- Konu Sahibi butterfly2009
-
candygirl yaptıklarını ne kadar güzel anlatmışsın bana gerçekten çok yardımcı oldun tam yapmayı düşündüğüm karışımdı ama cesaret edemiyodum bide tüm msjlara cevap veriyosun çok teşekkür ederim ben boyalarımı aldım 1 2 güne boyamayı düşünüyorum bakalım nasıl olcak çok teşekkür ederim tekrar
fındık kabuğunu bn sevmiyorum ama benim şu anda sacımda kahve köpüğü var ( palette) herkes cok begeniyo çok hos bir renk.
arkadaşlar,benim saçlar koyu kahwe...acaba dediğiniz renge ulaşabilir miyim???
İnşallah istediğin renk olur canım yardımcı olabildiysem çook sevindim elimden geldiği kadar bana sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum opuyorumnanaktan
saol cnm inşallah güzel olur. cnm bişey daha sorabilirmiyim kahve köpüğü ile altın sarısı demişsin ama onu bulamadım dore sarı aldım olrmu? bide bunları yarım kullanıcam ya kalan yarımları atıyımmı sonra kullanabilirmiyim
cnm sacının zemını ne renktı
Bende boyadım ama aynı ton olmadı tatlım.zemuszemusvital 10.0 ve palette 8.65 yarı yarıya 9 luk oksidan la karıştırdım.Sonuc kahve köpüğünün biraz daha açığı bakır yansımalı bişi oldu yinede parlak güzel oldu ama aynı renk cıkmadı alt zemınımde kahve köpüğüydü:)bayanssulusmile
düşünmedimde değil hani:)) ama cesaret edemedim havuç rengi olurum diye:))).Bide 8.0 la 10.0 karışsa ne olur diye düşündüm hanı o bakırlık olmaz en azından ama yine sarı tonları olmaz.
Kızlar saç renginizi begenmenize çok sevindim ama benim saç rengimde bakırlık yok neden sizde oldu anlamadım CADIARZU nese artık güzelse sorun yok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?