kışlık hamile kıyafetleri

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
kışlık her 5-6-7. aylarda giyebileceğim kadife ve kot pantolon.kışlık elbise tunik gömlek vs almak istiyorum temiz ve uygun fiyatlı düşünüyorum. şu an 160 boy 65 kiloyum 4. ayımın içindeyim

kışlık her 5-6-7. aylarda giyebileceğim kadife ve kot pantolon.kışlık elbise tunik gömlek vs almak istiyorum temiz ve uygun fiyatlı düşünüyorum. şu an 160 boy 65 kiloyum 4. ayımın içindeyim

Merhaba bende hamileler için 2 kumaş pantolon ( biri ispanyol biri dar paça) bir de keten pantolon var. Ayrıca 1 adet de kot salopet.
Kumaşların ispanyol paça olanının kumaşı kış için uygun, kot salopetide kış için kullanabilirsin.

Verdiğim linkteki ilanımı incele istersen, belki beğenirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/665156-hamileler-bakmadan-gecmeyin-3.html (Hamileler bakmadan geçmeyin..)

İlanda son 6 ürünüm kaldı diğerleri satıldı. 6 sı da 9. aya kadar giyilebilecek ürünler.

Son düzenleme:

bende senin kilolarındaydım hamileyken elimde kadife değil ama kalın kanvas kışlık pantalon var, asker yeşili kareli tunik tarzı gömlek ve kısa kollu pembe kareli gömlek var üstüne hırka giyip kullanıyordum ve dizin biraz altında olacak şekilde elbisem var istersen akşam fotoğraflarını koyabilirim. yani 1 pantalon 2 gömlek 1 elbise var elimde sana olur ve hamileliğin sonuna kadar kullanırsın hepsini sana kargo dahil 50 tl ye verebilrim.

canım resmini koyabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…