Kıskançmışım

Arkadaşlarmış sadece bunda sakınca görmüyorum.
Hem yeni bir şey değil ki 4 yıllık dostluk var ortada.
Sırf hatır için,sevgili için dost silinir mi..
Rahat bırakın ki gizli gizli iş yapmak zorunda kalmasın.

inan seni çok iyi anlıyorum.. bana niye kıskanıyorsun ne var ki bunda dediğinde de demiştim belki bende gelip gidebilsem sorun olmazdı ama benim senle olamadığım ortamda başka kızlarla olmanı istemiyorum. sevgilin ben olmama rağmen yatarken gördüğün son kişinin, kalkınca gördüğün ilk kişinin başka bir kız olmasını istemiyorum diye. ay beraber yemek yapmalar gece yarılarına kadar oturmalar falan çileden çıkmıştım resmen o dönemler.

ama önemli olan seninkinin koyduğu sınır ve kızın nasıl biri olduğu. elbette kızla erkek arkadaş olur ama belli bir sınırı olması lazım. eğer o sınırı koruyabiliyorlarsa, çok rahatsız olduğun bir durum bulunmuyorsa hiç sorun çıkartıp sevgilinle aranı bozma. ama hoşuna gitmeyen bir şey olursa da uyar bir daha yapmasın.

hayatta hıcbır seye bellı olmaz
kankalıktann evlılıge gıdenler var herkesı tanıyıp dogru kısının ıkımız oldugunu anladık dıyen de var
bız hep dostuz bırbırmızın cocuklarının amcası teyzesı olucaz dıyen de var yani

bunu bılemezsın sen sadece gozlemle..ama senın engellemenle bitmez iş..
olacağı varsa olur bısı olmucagı varsa da hıc olmaz

Ya o kadar da abartılı bi durum yok aslında.Ben sevgilimin onasevgi dolu bakmıcağını biliyorum ama kız çok sırnaşık geliyo bana.Her ne olursa sevgilîme yazıyo başka birilerine danışmak yerine sevgilimi rahatsız ediyo ama sevgilim rahat olmuyo sadece ben kendim rahatsız oluyorum

sende aynını ona yap.
bul bi erkek arkadaş kendine.

Yaaklaşık on yıldır 3 tane aslanlar gibi dostum var. Her daim mesajlaşırız konuşuruz gelirler giderim. Tek bir gün yanlış bişe yaşamadık. 4 yakın arkadaştılar tanıştım birine aşık oldum ama ilk andan yani önce arkadaşlık sonra aşk değil. Şimdi onla evliyim diğerleri canparem.7gün 24saat bizm ilişkimiz sınır yok, herkes diğerini dilediği vakit arar. Küsmek die bişe edinmedik .hiç. Bu zammnda dost bulmak dost kalmak kolay değil. Almayın bu değeri elinden.

benim en yakın arkadaşım bir erkek ve 9 yıllık ilişkisi var. hergün sohbet ederiz geyiğin dibine vururuz.
sevgili yengemiz de biliyor muhabbetimizi zerre kadar da sorun etmiyor.
adam sadece size ait olamaz arkadaşa da ihtiyacı var. kız erkek farketmez kafaları uyuyor demek ki.

tabikide bir bayanla bir erkek arkadaş olur ama bence bunun bir mesafesi olmalı heleki erkeğin yada bayanın hayatında biri varken bi takım hareketlere daha çok dikkat edilmeli bana göre.bende sizin yerinizde olsam istemsiz kıskanırım.eminki sizinde böyle arkadşınız olsa oda kıskanır.çok üstüne gitmeyin derim daha çok ters tepki yapar gibi geldi bana sinirlenmeden duygularınızı anlatmaya çalışın.

Kanka,kanki,kankito vs. vs.
Ergenlikte hepimizin vardı.
Büyüdükçe hayatlarımız da değişiyor maalesef.
Öncelik ve önem sıramız değişiyor zaten.

canim seni cok iyi anliyorum. Benimde erkek arkadasimin samimi oldugu kizlar var özellikle birtanesine gicik kapiyorum 4 yildir tanisiyorlar. Birbirlerine lakaplar takmalar kiz buna dgum günü hediyesi aldi gecen vs vs.
Bende rahatsiz oldugumu dile getirdim sonra bozdu beni "k.bakmada ben insanim arkadaslarim tabiki olur."
O bunu dedikten sonra bende eski okuldan samimi erkek arkadasimla yine konusmaya basladim. Birden erkek arkadasim kiskanmaya basladi görüsmemi istemedi. Sonra onun bana dediklerini ben söyledim ona insanim arkadaslarim olabilir diye. Bir baktim bizimki kizla mesafeli olmaya basladi cünki kiskancligimi anladi
Sende böyle deneyebilirsin. hatta kizla tanistirsin seni belki icin rahatlar
Tabiki herkesin her cinsden arkadasi olabilir ama önemli olan sinirlari bilmek

Ben olsam bende kıskanırdım. Hatta böyle bişey başıma geldi biz ayrıldıktan hemen sonra o kızla birlikte oldu

Ben artık böyle durumlara temkinli yaklaşıyorum.
Dost olunur elbette ama iki farklı cinsiyet sınırlarını da korumak durumundadır.

Tabikide olur 4 yıldır zaten aralarında bi sey olmadıysa simdiden sonrada olmaz rahat olun bence

Sen haklısın şahsen ben anlamam öyle bayan arkadas falan ne demek evinde eşya unutuyo sınırı çizsin 3ünüz görüşün kabul etmiyosa güle güle

tabi ki olur, aynı durum bende de vardı cok yakın 2 erkek arkadasım vardı kardes gibi, içten içe kıskandığını bilirdim ama hiç kotu bişey soylemedi şimdiye kadar. suan ilişkimiz 1 yılı gecmek üzere ben calısıyorum ailem var sevgilim var herkese yetişemiyorum. e haliyle yavas yavas aramıza soğuklukta girdi mesajlasma hergünse haftada bire indi mesela. O beni koparmaya calıssaydı ama inadına gorusurdum hayatıma mudahale ettirmezdim. Bekle canım bence zaten taslar yerine yavas yavas oturuyo zamanla.

Sesimi çıkarmayıp godoş olacağıma,çıkarır kıskanç olurum daha iyi.
Ne demek evibe gidip eşyalarını unutuyor.Bi kere senin erkek arkadaşlarına gitmene birşey demez mi?Ya da sürekli mesaj atsa arkadaşların.
Über kıskanç bir insanım.Ne sevgilime böyle birşey yaptırırım,ne de ben yaparım
Allah aşkına hangimizin içi tam olarak rahat eder erkek arkadaşımızın evinde bir kız varken.Tamam dost olabilirler ama hayatına seni almışsa dikkatli olması gerekir bundan sonra.
Belki çok dar düşünüyorum ama boyle çok huzurluyum.

Olur ama hergün aramak nedir.Ben annemi bile hergün aramıyorum.Bu işte bi iş var, sevgilinizde olmasada kızda olabilir.Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…