Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil bitcek bu yarisma acaba.yeni sezon bile olcakmis rtuke okadar sikayet varken.Şu emreyle hazal çok yapmacık değil mi ya hele bide emrenin gülüşü var
bu program bıtmez gıdenı yolluyolar yolluyolar gerı gelıyo
ask yasayanları ayırıyolar
ee kım evlenecek bu durumda
Huy Meselesi
Ada kim anlamadımda öyle birimi varAdanın hint dansı çok komik ti yaaa
ADNAN :))))Ada kim anlamadımda öyle birimi var
aynen :)Bugün ki kız isteme bölümü kısmetse olur'un gelmiş geçmiş en SIKICI bölümüydü net.
BencedeeeeBugün ki kız isteme bölümü kısmetse olur'un gelmiş geçmiş en SIKICI bölümüydü net.
Bencede iğrenç biran once bitse keşkeBir ara seyrediyordum fakat artık takip etmiyorum.
Maddi beklentiler için karakterlerinden ödün veren insanlarla dolu.
Edepsiz Melis cazgır yardakçısı mehtap..
Ay sayamıyorum iğrençler.
Margaaaaaa yakaldım seni :) Yaz tatili geldi ve geri döndüm :))) Bi de cevap vereyim isterlerseden ziyade yapım teklif ederse kalabilirlermiş :)Yarismacilar 2. Sezona isterlerse kalacaklar dimi
Kim 1 . Olmuş kim evleneyor ramazan öncesinde seyrediyodum şimdi 1 aydır izlemiyorum.ilk zamanlar deli gibi izliyodum sonra baya bi ara verdim. baktım nurla batu yakınlaşmaya başlamış bi izlim dedim şimdi deli gibi takip ediyorum. zaten pazar günü bitiyor. 1.ler evlencek olanlar belli olmuş herkes free takılıyor şu an.
teklif götürülen yarışmacılardan isteyenler katılıyormuş 2.sezona.