Kizlar benim kendimde hic sevmedigim ve düzeltmem gereken bir huyum var.cok kiskaniyorum esimi ama herkesten degil mesela ailesinden yani ablasindan,yengesinden fln neden derseniz cünkü inadina esime sirinlik yapiyorlar kiskandiklarimi bildikleri icin acaip hareketler yapiyorlar.mesela ablasi esim isteyken ve biz ablasiyla beraber otururken esime msj atiyor ve gülüp duruyor yaninda oldugum halde esime söyledigimde bn birkere msj attim hayatim oda isim var yazdim diyor.sonra hep kendini esime begendirmeye calisiyor yok serkan ince bayanlari sever diyor benim bi kac kilo fazlam var dogum nedeniyle tabiiki vercem ama esim hep balik etlileri sevdigini söyler iste herneyse beni gicik etmek icin ugrasir yok onu daha cok begenirmis.yengeside ikidebir serkan bize gel laflayalim yemek yiyelim fln der ikidebir gelir biseyler ister yok sigara yok cakmak yok para kocasiyla yani esimin amcasiyla konusmuyorlar yalniz cocuklariyla yasiyor arada gelir evine iste tmm cagirsin etsin ama benide cagirsin ndn hep esim.bu yüzdende hep sorun cikartiyorum cünkü icimdekileri disari yansitan bir karakterim var maalesef icimde tutamiyorum.esimde koskanma huyun hic iyi degil cok bunaltma beni diyor.hakli biliyorum ama birtürlü vazgecemiyorum.inanin cok istiyorum bosvermeyi ama olmuyor bu sefer kararliyim bugün tekrar konustuk ve ben dedimki seni kiskanmiyorum artik bu seferde hic mi kiskanmiyorsun diyo bnde evet hic dedim.esim askerde suan o yüzden konustuk dedim buarada.off cok karisigim artik kendime güvenmek istiyorum banane demek istiyorum icimden.bana neden kiskanmamam gereken bi kac söz söyleyin kizlar lütfen bitsin artik bu cile.yoksa cok kafayi takiyorum hic istemedigim halde.