Kist belası yardım

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
4ay once kist ameliyatı oldum 7cm ti. Bu ay yine oluşmuş 3.41 cm of napıcam şimdi benn oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum yoruldummmmmmmmm😪😪😪😪😪

4ay once kist ameliyatı oldum 7cm ti. Bu ay yine oluşmuş 3.41 cm of napıcam şimdi benn oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum yoruldummmmmmmmm😪😪😪😪😪

Geçmiş olsun cnm yumurtalık kistimi çikolata kist falan mı? Bende yumurtalık kistinden oldum patlamıştı benimki iç kanama yapmıştı onu takip eden aylarda aynı senin gibi tekrar oluşmuştu ama doktor korkma fazla büyümedikçe normal bunlar demişti ilaçla küçüldüler arada bi tekrar çıkarlar ve koybolurlar inşallah seninkilerde geldikleri gibi hemen giderler tekrar çok geçmiş olsun cnm sevgiler..

3.42 cm kızlar daha amelyat olalı 3ay olmuştu 7cm kist aldırdım nolcak yine bilmyorum buyurse ameliyat olursam die korkuyorumm bendende sevgiler. KıZlar opüyorum sizi

Kizlar mutluyum cunku kistim gitmis 27 aralıkta 3 aylik bebeğim kalbi durdu ve kurtaj oldum .ilk kontrollerde herşey yolunda gözüküyor du24 ocak kasik agrisi icin gitttim ve 6, 5 cm sag yumurtalikta kist var dediler. Cok üzüldüm soğan kürü duymuştum hemen denedim ve bugun ggittim 3 doktorun gitmez dedigi 6, 5 cm kist yok olmus pek inanmazdim ama soğan kürü ise yaradi mutluyum

allah şifa versin cümle rahatsızlıkları olan arkadaşlarıma

3.42 cm kızlar daha amelyat olalı 3ay olmuştu 7cm kist aldırdım nolcak yine bilmyorum buyurse ameliyat olursam die korkuyorumm bendende sevgiler. KıZlar opüyorum sizi

Merhaba canim hic kendini uzmuyosun cunku rabbimiz herseyin bir caresini vermis.sogan kurunu arastir ve biran once basla.bu sayfada da kistinin yok oldugundan bahsedenler var.bende de cikolata kisti var cok arastirdim sogan kurunden fayda goren cok kisi var ben ve bikac arkadasim ilk kurumuzu tamamladik.istersen sende topigimize katilabilirsin.

kist hangi kistti canım çikolata kistleri tekrarlıyor cnkü

slm cnm benmde 4 ay önce 5 cm di 1ay diane diye d.kntrol hapı kullandım biayda soğan kürü yaptım ama smdi 7.5 cm olmş sen gnde kaç defa ve kaç ay uyguladn soğan kürünü ?bide hiç hap flan kullanmadın mı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…