- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
- Konu Sahibi hayatisiltisi
sorunumu özeltlemek gerekirse 40 yaşındayım. 25 yaşındayken rahim ağzı kanse başlangıcı nedeniyle rahim ağzımın bir bölümü alındaı. 11 yıldır da kistlerle mücadele ediyorum. tek yumurtalığım 6 yıl önce alındı. yıllarca ilaç kullandım, 2 yıla yakın ilaçlar nedeniyle regli olmadım. ama kistlere çözüm bulamadık. şuan yine 7 cmlik bir kistim var ve doktorlar yumurtalığımı da almaları gerekir diye operasyona yanaşmıyorlar (menepoz veya bebek isterim diye). ikisini de göze almış durumdayım, zaten bir kızım var bin şükür, ikinci çocuk düşünmüyorum ve bu ağrıyı çekmektense menopaza girmeye razıyım....
sorum şu sizlere, ilişki sonrası sabaha kadar uyutmayan yumurtalık ağrısı çekiyorum ve artık yaştan mı başka bir şeyden mi kaynaklandığını bilmediğim bir kuruluk yaşıyorum. bu da canımı çok yakıyor ve sonrasında sorun yaşıyorum. başına gelen var mı? nasıl bir yol izlediniz/izliyorsunuz? olay kistle mi alakalı, yoksa yaşla mı çok anlam veremedim
sorum şu sizlere, ilişki sonrası sabaha kadar uyutmayan yumurtalık ağrısı çekiyorum ve artık yaştan mı başka bir şeyden mi kaynaklandığını bilmediğim bir kuruluk yaşıyorum. bu da canımı çok yakıyor ve sonrasında sorun yaşıyorum. başına gelen var mı? nasıl bir yol izlediniz/izliyorsunuz? olay kistle mi alakalı, yoksa yaşla mı çok anlam veremedim