Kıskançlık olarak yorumlayarak kendi sinirimi önlemeye çalışıyorum.

Fiyatından biçin bahsediyo problem burda?

Söylemesin 1e aldım 10aaldım onlar ödemiycrk çok heves ediyosa göstersin kafi

Gelinliğe gelince ha kiralamışsın ha almışsın arada yarı fiyat bile oynamıyo .

2000 se satılık 100-200 aşağıya kiralıyosun değer mi ?

Buarada piyasa gerçekten kötü durumda hergün dışarı çıktığımda birkaç yerin daha kapandığını görüyorum 5e sattıkları şeyleri 1e 2ye verenler var pahalı almışssınız :)

Gelinlik için istanbula gel kadıköyde enpahalı gelinlikçilerde bile camlarda yazı var 500-1000-1500 gelinlik fiyatları 4 sene önce 2500tan 1 kuruş aşağı gelinlik olmayan yerde şimdi 1000
ben gezdiririm seni :)

Sözlünüz her şeyin farkındaysa bu iyi, gerektiğinde gereken cevabı verir. Bir arkadaşımın kayınvalidesi tek kuruş para harcamadığı gibi ev için alınan her şeye burnunu sokar, oğlumun parası derdi. Çok fena insanlar var. Bizim ülkenin genel sorunu bu laçkalaşmış insan ilişkileri. Samimiyet iyi niyet kelimelerinin içi çok boşaltılmış. Fikir sormadan fikir beyan edilmesi bile büyük terbiyesizlik bana göre, sanki bizim aklımız yok..

Ay öyle ucuzsa gelirim ya bak sözün olsun bizim burasi ticaret kendi herhalde ondan var ya benim begendigim esyalarin en kötüleri nerdeyse butun sehri gezdik, istedigim modelin en kötü gorunenleri bile 5.500 den agzini acti uyduruk yemek odasi takimina 3.500 cektiler. Bizim buraso öyle sanırım. Gelinlige gelince nerde 2500 fiyatlar vardi, kiralarsak 900 falan gunlugu. O kadar fark oynasa tabi ki alirim. Olmadi orda halam var oraya gidip baksam ya.

Aynen canim ne güzel yorumlamissin insan iliskilerini, icimdeki dusunceleri almissin yazmissin sag ol. Sozlum iyi insaALLAH böyle devam eder. Onlar da artik biraz susmayi denerler umarim.

Fiyatina gelince cekirdek aileden türeyen insanlar onlar soruyor yoksa söylemez zaten. Kendi aralarinda ben su kadara sen su kadara. Benimki soylemese de babasi annesi söyler mutlaka eminim.

Geldiğinde ikimizde uygun olursak tabiki sözüm olsun .

Fiyat konusu malesef böyle ayakta kalmaya çalışıyolar aynı caddede altlı üstlü sağlı sollu 60-70 mağaza vardır belki daha fazla bi kısmı kapattı kalanlarda bu fiyat .

Aldığın koltuğun resmini ekler misin merak ettim

Telefondan ekleniyor mu yoksa pc ye geçeceğim ?

Ah be canım... Bu dönemde illa olur böyle konuşanlar. Ne güzel sözlünle anlaşıyorsunuz en azından. İkiniz de heveslisiniz. Dökülen parayı problem edip anlaşmazlık çıkarmıyor. Bizde mırın kırın etmişti kocam bazı şeylere. Beyaz eşyayı inox istedim mırın kırın etti. Ankastre istedim mırın kırın etti. İnoxla beyaz boyalı olan buzdolabının arasında 1000 liraya yakın fark vardı eşim çok laf etti ne farkı var beyaz olsun dedi. Yine de en iyisi olsun istedim. Yaptı şükür her şey içime sindiği gibi oldu ama benim kocam seninki kadar hevesli değildi. Bazen hala laf çarpıyor daha hesaplı hareket etseydik o parayla şunu şunu yapardık diyor. Kimsenin lafına bakma. Siz kendinize bakın denilen laflara da he deyip geçin. Ya benimki gibi mırın kırın edip canını sıksaydı??? Şükret bence

kıyamam sana ya. aynen canım çok şükrediyorum hevesine de kendisine de. inşallah böyle devam eder işte etkilenir diye de çekiniyorum sürekli bu laflardan

Biz de öyle yaptık. Eşyadan vs hiç kısmadık. Ama düğün salonudur gelinliktir bunlardan kıstık. Gelinliği 1200 e kiraladık, düğün salonu 3.500 idi. Aşırı uygun oldu bizim için. 3-4 saat için değmez bir salona 7.000-8.000 ya.

kıyamam sana ya. aynen canım çok şükrediyorum hevesine de kendisine de. inşallah böyle devam eder işte etkilenir diye de çekiniyorum sürekli bu laflardan
Etkilenmemesini sağlamak senin elinde canım. Biri moralini bozduğunda konuşup sankinleştirirsen birbirinizin yanında olursanız bence problem olmaz ya. Ah şu paranın gözü kör olsun. Ne vardı havadan yağsaydı hiç dert etmeseydik savursaydık.

bu oturma odası için ama bunun krem, gri rengini aldık. Bellona. 3+3+1 ini aldık bunun da

Eklentiler

• istikbal-krem-deri-oturma-gurubu-Yeni-model.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 97
yemek masam bu değil ama buna benziyor mutfak için bunun biraz büyüğü ve siyah renkleri olmayanı

Eklentiler

• Soft_Bank_Takimi_-_Irmak_Aksesuar_-_02_-_UrunNo_024467.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…