- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.044
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Guncelleme yapiyo konusuna.Nasıl eminiz düzelttiğinden
Gerçekten istemesi lazım o zaman değişir ancak öyle senin benim onun istemesiyle olacağına bende inanmıyorum.Bakayım bi benim pek umudum kalmadı shsjsk insanların değişeceğine pek inanmıyorum ben. Özellikle erkeklerin.
Sanki bir süre numara yapar,yine özüne döner gibi geliyor bana.Çünkü değişmek gerçekten çok sancılı bir süreç.Kendinden memnun olan insan niye değişsin ki?Probisin konusunu okusan keske.
Adam maas karti gibi davraniyodu kadina, is yapmiyodu vs
Baya duzeltti kendini, masallah diyeyim
Belki yazık linçlerden bıkıp kendine tozpembe bir hayat yaratmıştırGuncelleme yapiyo konusuna.
Şu konulsr duzeldi, kendiliginden ev isi yapıyor, iş bolumumuz boyle oldu gibi yaziyodu. Su aralar yazmiyo tabi
Sanki bir süre numara yapar,yine özüne döner gibi geliyor bana.Çünkü değişmek gerçekten çok sancılı bir süreç.Kendinden memnun olan insan niye değişsin ki?
Insanliga dair azicik umidim vardi onuda seyaptinizBelki yazık linçlerden bıkıp kendine tozpembe bir hayat yaratmıştır
Doğru 6 ay önce biz baya yol katettik, yani çok değişti eşim, törpüledi kendini. Çünkü kaybetmekten korkuyordu bence. Ama depremden sonra nolduysa eskisi gibi oldu, ben de kaldıramıyorum artık.Gerçekten istemesi lazım o zaman değişir ancak öyle senin benim onun istemesiyle olacağına bende inanmıyorum.
Çift terapisi alın.Doğru 6 ay önce biz baya yol katettik, yani çok değişti eşim, törpüledi kendini. Çünkü kaybetmekten korkuyordu bence. Ama depremden sonra nolduysa eskisi gibi oldu, ben de kaldıramıyorum artık.
hsjshshjjInsanliga dair azicik umidim vardi onuda seyaptiniz
Boşan desene kızımÇift terapisi alın.
Depremden sonra ise bence üzerine gitme o ayrı bir konu ama. Sende sinirlenme bence geçici birşey olabilirDoğru 6 ay önce biz baya yol katettik, yani çok değişti eşim, törpüledi kendini. Çünkü kaybetmekten korkuyordu bence. Ama depremden sonra nolduysa eskisi gibi oldu, ben de kaldıramıyorum artık.
Hahhh işte bu ben de böyle düşünüyorumSanki bir süre numara yapar,yine özüne döner gibi geliyor bana.Çünkü değişmek gerçekten çok sancılı bir süreç.Kendinden memnun olan insan niye değişsin ki?
Bekarlar duaya çıkar evliler boşanma kuyruğuna girer ben anlamadım kiBoşan desene kızım
Ben safım ya kim ne derse inaniyorumhsjshshjj
Şeyyapmak hiç istemezdim ama sen nasıl inandın buna
Alışkanlık işte.Boşan desene kızım
yav bırah palavere annatmaArkadaşlar ben geyik için açmadım. Konuyu geyiğe çevirenlerden ben sorumlu değilim sevgili Mune şimdiden söylüyorum
Şurda hiç mi birşey öğrenmedin yaBen safım ya kim ne derse inaniyorum
E depremi o tek yaşamadı ben de yaşadım, ben daha iyiyken o niye daha kötü ve gamsız olabiliyor. Şu süreçte ben biraz korktum, sevdiklerime daha önem vermeye başladım, bilmiyorum o da herhalde bunu gördü buna güvenerek eskiye döndü, aman naparsa yapsın bana ne, eninde sonunda ne olacağı belli zatenDepremden sonra ise bence üzerine gitme o ayrı bir konu ama. Sende sinirlenme bence geçici birşey olabilir
Şurda hiç mi birşey öğrenmedin ya
Evet. Kendi yapmıyor ama bana karısıyo, günlerce bir yana aksama kadar kalsa bile rahatsız olur kendi yapmaz ama niye yapmadın der öyle düşün. IhhAlışkanlık işte.
Şimdi bulaşıkları siz yıkamazsanız günlerce.Eşiniz rahatsız olur mu?
Sen boşanma ya. Kalbim kırılır gerçekten.E depremi o tek yaşamadı ben de yaşadım, ben daha iyiyken o niye daha kötü ve gamsız olabiliyor. Şu süreçte ben biraz korktum, sevdiklerime daha önem vermeye başladım, bilmiyorum o da herhalde bunu gördü buna güvenerek eskiye döndü, aman naparsa yapsın bana ne, eninde sonunda ne olacağı belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?