Anket Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

• Ankete Katılan
    285
aynen katılıyorum. kıskançlığın iki nedeni var: ya bana güveni olmadığı için üzülürdüm ya da kendisine güveni olmadığı için soğurdum. kıskançlık sevgi gösterisi olamaz. sevgi bu değil.

bi' yerde okumuştum. "kıskanan insan sever, ama kıskanmayan insan çok başka sever." sanırım böyleydi.
kıskanan insan kendisine güvenmeyen insandır bence. kendisine güvenen insanın kıskanacağını düşünmüyorum.
ama öte yandan da, burada kendimle çelişsem bile kıskanılmak benim de hoşuma gidiyor, malesef. elbette ki ölçüsü var ama, üstümde baskı kurulmasından çok hoşlanmıyorum.

gercekten cok kıskanılmaya gelemıyorum hıc kıskanılmamaya da gelemem de dozajında olursa iyi, hatta dozajından bıraz fazlası da ıyı oluyor insanı daha özel hıssettırıyor.

Kiskanmak guvensizlik degil insan annesini babasini kardesini bile kiskanabiliyor yeri geldiginde sahiplenme duygusu kiskanmayi getiriyor hayati kisitlayacak derecede problem olusur tatli tatli ufaktan kiskancliklar hos bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…