kıskançlık ve laf sokma sanatı fikir önerileri

Bu nisanli bu kizi goturur. (ya da tam tersi ) Benden soylemesi.

Konu sahibesi yaratici laf sokma sanatiyla vakit gecirirken, nisanlisi arabada tul corap fantazileri yapiyor.

nisanlinin tavri ne
kiza laf sokmaya gerek yok uzak durun nisanlinla olsun bitsin
ben aile disinda boyle arkadasliklati dogru bulmuyorum. gece cocuk hastayken nisanlinizi arayacak yakinlikta bir arkadaslik gibi

nisanlinin tavri ne
kiza laf sokmaya gerek yok uzak durun nisanlinla olsun bitsin
ben aile disinda boyle arkadasliklati dogru bulmuyorum. gece cocuk hastayken nisanlinizi arayacak yakinlikta bir arkadaslik gibi
Tatlım açıklamıştım yorumlarda da förmüşsündür nişanlımın hiç bi samimiyeti yok eminim de çünkü hat detaylarına kadar baktım o dönemde. Nişanlım zaten çift olarak görüşmediğimiz sürece görmez etmezdi şuanda kendi arkadaşına bile mesafeli. Görüşmüyoruz yani artık ama bi düğün vesilesiyle karşılaşıcaz o yüzden konu açtım

Bu nisanli bu kizi goturur. (ya da tam tersi ) Benden soylemesi.

Konu sahibesi yaratici laf sokma sanatiyla vakit gecirirken, nisanlisi arabada tul corap fantazileri yapiyor.
Ayrıca fantazi filan kırıcı oluyor ben aldatılma üzerine bi başlık açmadım yetişkin bireyleriz ortada ciddi bi ilişki varken tiye almanız beni incitir

Lütfen yorumunuza biraz dikkat edermisiniz nişanlımın kimseyi götürdüğü yok

O zaman kiz bunun pesinde dostum, corap nedir, okurken agzim acik kaldi...... Yani ya kiz bunun pesinde , onun da hosuna gidiyor ; ya kiz garip .......yani durumu cozemedim ama siz bu kzila gorusmeseniz bile kiz nisanlinizi ariyormus. Bence kiz nisanlinizin alenen pesinde.

Ayrıca fantazi filan kırıcı oluyor ben aldatılma üzerine bi başlık açmadım yetişkin bireyleriz ortada ciddi bi ilişki varken tiye almanız beni incitir

Peki bu corap hikayesi nedir, siz kendinize arabada gezen corabi neyle acikladiniz ? Bence ortada cooook garip bir durum var, kiz kesinlikle saglam pabuc degil.

Peki bu corap hikayesi nedir, siz kendinize arabada gezen corabi neyle acikladiniz ? Bence ortada cooook garip bir durum var, kiz kesinlikle saglam pabuc degil.
Aynen öyle zaten kızdan yana benim problemim. Nişanlım arabasını arkadaşına vermişti bi gün bindiğimizde tül çorap görünce zaten bende de film koptu ve kızın eşini arayıp uyarmıştı nişanlım yani olaylar benim yanımda gelişti. Kız bayağı bi uğraştı elde etmek için ama neyseki amacına ulaşmadan görüşmeyi kestik

Nisanliniza duygu besliyor belli. Dikkat et bukadar samimiyetten .... Sen doldur artik orasini. Nisanlinda bi cinsmis ne aciyor kizim telefonlarini. Hdi bikere actin bidaha niye acarsin. Dikkat et derim.

olaya ağırlığınızı koyun, laf sokmakla falan uğraşmayın, mesafe koyun. durum hiç hoş değil.
ne demek koca kötü ortamlarda diye, sizi ve kocayı dışarda tutarak çözüm aramaları, yakışık alan bir şey mi? kız tuhaf tamam ama nişanlı da ayrı tuhaf. niye kadına uyuyor. bu arkadaşın madem abileri varmış onlara söyle ben de yardımcı olmaya çalışırım desin.
kadının gereksiz samimiyeti rahatsızlık verici, nişanlınızla konuşun ve empati yapmasını söyleyin, yoksa tatsızlıklar başlar.

şimdi diğer yorumları da okudum, zaten mesafe koymuşsunuz, düğünde de aynı masaya oturmayın, selamınızı verip başka bir yerde oturun, hiç uğraşmayın laf sokmakla falan, tepkisizlik en güzel tepkidir.

Nisanliniza duygu besliyor belli. Dikkat et bukadar samimiyetten .... Sen doldur artik orasini. Nisanlinda bi cinsmis ne aciyor kizim telefonlarini. Hdi bikere actin bidaha niye acarsin. Dikkat et derim.
Haklısın canım burda herkes kızın kötü niyetli olduğu konusunda hemfikir. Ama msjlarda belirtmiştim nişanlımın tlfnlarını açtığı yardıma koştuğu yok yani problem karşı taraftı

Haklısın ama umarım anlar bunun yaptıklarına karşı verilen bi tepki olduğunu

Gereksiz yere ne bu fazla samimiyet. Abisi akrabaları varken gece benim eşimi arıcak ha! Beni arasın çok sıkıştıysa, kocamı arayacağına.
Ben olsam keserim ilişkiyi. Resmen kıskanıyor. Kocam bana yapmıyor, senin nişanlın şunu bunu yapıyor filan..hayatta olmaz diye bir şey yok.
Kız kardeşler birbirinin kocasına göz koyuyor , el mi yapmayacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…