Kısmetse olur Kanal D

melis ve emre oranın demirbaşıı göndermezler onu. ay instagramda bi sayfa var orda yazıyor herşey ona baksan neler var neler. o sayfayı bilmesem emrenin melek olduğuna inanırdım
ay neymıs kı
cok yapmacık su emre hıc hoslanmıyorum kuzey guney dızısındekı o kıvancın taklıtı gıbı aynı :KK70:

yenı gelenler eskıleı o hafta korumak ıcın evde gıbıler
yenı gelen aday haftasına cıkıyor
bellı demırbaslar var onlar sonuna kadar kalır
ayrıca sacmalık surda
cıftlerı elıyolar bırbırıne asık cıftlerden bırı elendı mı haftasına baskasını tanıyor :KK70:

bu haftada su yenı gelen sarı cocuk elenır bence kesın :KK70:

eser bu kızda ne buluyo ya:KK53::KK53:
sizce eser gerçek mi numara mı yapıyor, bana gerçek gibi geliyor ama belli de olmaz

Kısmetse Olur yarışmacıları 5 bin lira maaş mı alıyor?
Paylaş Paylaş
Gelin ve damat adayları adına sosyal medyada fan sayfaları açılmıştı
page_kismetse-olur-yarismacilari-aylik-5-bin-lira-mi-aliyor_013566302.jpg

Ekranların sevilen evlilik programı ‘Kısmetse Olur’ programındaki yarışmacıların, 5 bin lira maaş aldığı iddia edildi.

Akşam'dan Erçin Dağ Eysen'in haberine göre; gelin ve damat adaylarının, hayatının aşkını aradığı programda yarışmacılar yaşadıkları fırtınalı aşklar ve entrikalarla kısa sürede birçok kişiye ulaştı. Bu ilgi o kadar büyüdü ki gelin ve damat adayları adına sosyal medyada fan sayfaları açıldı.

Tüm bunlar yaşanırken evlilik programında yer alan yarışmacıların cast ajansından oldukları ortaya çıkmıştı. Hepsinin birer oyuncu adayı olduğu öğrenilen yarışmacıların aylık 5 bin lira aldığı ileri sürülüyor

X