- 2 Ağustos 2015
- 14
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi angel_melek_27
ay ne sebebi olacakmış kıskançlığın kroluğundan yapıyordur.Merhaba bayanlar.Öncelikle hepimizin ortak derdi olduğunu düşündüğüm bir konu tabiki kıskançlık.Erkek arkadaşım çok kıskanç ben açıkçası kendisinin özgüven eksikliği ya da daha önceki ilişkilerinde bir sorun yaşadığı için bu halde olduğunu düşünüyorum.En yakın arkadaşıyla birkaç konuşmam oldu diye kıskançlık krizlerine girdi ve resmen ikimizde acı çekmemize rağmen ilişkimizi bitirdik.Ki daha önce kıyafet yani dar giymem konusunda karışmıştı ve tamam demiştim bol şeyler giyinir olmuştum.Benim sevgilimi aldatmak gibi bir düşüncem yok asla olamazda ama şu durumda bende gerçekten çok kırgınım ve ne yapacağımı bilmiyorum.Sizce hatasını anlar mı dersiniz çünkü gerçekten haksızlık ediyor şu an bana.
O ayrıldı.En yakın arkadaşı işi ile ilgili bir şey sormuştu bana bende o esnalar kafası çok yoğundu daha sonra söyledim böyle bir şey sordu bana diye.Yok efendim güvenini sarsmışım bilmem ne kendince gurur yaptı galibaNasıl ya en yakın arkadaşından kıskanıp ayrıldı mı ? Siz mi ayrıldınız o mu ? Gerekçeleri neydi kendini nasıl savundu ?
Kurtuldugunuza sevininO ayrıldı.En yakın arkadaşı işi ile ilgili bir şey sormuştu bana bende o esnalar kafası çok yoğundu daha sonra söyledim böyle bir şey sordu bana diye.Yok efendim güvenini sarsmışım bilmem ne kendince gurur yaptı galiba
Haklısınız belki ama beni annesine falan anlatmıştı ciddi düşünüyorduk yani.Sırf onu düşündüm resmen suçlu ben oldum.Ah bir gün anlasada yaptığı hatayı başka bir şey istememKurtuldugunuza sevinin
Benimki belli etmemeyi bırak burnumdan getiriyor resmen canım.Hayır birde kendi söylüyor en yakın arkadaşımı senden kıskanacak kadar manyamadım diye durumun farkında aslında.Of allahım off ne yapacağım bilmiyorum.Galiba en iyisi tepkisiz ve sessiz kalıp pişman olup hatasını anlamasını beklemek.Canım sen rahatsız olduğunu ifade ettiysen kıskansa da sana çok belli etmemesi gerekir ama sana güvenmiyorsa güvenini kazanmalısın işin zor. Doğru kişi olduğuna inanıyorsan bu sorunu aşarsın ve onun yanında biraz daha istediği gibi davran ona da belli et çabanı gördükçe o da düzelmeye çalışacaktır
Benimki belli etmemeyi bırak burnumdan getiriyor resmen canım.Hayır birde kendi söylüyor en yakın arkadaşımı senden kıskanacak kadar manyamadım diye durumun farkında aslında.Of allahım off ne yapacağım bilmiyorum.Galiba en iyisi tepkisiz ve sessiz kalıp pişman olup hatasını anlamasını beklemek.Canım sen rahatsız olduğunu ifade ettiysen kıskansa da sana çok belli etmemesi gerekir ama sana güvenmiyorsa güvenini kazanmalısın işin zor. Doğru kişi olduğuna inanıyorsan bu sorunu aşarsın ve onun yanında biraz daha istediği gibi davran ona da belli et çabanı gördükçe o da düzelmeye çalışacaktır
Her ailesine anlatan ciddi düşünseydi ohoo evli olanların hiç sorun yaşamaması gerekirdi değil mi ? Şu düşünceyi bi kenara bırakın lütfen.O sizin kadar ciddi düşünmüyordu demekki.Ki kendinin bile manyaklık dediği bir düşünce yüzünden terk etmiş sizi.Muhtemelen ayrılmaya bahane arıyordu.Üzgünüm geri döneceğini sanmıyorum.Haklısınız belki ama beni annesine falan anlatmıştı ciddi düşünüyorduk yani.Sırf onu düşündüm resmen suçlu ben oldum.Ah bir gün anlasada yaptığı hatayı başka bir şey istemem