- Konu Sahibi challenger
-
bız bır kere cıktık arkadaşlarımın doldurusu sonucu ayrıldık.tekrardan sans verdı goruselım zamana bırakalım dedı ve o zaman dılımı ıcerısınde cok ıyı dost olduk kımse onun gıbı olamıyor ve ben bu adamı hala delı gıbı sevıyorum Ama cok kıskanc oldugum ıcın Sultanahmette sankı bır kızla vakıt gecırıyormuş gıbı ben yokmuşum gıbı davranıyordu.Bende kıskanclık krızıne gırdım senle dost olmak ıstemıyorum sen benı sırtımdan vurdun dıye yorum yaptım ama hatalı olanın onun dedıgı gıbı kendım oldugumu anladım.Onun dostluguna,arkadaşlıgına ıhtıyacım var.Ve onu unutamıyorum hala yerımde olsanız ne yapardınız?
Yanlış anlamadıysam arkadaşınızla sevgili oldunuz...
Hem seviyor...hemde dost kalmak istiyorsunuz...:bbo:
gercekden seviyormusun diye kendine bir sor..fisfisfis
çünkü seven insan dost kalmayı başaramaz sevgisi canını acıtır..daha çok o insandan kaçmak ister...:çok üzgünüm:
sevdin insanla dost olamazsın......aslaaaaa..(sevgin gercekse tabi):uhm:
kıskanclıgında bence abartı sevgilinde gilde kocan olsa önemli bir iş adamı olsa ve insanlarla ve bayan larla yemekleri ve toplantıları olsa boşucakmısı yani...CADIARZU
kendine hakim olman gerek...
Ön yargılı olma hayatta kaybeden ve üzülen sen olursun..
herşey gönlünce olsun..a.s.a.s.
bence yeteri kadar üstüne düşmüşsün bi kendini geri çek bakalım o gelecektir sana seviyosa
kızlar benım bır derdım var.Bazılarınıza gore küçük olabılır ama benım ıcın gercekten cok onemlı ve yardım edersenız sevınırım.
Ben bırısıne delı gıbı aşıktım.Fakat onu yargılamadan ılk olarak arkadaşlarımın dolduruşuna gelerek,ikinci olarakta bır gecelık ılıskısını gordugum ıcın daha tekrardan gorusmeye başladık dıye tepkı gosterdım.
Onu bırısıyle gordum ve gorusmeyı kesmek ıstedıgımı soyledım ama cok ıyı dostumdu herşeyımı bılen tek ınsandı.O akşam saçamala eger boyle oldugumu dusunuyorsan bıtsın ben tum kız arkadaşlarımla böyleyım demıştı bende klasık bır kız tavrı olan bır daha gorusmek ıstemıyorum sırtımdan vurdun benı yorumunda bulunmuştum.
Bugun gordumkı normalde gercekten cok yakın bır kız arkadaşıymış ve ben gereksız yere tepkıde bulunmuşum.Ve bulundugum gunden berı benım ıstedıgım gıbı gorusmek ıstemıyor.Ama dostlugunu cok arıyorum ve ben onu unutamıyorum.Yerımde olsanız nasıl özür dılerdınız?
(O akşam özür dılemedı ve ben özür dıleyecek bır sey yapmadım sadece cok kızgınsın aslında gordugun bırseyde yok zamanla anlayacaksın sen hala bırseylerı anlayamadın demıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?