Zaten bunların durumda öyle.Bende aileden dolayı gidemiyorum ama geenın bi vakti o kız gidebiliyo.Ben gidemeyince başka kimsede gitsin istemiyorum.Sanırım ben fazla kıskançlık yapıyorum.Sevgilim de vazgeçemiceğini söylüyo arkadaşından.
Eğer iki tarafta saf ve temizse tabi ki olunur....Neden karşı cinsle dost olunmasın?
Yaaklaşık on yıldır 3 tane aslanlar gibi dostum var. Her daim mesajlaşırız konuşuruz gelirler giderim. Tek bir gün yanlış bişe yaşamadık. 4 yakın arkadaştılar tanıştım birine aşık oldum ama ilk andan yani önce arkadaşlık sonra aşk değil. Şimdi onla evliyim diğerleri canparem.7gün 24saat bizm ilişkimiz sınır yok, herkes diğerini dilediği vakit arar. Küsmek die bişe edinmedik .hiç. Bu zammnda dost bulmak dost kalmak kolay değil. Almayın bu değeri elinden.Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?
Eğer iki tarafta saf ve temizse tabi ki olunur....
Sen haklısın şahsen ben anlamam öyle bayan arkadas falan ne demek evinde eşya unutuyo sınırı çizsin 3ünüz görüşün kabul etmiyosa güle güleHanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?
Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?