evet canım evlenince problermler çıkıo bekarken hiç problemim olmamıştı.kist nedir bilmezdim bu ay çıktı başıma.inşallah daha onemli şeyler çıkmaz canım duamızı eksik etmeyelim.daha yeni evliymişsin sanırım henuz bebek duşunmuosunuz dahada erken yaşını bilmiorum ama.ben 27 yaşındayım 19 aylık evliyim.7aydır bebek istioruz vakit uzadıkça sinir bozucu oluo.sanırdımki hemen olacak ama olmayınca olmuo demekki zamanım var.hayırlısı olsun
slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.
cnm bende de 5 cm büyüklüğünde kist vardı yumurta büyüklüğünde sol yumurtalığımda banada yazz hapını verdi doktorum aynı zamandada sabah öğlen akşm soğn kürünü uyguladım tadı kötü ama şifa olsun diye içtim hep((( adetimin 5. veya 6. günü çağırdı doktorum muayne için ve kist kaybolmuştu :)))) şimdiden acil şifalar versin rabbim sana...
guclubacismile
Merhaba arkadaşlar...
Hepimize geçmiş olsun. Benim de sol yumurtalığımda 10cm lik kistim var. Oldukça büyük. Doktorlara gittim hepsi bir kist olduğunu söyledi ama birtanesi 5 er cm lik ikiz kistim olduğunu söyledi. Mart ayında tekrar gidicem. Doğum kontrol hapı kullanıyrum şimdilik. Soğan kürünüben de duydum ama ilaçla yan etki yaparmı bilemiyorum.
Allah herkese şifa versin
bende de var 3 ay doğum kontrol hapı ile tedaviyaptık geçmedi. gebelikte oluşmayınca laparoskopi yapılcak hafta sonu.
maalesef benim ilaçla tedavi olmadı ben ameliyat olmak zorunda kaldım.ama doktorumun bana dediği kist olması demek ileride gebe kalamıyacaksın demek diil kendini strese sokma....
yumurtalık kistleri tekrarlıyormu ameliyattan sonra canım
ne yazik ki tekrarliyor,hemde defalarca.Ameliyat sorunun kendisini kesinlikle cozmuyor,sadece kisti aliyolar ve arkasindan yenisi olusabiliyor.Kistimin biri ameliyatla alindi,uzerinden 5-6 gectikten sonra yine kist olustu,bu sefer dogum kontrol hapi ile yok etmeye calistik ama 1,5 sene ugrasin sonunda kist hala ordaydi.Ben kisti yok etmeye yonelik kullandigim her turlu ilaci biraktigim ay hamile kaldim,kistim gebeligimin 4 ayinda kendiliginden yok oldu.Doktorumun soyledigine gore de yok olmasa bile hamileligime olumsuz bir etkisi olmazmis(kist 6 cmdi bu arada).Bilseydim yok etmeye ugrasacagima hamile kalmaya ugrasirdim onca zaman.Allah butun isteyenlere versin insallah,kistim var diye hamile kalamayacam diye dusunmeyin.
çok rahatlattın beni sağol..
darısı benim başıma
7 cm miş canımgeçmiş olsun arkadaşım buyukluğu ne kadarki erimemiş?
arkadaşlar bende de kist vardı 3,5 4 mm . aylarca geçmedi. soğan kürü denediğim ilk ay hem kistim gitti hemde hamile kaldım . soğan kürünü sizlerde deneyin ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?