Kısmet nasıl bulunur

Hanımefendi bu yüzyıl için 23 yaş çok ama cok erken hele ki erkek için . Bu yaşta bir erkegin bir kadını koca olarak mutlu etmesi zor . Zorla da güzellik olmaz milletin kızının günahına girmeyin . Kardesinize de bir alan tanıyın kendisi istiyor mu evlilik ? Hazır mı maddi manevi ? Ayrıca da Allah'ın dediği olur eş bulamadınız diye size caz yapması da ayrı bir tuhaf .🥴😒

23 yasinda bir kimse evlenemiyorum diye depresiflesmesin bı zahmet.Evlilik olgunluğuna sadece iş güç kurup para kazanınca erismiyoruz.Oncelikle sevgili bulsun, ilişki yaşasın.Olmadi mi ben nerde neyi yanlış yaptım diye düşünüp kendini geliştirsin.
Evlenemiyorum diye degil sevisemiyorum diye depresiyordur o.

Bence de.Bir tarafta istekleri bir tarafta dini ve toplumsal kurallar Arada boğulmuş adam
Bi salsalar cocugu sevisse, herkes rahata erecek ama bu kadar zaman sonra sevisen adam o kiza tum mali mulku yapar diye muhtemelen madem sevisecek evlendirelim diyorlar sanirsam.

Allah size gelin gelecek kadına yardım etsin. Kardeşte akıl yok, kadınlarla nasıl konuşulur bile bilmiyor, onu bir grup insan yönlendiriyor. Evlenince de bu olacak ve kadın delirecek. Bi zahmet böyle birini evlendirmeyin. Bırakın yaşasın yaşayarak öğrensin ne tuhafsınız ya! Kardeşiniz geceleri helal dairede tatmin olacak diye elin kızını niye harcıyorsunuz?

Babamda harama bulaşmasın (çok para kazanınca gençde olunca korktu) evlendirmeyi düşündü.

Yoklukta zaten ne haramı istek attığı kızlar bile nasıl salça olduysa tehdit ettirmiş merak etmeyin bulaşmak istese de bulaşamıyor ki
Biz bulamiyoruz diye sitem ediyor sanki.
Ablası olarak neler dedim neler Instagram'dan istek gönder beğendiklerine şimdi öyle bulunuyor diyorum yok yollamiyor. Birde talihsiz birkaç olay geldi başıma onun için çekiniyor artık. İstek attığı Kızın sevgilisi kardeşimi tehdit etmiş önceden

1 yaş büyük bile olur diye düşünüyorlar.

Ooo 1 yaş büyük kızlar ‘bile’ olur ha. Lütfen bu kadar standartlarınızı(!) düşürmeyin kıymetli (!) oğluşunuza kart karı(!) mı alacaksınız 🫣

Birkaç yıldır biz bunu dillendirdik. Yaşına uygun bulamadık. 1 yaş büyük bile olur diye düşünüyorlar.
Birkaç yıldır derken? Çocuk reşit olur olmaz beynini yemeye başladınız herhalde. Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.

Madem bir yaş büyük bile olur deyip müthiş bir fedakarlık örneği gösteriyorlar, Rainy var onu verelim, o da sizin gibi meraklı skdkkdkdkjd
Annem babam arıyor kardeşimi doğru düzgün konuşmuyor bile mesafeli konuşuyor. Ben arıyorum benimle de aynı şekilde. Biz bulamiyoruz diye sitem ediyor sanki.
Gülmeyeceğim gülmeyeceğim gülmeyeceğim gülmeyeceğim gülmeyeceğim gülmeyeceğ

