- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.044
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Öyle de canımcığım yetmiyor işte beni de anlaarz talep meselesi insanı kim napsın? Çile mi çekmek istiyorsun sen? Bak çevrendeki atmaca/panter karışımı kadınlara ne demek istediğimi anlayacaksın
Düğünümüz ne zamanSenin profildeki hani masallah anam babam ol sen ol bana aday ol
İzmirli oooooooo
Arkadaşlar güzellerin kısmeti kapalı olur nazardan bunu hiç bir zaman unutmayın.
Evet ya kendimden biliyorum ben de
Hemen yarınDüğünümüz ne zaman
Ben çok güzel minnoş bir hatunum kendimi övmek gibi olmasın da ahsjsjd 21 yaşımda evlendim niye benim kısmet bu kadar çabuk açıldıArkadaşlar güzellerin kısmeti kapalı olur nazardan bunu hiç bir zaman unutmayın.
Allah cirkin bahtı versinArkadaşlar güzellerin kısmeti kapalı olur nazardan bunu hiç bir zaman unutmayın.
Sana göre minnoş, kaynanana göre kazulet.Ben çok güzel minnoş bir hatunum kendimi övmek gibi olmasın da ahsjsjd 21 yaşımda evlendim niye benim kısmet bu kadar çabuk açıldı
İzmirli oooooooo
Uzun boylu oooooooo
Yeşil gözlü ooooooo
İşi de güzel ooooooo
Babadan evi de var ooooooo
Yaş 35 olması lazım .
Sevgilisi var işte
Bu özellikteki kuzenime milyon istesem yeridir
Kaynanama göre deliyim deSana göre minnoş, kaynanana göre kazulet.
Jsjshsh sana bir muso lazım ayarların kaçmış senin yineAhshah dogru diyosun esssek gibi baksinlar bana gozum acilmisti, geri kapanmis
Jsjshsh sana bir muso lazım ayarların kaçmış senin yine
İzmirli oooooooo
Uzun boylu oooooooo
Yeşil gözlü ooooooo
İşi de güzel ooooooo
Yaş 35 olması lazım .
Sevgilisi var işte
Bencede kesinlikle bizden onay alman çok kritik ve önemli, seni bir döndürürüz muso ayarlarına olur biter, kraliçeler gibi yaşarsınAhshah
Evlenmeden once buraya konu accam zaten. Begenirseniz alcam, begenmezseniz birakcam. Kendim secince beceremiyorum
İzmirli oooooooo
Uzun boylu oooooooo
Yeşil gözlü ooooooo
İşi de güzel ooooooo
Yaş 35 olması lazım .
Sevgilisi var işte
Bencede kesinlikle bizden onay alman çok kritik ve önemli, seni bir döndürürüz muso ayarlarına olur biter, kraliçeler gibi yaşarsın
Sen mutluluğuna odaklan bacım onu biz yokederizHah bana boyle gelin. Buraya adamin mal varligini yazinca napcan, onlar senin mi, sende calis al diyeni konudan engellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?