eğer sevdiğimizi kıskanıyorsak bunun nedeni onu başkalarıyla paylaşamadığımızdan sadece bizim olsun istediğimizdendir..................
eğer sevdiğimizi kıskanıyorsak bunun nedeni onu başkalarıyla paylaşamadığımızdan sadece bizim olsun istediğimizdendir.
ama güzel bir kadını kıskanıyorsak ya onun sahip olduklarına bizim sahip olamadığımızdan ya da ondakileri görüp kendi içimizdeki cevheri keşfedemediğimizdendir diyorummmmmmm.
peki sevmiyorsan hatta ayrilmak istiyosan hala neden kiskanirki insan:100:
Bence insan sevmedigini ,ayrilmak istedigini hic kiskanmaz...
ben ayrilmak istiyorum mesela.ama simdiden onu baskalariyla dusununce sinir oluyorum.:95:
Sevgili rinda gercekten ayrilmak istedigine emin misin? Eminsen, niye sinir oluyorsun ki???
bende bunu cozmeye calisiyorum zaten.neden sinir oluyorum ki:18:
kıskançlığın altında yatan bazen bencillik bazende kendine güvensizlik duygusudur bence
kıskançlığın altında yatan bazen bencillik bazende kendine güvensizlik duygusudur bence
ek olarak, özgüven eksikliği ,yetersizlik ..
özgüveni eksik olan yada eksilmeye başlayan kişilerde yetersizlik duygusu başlar ve kendini değersiz hisseder..içindeki bulunduğu sevgiyi haketmediğini hatta kaybedeceğini düşünür,bu da kıskançlık duygusunu yaratır kişide, ve ardından gelebilecek olumsuz ve sağlıksız davranış biçimlerini sergiler ..
yani bana göre kıskançllık, karakteristik bir özellik değil,ruhun hastalığıdır...
valla bunu ben de tam olarak çözmüş değilim.ama çok fena bi duygu ya.çıldırasın gelir bişey yapamazsın snra iyice çıldırasın gelir.... zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?