Merhaba hanımlar. Öncelikle bu konuyla ilgili buraya yazacağımı hiç düşünmezdim ama oluyor maalesef..
Konu erkek kardeşim..
23 yaşında, belki bazılarınız için bu yaşta evlilik mi olur diyeceksiniz ama kendi işini kurdu dükkan açtı.
Babamda harama bulaşmasın (çok para kazanınca gençde olunca korktu) evlendirmeyi düşündü. Birkaç yıldır biz bunu dillendirdik. Yaşına uygun bulamadık. 1 yaş büyük bile olur diye düşünüyorlar. Ama olmadı maalesef bir de kardesimde çekingen maalesef kendi bulma ihtimali sıfıra yakın. Hiç sevgilisi bile olmadi
Bir de iyice hassaslasti kardeşim kendisinde sorun var kimse onu beğenmiyor sanıyor.
Sormayın derdimizi aile sorununa döndü resmen.
Annem babam arıyor kardeşimi doğru düzgün konuşmuyor bile mesafeli konuşuyor. Ben arıyorum benimle de aynı şekilde. Biz bulamiyoruz diye sitem ediyor sanki.
Ablası olarak neler dedim neler Instagram'dan istek gönder beğendiklerine şimdi öyle bulunuyor diyorum yok yollamiyor. Birde talihsiz birkaç olay geldi başıma onun için çekiniyor artık. İstek attığı Kızın sevgilisi kardeşimi tehdit etmiş önceden diyeyim anlayın işte.
Kaç arkadaşıma dedim aklimizda bulunsun dediler ama el elin eşeğini hesabı...

Lütfen kızlar bize fikir verin kız nasıl bulunur..

Bence kardeşinizde bi sorun var ve sizin bu yüzden bi an önce günahsız birine iteleme derdindesiniz yoksa bi insan neden kardeşini veya oğlunu bu yaşta zoraki evlendirmek ister.

Acele etmeyin kismet bu isler yasida cok kucuk sanki evde kalmis gibi davraniyorsunuz. Cekingen diyorsun o yuzden gunahada bulasmaz bence belki kendi bulur belli olmaz abartmayin o yuzden

Madem bir yaş büyük bile olur deyip müthiş bir fedakarlık örneği gösteriyorlar, Rainy var onu verelim, o da sizin gibi meraklı skdkkdkdkjd

Kız R rainyy kısmetin ayağına geldi. Konu sahibi A almanyalibirgelin rainyy tam istediğiniz özellikte bir gelin biz tüm KK olarak referansız ona özelden konuşun derim.

Merhaba hanımlar. Öncelikle bu konuyla ilgili buraya yazacağımı hiç düşünmezdim ama oluyor maalesef..
Konu erkek kardeşim..
23 yaşında, belki bazılarınız için bu yaşta evlilik mi olur diyeceksiniz ama kendi işini kurdu dükkan açtı.
Babamda harama bulaşmasın (çok para kazanınca gençde olunca korktu) evlendirmeyi düşündü. Birkaç yıldır biz bunu dillendirdik. Yaşına uygun bulamadık. 1 yaş büyük bile olur diye düşünüyorlar. Ama olmadı maalesef bir de kardesimde çekingen maalesef kendi bulma ihtimali sıfıra yakın. Hiç sevgilisi bile olmadi
Bir de iyice hassaslasti kardeşim kendisinde sorun var kimse onu beğenmiyor sanıyor.
Ablası olarak neler dedim neler Instagram'dan istek gönder beğendiklerine şimdi öyle bulunuyor diyorum yok yollamiyor. Birde talihsiz birkaç olay geldi başıma onun için çekiniyor artık. İstek attığı Kızın sevgilisi kardeşimi tehdit etmiş önceden diyeyim anlayın işte.

Kardeşinizin psikolojisini bozmuşsunuz ailecek. 23 yaşında gencecik adam beğenilmediğini düşünüyor. Bi salın. Nasibi neredeyse bulur elbet.

Konu erkek kardeşim..

Şaka mısınız siz 23 yaş neden yaaa, çocuk o çocuk rahat bırakın gençliğini yaşasın, sonra evlenince gözü açılıp pişman olacak, yuhh yani yaşı büyük bile olur demişsiniz ...

X