Kısmet Duası zinciri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Probisin konusunu okusan keske.
Adam maas karti gibi davraniyodu kadina, is yapmiyodu vs
Baya duzeltti kendini, masallah diyeyim
Sanki bir süre numara yapar,yine özüne döner gibi geliyor bana.Çünkü değişmek gerçekten çok sancılı bir süreç.Kendinden memnun olan insan niye değişsin ki?

Gerçekten istemesi lazım o zaman değişir ancak öyle senin benim onun istemesiyle olacağına bende inanmıyorum.
Doğru 6 ay önce biz baya yol katettik, yani çok değişti eşim, törpüledi kendini. Çünkü kaybetmekten korkuyordu bence. Ama depremden sonra nolduysa eskisi gibi oldu, ben de kaldıramıyorum artık.

Doğru 6 ay önce biz baya yol katettik, yani çok değişti eşim, törpüledi kendini. Çünkü kaybetmekten korkuyordu bence. Ama depremden sonra nolduysa eskisi gibi oldu, ben de kaldıramıyorum artık.
Depremden sonra ise bence üzerine gitme o ayrı bir konu ama. Sende sinirlenme bence geçici birşey olabilir

Depremden sonra ise bence üzerine gitme o ayrı bir konu ama. Sende sinirlenme bence geçici birşey olabilir
E depremi o tek yaşamadı ben de yaşadım, ben daha iyiyken o niye daha kötü ve gamsız olabiliyor. Şu süreçte ben biraz korktum, sevdiklerime daha önem vermeye başladım, bilmiyorum o da herhalde bunu gördü buna güvenerek eskiye döndü, aman naparsa yapsın bana ne, eninde sonunda ne olacağı belli zaten

Alışkanlık işte.
Şimdi bulaşıkları siz yıkamazsanız günlerce.Eşiniz rahatsız olur mu?
Evet. Kendi yapmıyor ama bana karısıyo, günlerce bir yana aksama kadar kalsa bile rahatsız olur kendi yapmaz ama niye yapmadın der öyle düşün. Ihh

Sen boşanma ya. Kalbim kırılır gerçekten.
Herkes aynı şekilde yaşamıyor işte duygularını sen öylesin diye oda öyle olacak diye birşey yok ki. Çağırma kötü kötü şeyler biz burda dua zinciir kurucaz daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…