Kısmetsizim Evlenemedim çare arıyorum:(

Erkekler neden kaçar?
Kendini değersiz hisseden birini başkaları neden değerli görsün?
Kendine yetemeyen birini kim yüklenmek ister? v.b.

84 doğumluyum bekarım şuan işsizim ama herseyin evlilik oldugunu dusunup hayata kusmuyorum sagliginizin ailenizin dostlarinizin isinizin mesleginizin kiymetini bilin gereksiz kisilerin laflarini duymayin yasama tutunun bir amac edinin lutfen kendinize gelin saclaliklarla beyninizi yikayan kisileride dikkate alip ilgilenmeyin falmis buyumus sacmalamayin hersey allahin iradesiyle gelisir o istemezse yaprak bile kipirdamaz bizde evlenemeyiz mutluluklar

Belki psikolog konu sahibini kafasındaki yanlış düşünce şeklinden kurtaracak, bekar olduğu için bu kadar değersiz hissetmesinin yanlış olduğunu anlatıp yeni ufuklar açacak?

Yıllar önce eski bir erkek arkadaşım "neden ilişkilerin terkedilmekle sonlaniyor dusunmelisin" demişti.O gün beni terk ediyor olmasa bu konu hakkında ki gözlemlerini dinlemek isterdimBelki de tarafsız bir gözle ihtiyacınız vardır.Surekli aynı hataları yaparak farklı bir sonuç elde edemeyiz.Buna da kismetsizlik deriz.Belki bizim çevremizde ki kişilere verdiğimiz mesajla ilgili bir sorun vardır.Eger manen rahatlayacaksaniz ben sizin için dua ederim.Siz de bu parayla iki çocuk giydirirsiniz ,onların da duasını almış olursunuz......etti mi size 3 duacı

İnsanlar yalnız kalmak için yaratılmış varlıklar değilller çünkü
Ruhsal ve bedensel olarak, çok uzun süre yalnız kalmak sağlığa zararlı
Psikolojik olarak karşı cinsten birinin yakınlığı bir ihtiyaç
Bir müddet kaliteli yalnızlık elbette kötü değil
Ama çok uzun süre yalnız olmak veya sonsuza kadar yalnız olmak da hiç mutluluk verici bir şey değil
Dost, arkadaş bir yere kadar haftada 1 -2 buluşursunuz sonra herkes kendi evine

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir noktadan sonra herkes kendi çekirdek ailesinin derdine düşüyor, ailesi olmayanlar yalnız kalıyor

Konu sahibesi de ne yapsın yani ruhdurumu uzun süre yalnız kalmaktan bozulmuş, çaresiz hissediyor gayet normal bir durum.

Erkekler neden kaçar?
Kendini değersiz hisseden birini başkaları neden değerli görsün?
Kendine yetemeyen birini kim yüklenmek ister? v.b.

İyi de ilişkisi evliliği olan herkes ruhsal yönden çok mu mükemmel? Aşırı kıskancı da var güvensizi de var yapışkanı da var ; onları yüklenen erkekler de gayet var. Dediğim gibi safi kısmet şu yazdıklarınızla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Yeni insanlarla tanış, bakımlı ve şık ol her zaman. Gözünü dört aç umudunu kaybetme yaşın geç değil. Amaa işte sen “koca istiyorum al beniii” duygusunda oldukça bu iş olmaz, itersin adamları benden söylemesi.

Bunu neden bu kadar dert ediyorsunuz . Bu hayat kocadan çocuktan ibaret değil. Ne güzel kariyer sahibisiniz gezin eğlenin paranızı çatır çatır yiyin. Evlilik olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil.

gel abimle evlen.. :) 83 doğumlu..

Bekarken de nefret ediyordum evliyken de nefret ediyorum millete evlilik baskısı yapmaktan şaka yollu bile olsa evlilikle ilgili yorum yapmaktan. İnançlı mısınız bilmiyorum ama eğer inancınız varsa dua edin. Bakın ben evlendim hastalığına rağmen millet çocuk nerdeeeee diyor. Şimdi Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum. Millet illa diyecek bir şey buluyor çocuk doğursan bile bu aynı. Artık insanlar eskisi gibi erken evlenmiyor. Geçim sıkıntısı, ekonomik zorluk diye bir gerçek var. Doğum oranları bile düşmüş. Ben 27 yaşımda evlendim de ne oldu bu sefer de çocuk riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…