- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 38
- Konu Sahibi ugurluozge
-
Rica ederim . Bol şans :)laf sokmaktan kastım bu gibi şeylerdi işte Teşekkürler önerin için
Bencede mesafe iyidirHer zmn nesafe iyidir.
nisanlinin tavri neKızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
Lütfen yorumunuza biraz dikkat edermisiniz nişanlımın kimseyi götürdüğü yokBu nisanli bu kizi goturur. (ya da tam tersi ) Benden soylemesi.
Konu sahibesi yaratici laf sokma sanatiyla vakit gecirirken, nisanlisi arabada tul corap fantazileri yapiyor.
Tatlım açıklamıştım yorumlarda da förmüşsündür nişanlımın hiç bi samimiyeti yok eminim de çünkü hat detaylarına kadar baktım o dönemde. Nişanlım zaten çift olarak görüşmediğimiz sürece görmez etmezdi şuanda kendi arkadaşına bile mesafeli. Görüşmüyoruz yani artık ama bi düğün vesilesiyle karşılaşıcaz o yüzden konu açtımnisanlinin tavri ne
kiza laf sokmaya gerek yok uzak durun nisanlinla olsun bitsin
ben aile disinda boyle arkadasliklati dogru bulmuyorum. gece cocuk hastayken nisanlinizi arayacak yakinlikta bir arkadaslik gibi
Ayrıca fantazi filan kırıcı oluyor ben aldatılma üzerine bi başlık açmadım yetişkin bireyleriz ortada ciddi bi ilişki varken tiye almanız beni incitirLütfen yorumunuza biraz dikkat edermisiniz nişanlımın kimseyi götürdüğü yok
Ayrıca fantazi filan kırıcı oluyor ben aldatılma üzerine bi başlık açmadım yetişkin bireyleriz ortada ciddi bi ilişki varken tiye almanız beni incitirBu nisanli bu kizi goturur. (ya da tam tersi ) Benden soylemesi.
Konu sahibesi yaratici laf sokma sanatiyla vakit gecirirken, nisanlisi arabada tul corap fantazileri yapiyor.
Lütfen yorumunuza biraz dikkat edermisiniz nişanlımın kimseyi götürdüğü yok
Ayrıca fantazi filan kırıcı oluyor ben aldatılma üzerine bi başlık açmadım yetişkin bireyleriz ortada ciddi bi ilişki varken tiye almanız beni incitir
Ayni görüsteyimPeki bu corap hikayesi nedir, siz kendinize arabada gezen corabi neyle acikladiniz ? Bence ortada cooook garip bir durum var, kiz kesinlikle saglam pabuc degil.
Aynen öyle zaten kızdan yana benim problemim. Nişanlım arabasını arkadaşına vermişti bi gün bindiğimizde tül çorap görünce zaten bende de film koptu ve kızın eşini arayıp uyarmıştı nişanlım yani olaylar benim yanımda gelişti. Kız bayağı bi uğraştı elde etmek için ama neyseki amacına ulaşmadan görüşmeyi kestikPeki bu corap hikayesi nedir, siz kendinize arabada gezen corabi neyle acikladiniz ? Bence ortada cooook garip bir durum var, kiz kesinlikle saglam pabuc degil.
Haklısın canım burda herkes kızın kötü niyetli olduğu konusunda hemfikir. Ama msjlarda belirtmiştim nişanlımın tlfnlarını açtığı yardıma koştuğu yok yani problem karşı taraftıNisanliniza duygu besliyor belli. Dikkat et bukadar samimiyetten .... Sen doldur artik orasini. Nisanlinda bi cinsmis ne aciyor kizim telefonlarini. Hdi bikere actin bidaha niye acarsin. Dikkat et derim.
Haklısın ama umarım anlar bunun yaptıklarına karşı verilen bi tepki olduğunuşimdi diğer yorumları da okudum, zaten mesafe koymuşsunuz, düğünde de aynı masaya oturmayın, selamınızı verip başka bir yerde oturun, hiç uğraşmayın laf sokmakla falan, tepkisizlik en güzel tepkidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?