kist probleminiz ne kadar surede geçti ne tedavi uygulandı??

şuan için çocuk düşünmüyorum canım 26 yaşındayım yaz sonuna doğru artık olursa inşallah bende bekarken bakteri çıkmıştı onunla çok uğraştım birde mantar evlendikten sonra komple kurtuldum çok şükür ama şu adetin az olması evlendikten sonra acayip belirginleşti bekarkende gitmiştim herşey normaildi hormonlarım falan sende sıkma canını hayırlısı olsun geç olsunda hayırlı evlat olsun yaşında çok büyük değil yani bana göre sıkma canını tatlım

sağol elifcim allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

cnm bende de 5 cm büyüklüğünde kist vardı yumurta büyüklüğünde sol yumurtalığımda banada yazz hapını verdi doktorum aynı zamandada sabah öğlen akşm soğn kürünü uyguladım tadı kötü ama şifa olsun diye içtim hep ((( adetimin 5. veya 6. günü çağırdı doktorum muayne için ve kist kaybolmuştu :)))) şimdiden acil şifalar versin rabbim sana...
guclubacismile

slm arkadaşım ne guzel geçmiş olsun sanada atlatmışsın.tşk ederim duan içinde.kaç gun içtin peki?dkhapı kullanıorumya ikisi birden yan etki yaparmı bilemedim.

Merhaba arkadaşlar...
Hepimize geçmiş olsun. Benim de sol yumurtalığımda 10cm lik kistim var. Oldukça büyük. Doktorlara gittim hepsi bir kist olduğunu söyledi ama birtanesi 5 er cm lik ikiz kistim olduğunu söyledi. Mart ayında tekrar gidicem. Doğum kontrol hapı kullanıyrum şimdilik. Soğan kürünüben de duydum ama ilaçla yan etki yaparmı bilemiyorum.

Allah herkese şifa versin

amin canım allah hepimize şifa versin.inşallah hepimizinki doğum kontrol haplarıyla eriycek.

güldencim cuma günü mine hanıma gittim gerçekten güzel ingilendi az bi akıntım vardı fitil verdi
birde adet için bi ilaç verdi 21 gün kullanıcakmışım bakalım şimdilik memnun kaldım bakalım inş bu sorunuda hallederim

canım 50 sayıyı doldurmadığım için mesaj atamıyorum evet gittim ve memnun kaldım umarım sonuçta öle olur

özel msj atmana gerek yok profile girip yazabiliosun.oraya yazdım:)

bende de var 3 ay doğum kontrol hapı ile tedaviyaptık geçmedi. gebelikte oluşmayınca laparoskopi yapılcak hafta sonu.

maalesef benim ilaçla tedavi olmadı ben ameliyat olmak zorunda kaldım.ama doktorumun bana dediği kist olması demek ileride gebe kalamıyacaksın demek diil kendini strese sokma....

arkadaşlar bende de kist vardı 3,5 4 mm . aylarca geçmedi. soğan kürü denediğim ilk ay hem kistim gitti hemde hamile kaldım . soğan kürünü sizlerde deneyin ltfn

yumurtalık kistleri tekrarlıyormu ameliyattan sonra canım

ne yazik ki tekrarliyor,hemde defalarca.Ameliyat sorunun kendisini kesinlikle cozmuyor,sadece kisti aliyolar ve arkasindan yenisi olusabiliyor.Kistimin biri ameliyatla alindi,uzerinden 5-6 gectikten sonra yine kist olustu,bu sefer dogum kontrol hapi ile yok etmeye calistik ama 1,5 sene ugrasin sonunda kist hala ordaydi.Ben kisti yok etmeye yonelik kullandigim her turlu ilaci biraktigim ay hamile kaldim,kistim gebeligimin 4 ayinda kendiliginden yok oldu.Doktorumun soyledigine gore de yok olmasa bile hamileligime olumsuz bir etkisi olmazmis(kist 6 cmdi bu arada).Bilseydim yok etmeye ugrasacagima hamile kalmaya ugrasirdim onca zaman.Allah butun isteyenlere versin insallah,kistim var diye hamile kalamayacam diye dusunmeyin.

çok rahatlattın beni sağol..
darısı benim başıma

arkadaşlarbende çikolata kistinden amliyat oldum 4 ay önce fakat birkaç gün önce ağrılarımdan dolayı doktara gittiğimde 5 cm hemorojik kist olunu söyledi doğum kontrol hapı verdi çok umudum yok geçice diye ne yapacağımı şaşırdım artık

arkadaşlar bende de kist vardı 3,5 4 mm . aylarca geçmedi. soğan kürü denediğim ilk ay hem kistim gitti hemde hamile kaldım . soğan kürünü sizlerde deneyin ltfn

Merhaba, bende pko var, yani küçük küçük birçok kist. Soğan kürünü çok duydum.Fakat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden satın mı alıyor kullanıyorsunuz, yoksa soğanı kaynatıp içiyor musunuz anlayamadım.Bilgi verirseniz bende denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…