Saç Rengi ve Saç Boyama Kıslar nolur yardım edın bana palette kahve köpüğü+fndık kabuğu karışımı

vıtal 8/4 kahve köpüğü canım biraz önce yazmayı unutmuşum hatta ben şuan kahve köpüğünün içine altın sarısıda koyuyorum çok daha güzel oluyor gören bayıldı saçıma

opuyorumnanaktanBenimde saçlarım şu an kahve köpüğü.Doğrusu şu altın sarısı ile olan karışımın sonucunu çok merak ettim bir resim eklermisiniz.Bende denemek istiyorumkaydirigubbakcemile3

Bencede dene canım güzel renk çıkıyor resimdekinden daha güzel canlı hali. Röfle üzerine denenirse nasıl olur bilmiyorum ama yine o tonlarda bişe çıkabilir çünkü benim karışım açık bir ton

ben röfle üstüne karıstrdım bu 2 rengi normal rengim de kestane. cook tatlı bi ton oldu ama cabuk aktı röfle cok sık atılmıştı çünkü..

çok tşk ler canım gerçekten güzel bi renk olmus.peki dip boyanı nasıl yapıorsun sonucda dıpten gelen kendı rengın yıne kahve köpüğü ve altın sarısı karısımı ile mi?bide son olarak:kedi: altın sarısı palette mi?yoksa baska bır marka mı?a.s.

önemli değil yardım edebildiysem sevindim kahve köpüğü ve altın sarıdan 1 tüp kullanıyorum çünkü saçlarım çok sık ve uzadı oyüzden ancak yetiyor ama uzamadan önce kahve köpüğü 1 tüp altın sarısı yarım tüp kullanıyordum kalan altın sarısını birdahaki boyamamda kullanıyordum :):) iki boya markasıda palette canım ama bazen palettede bulamıyorum o zamanda vital 8/4 kahve köpüğü ve vital 10/0 platin sarı karışımı yapıyorum aynı oluyor dip boyamama gelince beyazlarım olmadığı için bazen dipleri hemen boyamıyorum boyayacağım zamanda aynı karışımı yapıp tüm saçımı boyuyorum

BıR ŞEY DAHA :) OKSıDAN %6 LIK MI ?(KAHVE KÖPÜĞÜNÜN)YOKSA %9 LUK MU ?(ALTIN SARISININ?) HANGISINDE KARISIM YAPILIYOR?kafamçokkarıştı 9 DAMI 6 DAMI?CADIARZU

tatlım benin saçım omuz hizasında ve gür olduğu söylemez yani bir tüp bana yetiyor ben şimdi yarı yarıya yapsam nasıl olur sence.kahve köpüğü yarım palettte 10.65 altın sarısı yarım? ve bunun sonucunda kızıl bi goruntu olmuyor değilmi?resminde gerçekten güzel görünüyordu sankı sarı tonlarında gibiydi.

merhaba candygirl saçlarının reng gerçekten çok güzel olmuş bende en son saçlarımı casting bal köpüğüyle boyamıştım senin bu karışımını yapsam sence nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…