- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
onu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bir şey olmamışSemih ve nur ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bir şey olmamışSemih ve nur ne oldu
Özellikle melis sürekli yemek yiyor ama çok fit masllahAy bunlar sürekli homini gırtlak kek börek... nasıl kilo almıyolar ya
Erdem mi gitti dün izleyemedim
Zaten hepsi seneryo:))valla canım bilmiyorum finalleri izlemiyorum haftaiçi gündüz programlarına bakıyorum biraz
Evet dün Erdem elendiErdem mi gitti dün izleyemedim
Evet öyle imiş.zaten çoğu manken model falan filanmiş.Zaten hepsi seneryo:))
Aynen öyle herkes herkese heran yazabilirşu programı hiç izlemedim. geçen gün güldür güldürde baya bi dalga geçtiler :) gerçekten kimin kime aşık olduğu belli değil mi bu kadar rezil bişeymi. kimin elin kimin cebinde gibi bişey
tankutla onun arasnda kalınca onu yazdılar sonuçta erdemin orda bi ilişkisi yoktu tankut daniyleydiben anlamadim. cok izleyemiyorum. Erdem gitti diye cok uzulmus kizlar. ee kizlar gondermiyor mu erkekleri? demekki gitmesi icin erdemi yazzdilar
peki ondan önce kim yazditankutla onun arasnda kalınca onu yazdılar sonuçta erdemin orda bi ilişkisi yoktu tankut daniyleydi
kimlern yazdğını ezbere bilmyrm ama 4-3 gbydi sanki yada 5e 2peki ondan önce kim yazdi