• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kıslarr isteme gecesi yüzüktakılırmı?

ZUZUCAN35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
323
2
96
İstanbul
kıslar bu ayın 23 ünde isticek sevgilimin ailesi beni ve 31 indede nişan yapcaz.isteme günü kayınvalidem bana yüzük yada başka bişey takcakmı? ay tektaş filan taksınlar yaa tek taşım yook benimkaydirigubbakcemile3

Beni istediklerinde tektaş bide bilezik taktılar
ama böyle bir adet avrmıdır takılmalımıdır hiç bilmiyorum ;)

Fazla birşey takılmaz. Ama bir şekilde söz alındığına dair belirleyici birşey takılır. Bir ince yüzük ya da bir ince bileklik, bir tektaş, bir bilezik.. Bunlardan biri takılır. Hani kız istendi, verildi ya onun anısı ya da belirtisi olarak. Bana küçük bir kolye, yüzük, küpe takımı takılmıştı. Ama normalde ince bir tel yüzük takılackatı, takım eşimle kuyumcuya gittiğimizde çok beğendiğimiz için ekstradan onun gönlünden kopmuştu.

Bizde tek taş eşim evlenme teklif ettiğinde takıldı, söz için alyans almayı tercih ettik. Sözdede kayınvalidem bilezik takmıştı, teyzemler bilezik taktılar, annem eşime saat taktı.

Tektaş veya söz yüzüğü takılır, karşılıklı tabi. Bizde adet böyle. Gecen hafta sözlendim, sözlüm bana tektaş aldı bende ona söz yüzüğü.. İstemeye geldiklerinde yüzükleri takıp söz kestik. Takı olarak bizde birşey takılmıyor. Nişanda takılıyor.

Tektaş veya söz yüzüğü takılır, karşılıklı tabi. Bizde adet böyle. Gecen hafta sözlendim, sözlüm bana tektaş aldı bende ona söz yüzüğü.. İstemeye geldiklerinde yüzükleri takıp söz kestik. Takı olarak bizde birşey takılmıyor. Nişanda takılıyor.

en mantıklısıda bu zaten yüzükleri karşılıklı almakk..

Back
X