Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?
Sevgilinin sosyal hayatına müdahale etmemelisin. Kadın erkek dost olabilir, olmuşta gördüğün gibi.Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?
Aynı şeyi sende ona yap cnm bakalım hoşuna gidecek mı demek ki rahatsızsan bi yerde yanlış yapıyor erkek arkadaşın sende aynısını yap cnmBen kızın iyi niyetine inanmıyorum.Sevgilim her konuda yanında oluylmasına bi şey demiyorum ama arada beni ihmal ettiğide oluyo.
Kesinlikle canım erkekler bazen böyle şeyleri hak eder yap hele ne diyecek beyfendiBu iyi bi fikir empati kursun bakalım o zaman sonuç ne olucak
kızın davranışı ile de alakalı kıskanma hakkınız.Hanımlar merhaba.Aranızda yeniyim bir sorunum var.Sevgilimin kız Arkadaşı her gün mesaj atıyo.Sevgilime sürekli gereksiz muhabbet gereksiz konular açıyor.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama sevgilimle 4yıldır dost oldukları için pek sesimi çıkaramıyorum.Sizde ne yapmalıyım karşı cinsten dost olur mu sizce?
Bende kiskanirim telefonda konusuoda evde ne işi varmış.Haklısınız ama sevgilimin evine gidiyo bazı eşyalarını Unutuyo.bende haliyle içten içe kıskanıyorum
Zaten bunların durumda öyle.Bende aileden dolayı gidemiyorum ama geenın bi vakti o kız gidebiliyo.Ben gidemeyince başka kimsede gitsin istemiyorum.Sanırım ben fazla kıskançlık yapıyorum.Sevgilim de vazgeçemiceğini söylüyo arkadaşından.seninkinin yine 1 taneymiş benim eski erkek arkadaşımın samimi olduğu arkadaşlarının çoğu kızdı :) biriyle konuşmasa diğeriyle konuşuyordu, öğrenci evinde kalıyordu 2 erkek arkadaşıyla beraber onların kız arkadaşları gelip kalıyordu o kızların başka arkadaşları gelip kalıyordu falan bende hiç gidemiyorum öyle ailemden izin alıp, o yüzden tüm akşam kafamda kurup kurup kavga ediyordum. sonra yine ben kıskanç oluyordum çok normal gelip kalsalar ne olacak diyordu :)
dediğin gibi sürekli mesajlaşma evine gidip gelme kalma durumları varsa kıskanmakta haklısın ama normal seviyede bir arkadaşlıkları varsa hiç dert etme kendine. hem onlar uzun süredir arkadaşlarmış zaten o kıza karşı bir şey düşünse senle değilde onunla beraber olurdu