Kıştan nefret edenler

peptyy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
355
13
318
eylülden sonra mayıs gelsin istiyorum sokağa çıkarken lahana gibi giyinmek istemiyorum saat 5 te karanlık olmasın istiyorum ev sıcak olsa bile musluktan buz gibi akan sularla iş yapmaktan banyoya girmeyi ertelemekten sürekli daha çok acıkmaktan nefret ediyorum .kışı hiç ama hiç sevmiyorum ben (bu arada yaza sadece 120 gün kaldı)-tatlicadiarzu-

aa bende hep kış olsun isterim. yazın ne kadar ince giyersen giy terlersin, ama kış pofuduk pofuduk gzersin ne güzel hihoyyyt

Her mevsimin ayrı bir gizemi var , ayrı bir tadı var benim için..Ayırt edemiyorum...

nefret etmiyorum ama sevmiyorum.kışın resmen bunalıma giriyorum.kat kat giyinmeyi,üşümeyi sevmiyorum..yazı seviyorum deniz,kum,güneş ohh miss gibi ..

Valla günah olmasın da ben de pek hoşlanmam kıştan..

ımkanım olsa hep yaz olan bir yerde yaşamak isterim..

Ohh püfür püfür, deniz kum ve güneş, karpuz ohhh beeeee

hava erken kararıyor insanın içi sıkılıyor bunalıyorum sokaklar sessizleşiyor çoook üşüyorum dışarı çıkmak dahi istemiyor insan kışın yaff off yaz gelsin hemen

Ben de kış aylarını hiç sevmem...
:1no2:
Üşümekten bir hal olurum kalın da giyinemem tarzan gibi dolaşıp duruyorum sonra da ver elini ateşli gripli nezleli günler....
:roflol:

Kışı ben de sevmiyorum mafoldumben çok üşüyorum kat kat giyiniyorum bir türlü ısınamıyorum :sinifsinif: hava erken kararıyor kapalı kasvetli hava hiç bana göre değil, keşke hep ilkbahar olsa :icecream:

kışı çok seviyorum her mevsimin farklı güzellikleri var önemli olan o güzellikleri görmek akşam kar yagarken sokakda dolaşmak karın yagışını seyretmek müthiş bir zevk veriyor insana onun için kışı çok seviyorumkaydirigubbakcemile5

bende sevmiyorum soğuk banyo yamaya bilem üşüeniyom yaz sıcak sıcak seviyorum yazı

eylülden sonra mayıs gelsin istiyorum sokağa çıkarken lahana gibi giyinmek istemiyorum saat 5 te karanlık olmasın istiyorum ev sıcak olsa bile musluktan buz gibi akan sularla iş yapmaktan banyoya girmeyi ertelemekten sürekli daha çok acıkmaktan nefret ediyorum .kışı hiç ama hiç sevmiyorum ben (bu arada yaza sadece 120 gün kaldı)-tatlicadiarzu-

Size çok içten katılıyorummmm hehehhe kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

bende bende bendeeeeeeee
dışarı çıkınca burnumun kıpkırmızı olmasını
dudaklarımın soğuktan çatlamasını
havanın erkenden kararmasını
kat kat giyinmeyi hiç ama hiç sevmiyorum :1no2:

Kış aylarını hiç sevmiyorum.Yaz gibisi var mı ? Oh,deniz,kum,güneş,günler uzun,kat kat marul gibi giyinmek yok!..boshayallersmile

Kışı ben de sevmiyorum mafoldumben çok üşüyorum kat kat giyiniyorum bir türlü ısınamıyorum :sinifsinif: hava erken kararıyor kapalı kasvetli hava hiç bana göre değil, keşke hep ilkbahar olsa :icecream:

Bir de burnum kıpkırmızı geziyorum kafamçokkarıştı

kışın ellerim ve ayaklarım buz gibi olur benim, ısınmak bilmez.. bende bundan nefret ediyorum:sinifsinif:

bende hiç ayırt etmem her mevsimin ayrı güzelliği var
en çok ilkbaharı seviyorumm
kışın heryer kapalı evim daha düzenli
yazın evim çok toz oluyor
yol kenarında evim.

yaz gibisi varmi???yeseren otlar agaclar kuslar civil civil....aksamlari yemekten sonra köpegimle uzun yürüyüsler....bol bol yüzme...sicacik hava....offf yaz gelsin yaaaa....

Back