- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi ugurluozge
Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm ![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)