Kıskançmısınız? İşte Test!

benim öyle aşırı kıskançlığım yok.biliyorum orta derecede kıskançlığım var.zaten testte de b'ler çoğunlukta çıktı.
test için teşekkürler...

b'ler fazlaysa:

Çoğumuz gibi siz de bazen kıskançlık krizlerine girmektesiniz ama bu kıskançlıkların hayatınızı mahvetmesine izin vermiyorsunuz. Yine de zaman zaman kıskançlığınız yüzünden mantıksız hareketler de yapmıyor değilsiniz.

doğru gibi ama ben kıskanç diilimdir genelde

c'ler fazlaysa:

Sizin olduğunuz her yerde kıskançlık da var. En güzel, en mutlu anlarda bile karşınızdakinin sizi aldattığını gösterecek bir şeyler arıyorsunuz. İlişkiniz bu kadar sağlıksız mı, yoksa siz biraz fazla mı şüphecisiniz

biliyordum zaten ayrıca akrep burcu olduğumu söylememe gerek yoktur sanırım:))

A'lar
-Sizin insan üstü bir kontrol mekanizmanız var. Herkesin içinde olan kıskançlık taneleri sizin kan basıncınızı bile yükseltmiyor. Ama bu kadar rahat olmanız yanlış anlaşılabilir.

Ben sevdiğimi değil, şüphe duyduğum ve güvenmediğim insanı kıskanırım

b ler fazlasıyla

1.c) Yemeği o anda bitirir, erkek arkadaşınızı terkeder ve o restorana bir daha adım atmazsınız.
2.a) Kendi kendinize "Ben onun yaptığı herşeyin daha iyisini yapabilirim." diye düşünür ve bu lafı kesinlikle kafanıza takmazsınız.
3.b) Erkek arkadaşınızın hediyeyi neden bu kadar gizlediğini düşünür, bunun özel bir hediye olup olmadığını merak edersiniz.
4.a) Kafanızı bu olaya takmazsınız.
5.a) Bütün bu hareketlerinin sebebini stresli iş hayatına bağlarsınız.
6.a) Denemeyi düşünürsünüz. Ne de olsa hayata bir kere geliyoruz...

a'lar fazlaysa:

Sizin insan üstü bir kontrol mekanizmanız var. Herkesin içinde olan kıskançlık taneleri sizin kan basıncınızı bile yükseltmiyor. Ama bu kadar rahat olmanız yanlış anlaşılabilir.

kıskancım kıskancım kıskancım işteeee:dilcikar: ama b ler çok söyleyeyim yani kontrol edebiliyormuşum :Roflol: sağol paylaşım için şekercim:1hug:

b'ler fazlaysa:

Çoğumuz gibi siz de bazen kıskançlık krizlerine girmektesiniz ama bu kıskançlıkların hayatınızı mahvetmesine izin vermiyorsunuz. Yine de zaman zaman kıskançlığınız yüzünden mantıksız hareketler de yapmıyor değilsiniz.

c'ler fazlaysa:

Sizin olduğunuz her yerde kıskançlık da var. En güzel, en mutlu anlarda bile karşınızdakinin sizi aldattığını gösterecek bir şeyler arıyorsunuz.

ne yapaym huyum kurusun

Çözememe bile gerek yok aşırı kıskaçım

:)

hepsine cevap veriyorum...

d şıkkı... onu katlederim, öldürürüm, o anda gebertirim, burnundan getiririm, canına okurum, değil beni kıskandıracak hamleler yapmak, bana sormadan adım atamaz peeeh yerim testi:))

Sizin insan üstü bir kontrol mekanizmanız var. Herkesin içinde olan kıskançlık taneleri sizin kan basıncınızı bile yükseltmiyor. Ama bu kadar rahat olmanız yanlış anlaşılabilir.

budur:))

b'ler fazlaysa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…