop kış..
öff ankara öfff.
kara şehir!

Son düzenleme:
bende kışı sevmeyenlerdenim.yaz çocuğuyum .... kışın kasveti benim ruhumu psikolojimi çok etkiliyor....kapalı havalardan hiç hoşlanmam. yaz gibisi yok......ama çok kısa.....:(:icecream:

Son düzenleme:
Back