nerede oturuyorsun canim
istanbul demissin ama istanbulun neresi mesela ben zeynep kamilde muayene oldugumda ultrasonda kisti gordugu zaman zaten ca testini istemisti doktor ama mr ozel bi hastanenin yonlendirmesiyle cektirmistik bir goruntuleme merkezindenerede oturuyorsun canim
istanbul demissin ama istanbulun neresi mesela ben zeynep kamilde muayene oldugumda ultrasonda kisti gordugu zaman zaten ca testini istemisti doktor ama mr ozel bi hastanenin yonlendirmesiyle cektirmistik bir goruntuleme merkezinde
canim ben uskudardaki yunusemre hast gittim ordan istek yapildi kosuyolundaki bi goruntuleme merkezindede 82 tl ye falan yaptirmistim uskudarada muayene ucreti 26 tl mi ne odemistim ca testide cok basit bi test istesen zeynep kamilde para vermeden yaptirirsin ayrica umraniye hospitalium dada mr da kampanya vardi hala varsa ara bir sor istersen bedavada yaptirabilirsib eger hala geciyosa oranin kadin doguma gidersin orda yaparlar
canim ben uskudardaki yunusemre hast gittim ordan istek yapildi kosuyolundaki bi goruntuleme merkezindede 82 tl ye falan yaptirmistim uskudarada muayene ucreti 26 tl mi ne odemistim ca testide cok basit bi test istesen zeynep kamilde para vermeden yaptirirsin ayrica umraniye hospitalium dada mr da kampanya vardi hala varsa ara bir sor istersen bedavada yaptirabilirsib eger hala geciyosa oranin kadin doguma gidersin orda yaparlar
kolay gelsin canim rica ederim ins guzel sonuclar alirsin
canim zeynep kamilden internetten yada 182 arayip randevu alman alzim jinekoloji 1 dendi galibakolay gelsin canim rica ederim ins guzel sonuclar alirsin
canim ne yaptin tetkiklerini yaptirdinmi
canim keske carsambaya birakmasaydin ozaman suren ne zaman dolar bilmiyorum ama mr sonucunu uc gunde veriyorlar bilmiyorum acil dersen bi faydasini gorurmusun ama ca testini nerde yaptircaksin bu arada kistinmi var senin
canim keske carsambaya birakmasaydin ozaman suren ne zaman dolar bilmiyorum ama mr sonucunu uc gunde veriyorlar bilmiyorum acil dersen bi faydasini gorurmusun ama ca testini nerde yaptircaksin bu arada kistinmi var senin
haftaya cuma doluyor, yarına randevu aldım doktordan, mr ı yarın ya da cuma çekseler yetişirim de bugünlerde de gazetelerde boy boy mr ile ilgili haberler var, heryer doğru düzgün çekemiyor dikkatli olun diye...iyi de biz nerden bileceğiz nasıl çektiklerini((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?