- Konu Sahibi butterfly2009
-
canım ben cumartesi günü kahve köpüğü vede altın sarısını karıştım vede boyadım karamelin açığı oldu benim zeminde koyu karamel vardı şuanda resim ekleyemiyeceğim çünkü resim çekmedim artı işyerindeyim
ama benim saçım güzel oldu herkes beğendi belki tahminen fındık kabuğuyla kahve köpüğü karışınca biraz koyusu olabilir ama zeminde çok önemli canım haberin olsun
canım ben cumartesi günü kahve köpüğü vede altın sarısını karıştım vede boyadım karamelin açığı oldu benim zeminde koyu karamel vardı şuanda resim ekleyemiyeceğim çünkü resim çekmedim artı işyerindeyim
ama benim saçım güzel oldu herkes beğendi belki tahminen fındık kabuğuyla kahve köpüğü karışınca biraz koyusu olabilir ama zeminde çok önemli canım haberin olsun
canım saç rengin sarıya bakan bi renk mi oldu???
karamel üstüne kahve köpüğü boyayan var mı..çok acilll
ya ben yeni katıldım sizden bir konuda yardım bekliyorum ben saçımı mor kızıl karışımı bi renge boyatmıştım 6 ay önce şimdi fındık kabuğu rengine boyattım saçın koyu kahveyd şimdi ise kızıl gibi bi renk oldu kızıl çok elli oluyor ben tekrar boyatsam fındık kabuğu rengine fındık kabuğu olur mu yada saçımdaki kızıllık nasıl akar yardım edin lütfen
kızlar ya palette benim saçlarımı çok sert yapıyo fakat ordaki kahve köpüğü de tam aradığım renk başka markada bilen ve kullanan var mı aynı ton olabilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?