Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yani sevmiyosundur ama onun seni sevmesini seviyorsundur senden ayrılınca onun başkasını öyle sevecek olmasını kıskanıyor olabilirsin. burda da insanın egoları söz konusu oluyor.
yani sevmiyosundur ama onun seni sevmesini seviyorsundur senden ayrılınca onun başkasını öyle sevecek olmasını kıskanıyor olabilirsin. burda da insanın egoları söz konusu oluyor.
çok doğru söylüyorsun canım aslında işkence gibi aşırı boyutta olduğunu düşünürsek bide ......komik dediğim şey insanların bunu kılıf olarak kullanması ve çok doğru bişeymiş gibi övünülmesi yada savunulması
Bence kıskançlık insanın öfke ile korkularının birleştiği bir duygudur.O an sevdiğin birisinin başka biriyle ilgilendiğini gördüğümüzde hem sevdiğimize hemde ilgilendiği kişiye öfke duyarız ve sevdiğimizi kaybetmekten korkarız ortayada kıskançlık krizleri çıkar tabiikii.. Ben şahsen hayatımda 2 kişiyi çok kıskandım oda gerçekten sevdiğim kişilerdi onun haricinde zaten sevip sevmediğimi kıskanıp kıskanmadığımdan anlıyorum eğer o kişiyi hiç umursamıyorsam ne yaparsa yapsın kıskanmıyorsam hiç sevmediiğimi anlıyorum..Ama gerçekten sevdiğim kişilerde kendimi bile tanıyamıyodum gün içerisinde haber alamadığım zamanlarda bile hemen aldatıldığımı düşünürdüm onun burnundan getirirdim..Şimdi düşünüyorumda ne kadar saçma davranmışım ama sanırım onlarda beni sevmiş çünkü sevmeyen birisi hayatta bu tarz davranışlara yada krizleri çekmezdi.. Hiç iyi bişey değil aslında kıskançlık ama yapmadanda duramıyoruz tabii..