Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiskanclik nedir sizce bi de sizden dinleyelim
- Konu Sahibi rinda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
eğer sevdiğimizi kıskanıyorsak bunun nedeni onu başkalarıyla paylaşamadığımızdan sadece bizim olsun istediğimizdendir.
ama güzel bir kadını kıskanıyorsak ya onun sahip olduklarına bizim sahip olamadığımızdan ya da ondakileri görüp kendi içimizdeki cevheri keşfedemediğimizdendir diyorummmmmmm.
ama güzel bir kadını kıskanıyorsak ya onun sahip olduklarına bizim sahip olamadığımızdan ya da ondakileri görüp kendi içimizdeki cevheri keşfedemediğimizdendir diyorummmmmmm.
eğer sevdiğimizi kıskanıyorsak bunun nedeni onu başkalarıyla paylaşamadığımızdan sadece bizim olsun istediğimizdendir..................
aynen,kesinlikle katiliyorum....
eğer sevdiğimizi kıskanıyorsak bunun nedeni onu başkalarıyla paylaşamadığımızdan sadece bizim olsun istediğimizdendir.
peki sevmiyorsan hatta ayrilmak istiyosan hala neden kiskanirki insan:100:
peki sevmiyorsan hatta ayrilmak istiyosan hala neden kiskanirki insan:100:
Bence insan sevmedigini ,ayrilmak istedigini hic kiskanmaz...
Bence insan sevmedigini ,ayrilmak istedigini hic kiskanmaz...
ben ayrilmak istiyorum mesela.ama simdiden onu baskalariyla dusununce sinir oluyorum.:95:
- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
ben ayrilmak istiyorum mesela.ama simdiden onu baskalariyla dusununce sinir oluyorum.:95:
O zaman ayrılmak istemenizin sebebine bağlı :))
Sevgili rinda gercekten ayrilmak istedigine emin misin? Eminsen, niye sinir oluyorsun ki???
bende bunu cozmeye calisiyorum zaten.neden sinir oluyorum ki:18:
bende bunu cozmeye calisiyorum zaten.neden sinir oluyorum ki:18:
kıskançlığın altında yatan bazen bencillik bazende kendine güvensizlik duygusudur bence
kıskançlığın altında yatan bazen bencillik bazende kendine güvensizlik duygusudur bence
aslinda sevgiyle bi alakasi yok diyosun yani..
ek olarak, özgüven eksikliği ,yetersizlik ..
özgüveni eksik olan yada eksilmeye başlayan kişilerde yetersizlik duygusu başlar ve kendini değersiz hisseder..içindeki bulunduğu sevgiyi haketmediğini hatta kaybedeceğini düşünür,bu da kıskançlık duygusunu yaratır kişide, ve ardından gelebilecek olumsuz ve sağlıksız davranış biçimlerini sergiler ..
yani bana göre kıskançllık, karakteristik bir özellik değil,ruhun hastalığıdır...
ek olarak, özgüven eksikliği ,yetersizlik ..
özgüveni eksik olan yada eksilmeye başlayan kişilerde yetersizlik duygusu başlar ve kendini değersiz hisseder..içindeki bulunduğu sevgiyi haketmediğini hatta kaybedeceğini düşünür,bu da kıskançlık duygusunu yaratır kişide, ve ardından gelebilecek olumsuz ve sağlıksız davranış biçimlerini sergiler ..
yani bana göre kıskançllık, karakteristik bir özellik değil,ruhun hastalığıdır...
bingo:128:guzel yorumlamissin cok aciklayici bence:112:
valla bunu ben de tam olarak çözmüş değilim.ama çok fena bi duygu ya.çıldırasın gelir bişey yapamazsın snra iyice çıldırasın gelir.... zor yani
kesinlikle... çıldırırsın, aman boğmamak lazım dersin; susarsın. Daha çok dert olur çıldırırsın rahat olmaya çalışırsın ama aklın karışır. kafayı takarsın daha çok çıldırırsın
kişinin kendine özgüveninin olmamasıdır ! aman benden iyisini bulursa ,başkaları daha güzel beni beğenmeyip onlaramı bakıyor v.s gibi kuruntulardan kaynaklanır.......seven kıskanır olayı zaten komedi....ben eşimi deli gibi seviyorum , o da beni ama bir kere bile kıskançlık kavgamız olmamıştır zaten kıskanç biriyle beraber olamam orası ayrıda ....önce kendine sonra sevdiğine güveniyorsan böyle şeyler olmaz insanın hayatında .... eşimin bir arkadaşı vardı eşine aşırı baskı yapardı kadın ekmak almaya bile gidemezdi ,yarım kollu giyecekse bile kollar dirsekte olmalıydı akıl almayacak istekleri vardı......eşim birgün konuşmuş arkadaşıyla neden böyle yapıyorsun kıskançlık hastalık olmuş sende demiş.......arkadaşıda ne kıskançlığı dediğimi yapması ,sözümden çıkmaması inanılmaz hoşuma gidiyor egom tatmin oluyor süper bişey bir kadının her dediğine itaat etmesi demiş !!!!!!!!!!!!!! zihniyete bakın kıskançlık bir kılıfmış yani karısıda eşim beni çok kıskanır diye övünürdü de offff anlamıyorum ben şahsen