Merhaba herkese, ben 85 doğumlu bir bayanım ve ne yazık ki bu yaşıma kadar evlenemedim, bekar kaldım. Buna çok üzülüyorum. 1 defa evliliğin eşiğinden döndüm, bazen acaba o mu bağlattı kısmetimi diye içime şüphe düşüyor. Ne zaman biriyle en ufak flörtleşmeye dahi başlasam benim içime bir takıntı geliyor, sonra saçma sebeplerden bitiyor yıldım artık. İnsanın içindeki umut tırnak ucu kadar kalsa da ölmüyor bu da beni yoruyor, kabullenemiyorum bir türlü kocasız çocuksuz yalnız ömrü. Bu arada çalışıyorum, işimde başarılı bir insanım yurtdışında yüksek lisans yaptım ama mutlu etmiyor artık iş başarıları beni, sinir bile olmaya başladım hatta. Artık işte başarılar değil, hayat arkadaşı istiyorum olmuyor olmuyor.
Neyse lafı uzatmıyım. Ben geçen netteki bir fal sitesinde fal baktırdım kızlar. Bu falcıya 4 sene önce de baktırmıştım isabetli tahminler yapmıştı. Tarot baktırdım güzel şeyler söyyler umutlanırım sandım ama falcı beni yıktı. "Kısmetin kapalı, bişeyler başlıyor sebepsz bitiyor. Vesveseleriniz yüzünden böyle oluyor" dedi yıkıldım. Eş bulamazsın bu döngü böyle devam eder dedi, 500 tl'ye vefk yazıyorum yaparsam kısmetim açılır dedi. Kızlar ben günaha da girmek istemiyorum, falcı günah olmadığını, ayetlerle yapıldığını, kısmetimin açılacağını söyledi . Kızlar lütfen bana yol gösterin vefk yaptırıp kısmeti açılan oldu mu ? Olumlu hikayeler duymaya çok ihtiyacım var. Lütfen çok kötü hissediyorum. Yalnız hayatı kabullenemiyorum.Lütfen yardım edin.
gerçekten kızlar kısmetim hiç yok ya hiç
korkuyorum hata yapmaktan korkuyorum duygusal boşluk beni yiyor bitiriyor
etrafta pirana gibi ilgi gösteren evli erkekler var bir evli erkeğe kapılmaktan korkuyorum namusumla evlenmek istiyorum olmuyor olmuyor BIKTIMMMMMMMM