Bu hikaye çok tanıdık geldi banaMerhabalar beni uzun süredir yiyip bitiren bir derdim var. 2,5 yıllık birlikteliğim var ben 25 o 27 yaşında nişanlanma süremiz yaklaştı ama ben Artık davranışlarından korkmaya başladım ben işi gücü olan arkadaşlarıyla takılan eğlenen bana baskı yapmayan Bir ailede büyüdüm bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu açıkçası hala öyle elindeki imkanını hep bana kullanır nereye istesem oraya gideriz ben ne istesem onu yeriz yeter ki iste modunda hep. İlk zamanlar yavaş yavaş kıskançlık başladı ve ben malesef tamam dedim çünkü hak veriyordum dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim bende kıskanç olduğum için işimede gelmişti karşılıklı yapıyorduk sonuç olarak ahhh şimdi olsa ben asla kıskanmam....Nasıl olduğunu anlamadan iyice arttı bu kısıtlamalar metrobüse binme taksiye bin öyle işe git parasını ben veririm, iş yerinde kimle konuştun ne konuştun işe gidene kadar telefonla konuşuyoruz işte konuşuyoruz eve dönene kadar yine konuşuyoruz...5 dk geç çıksam kıyamet kopuyor mesain bitti geç çıkmayacaksın şöyle böyle onu giyme bunu giyme derken paspal paspal giyinmeye başladım ama asla işe gidilcek kıyafetler değil gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım tamamen zorla nasıl derseniz çok uzun kendisi çalışma arkadaşlarımı arayarak beni rezil etti...çalışma ben ne istersen alırım sıkıntı yok diyordu bende o zaman çok takmadım çünkü bende evlenince çalışmak istemiyordum ama şuan evde olmama rağmen sürekli kısıtlanıyorum beyaz tşört giyme, saçma sapan kızları takip etme birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor hemen sürekli benden izin Al diyip duruyor yani ailemle biyer giderken bile alıcakmışım o zaten tamam dermiş ama ona önceden söylemeliymişim çok uzun oldu ama daha sayısız örnek var malesef normalde hiç böyle biri değildim herkes şaşırıyor nasıl sabrettin diye ama bi şekilde onu seviyorum hep iyi anılarımız aklıma geliyor ve onu aptal gibi bırakamıyorum devam edincede korkuyorum evlenince büyük sorun yaşamaktan...Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı evden çıkmadan aşırı bi kontrol eder ayakkabıları asla kirlensin istemez arabası zaten çocuğu gibi iner biner sağına soluna bakar...yani beni seviyor ediyor çok güzel ama korkuyorum evlenince zaten şöyle olmaz böyle olmaz biyere gidip gelirken haber verirsin bende sana veriyorum izin alıyorum gocunmuyorum diyor ben Artık salak gibi oldum nolur bi çıkar yol gösterin
Lütfen siz yorumunuzu kendinize saklayın çünkü siz birilerine akıl vermeden önce saygıyı ve konuşma üslubunu öğrenmeniz gerekiyor..Ayrıca entel ve kültürlü görünmeye çalışmadım Hiçbir yorumda bunu nerden sezdiniz anlayamadımama zaten öyleyim öyle görünmeye çalışmamada gerek yok Merak etmeyin ☺
hem ilgilenip hemde kademe kademe kısıtlama getiren tipler değişmez ve bunların dozu gittikçe artar. bi bakmışsınız dayak yiyorsunuz.bi bakmışsınız evden çıkamıyorsunuz.telefon internet herşeyinize el konulmuş.... yani ilgisine vs kanıp kötü niyeti yok kıskanıyor seviyor diye düşünürseniz devam ederseniz ilerde çok pişman olursunuz.yapacağınız en iyi şey hemen ayrılıp tüm bağı koparmak. büyük ihtimal ayrılmamak içinde bin tane yol deniycek.Merhabalar beni uzun süredir yiyip bitiren bir derdim var. 2,5 yıllık birlikteliğim var ben 25 o 27 yaşında nişanlanma süremiz yaklaştı ama ben Artık davranışlarından korkmaya başladım ben işi gücü olan arkadaşlarıyla takılan eğlenen bana baskı yapmayan Bir ailede büyüdüm bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu açıkçası hala öyle elindeki imkanını hep bana kullanır nereye istesem oraya gideriz ben ne istesem onu yeriz yeter ki iste modunda hep. İlk zamanlar yavaş yavaş kıskançlık başladı ve ben malesef tamam dedim çünkü hak veriyordum dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim bende kıskanç olduğum için işimede gelmişti karşılıklı yapıyorduk sonuç olarak ahhh şimdi olsa ben asla kıskanmam....Nasıl olduğunu anlamadan iyice arttı bu kısıtlamalar metrobüse binme taksiye bin öyle işe git parasını ben veririm, iş yerinde kimle konuştun ne konuştun işe gidene kadar telefonla konuşuyoruz işte konuşuyoruz eve dönene kadar yine konuşuyoruz...5 dk geç çıksam kıyamet kopuyor mesain bitti geç çıkmayacaksın şöyle böyle onu giyme bunu giyme derken paspal paspal giyinmeye başladım ama asla işe gidilcek kıyafetler değil gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım tamamen zorla nasıl derseniz çok uzun kendisi çalışma arkadaşlarımı arayarak beni rezil etti...çalışma ben ne istersen alırım sıkıntı yok diyordu bende o zaman çok takmadım çünkü bende evlenince çalışmak istemiyordum ama şuan evde olmama rağmen sürekli kısıtlanıyorum beyaz tşört giyme, saçma sapan kızları takip etme birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor hemen sürekli benden izin Al diyip duruyor yani ailemle biyer giderken bile alıcakmışım o zaten tamam dermiş ama ona önceden söylemeliymişim çok uzun oldu ama daha sayısız örnek var malesef normalde hiç böyle biri değildim herkes şaşırıyor nasıl sabrettin diye ama bi şekilde onu seviyorum hep iyi anılarımız aklıma geliyor ve onu aptal gibi bırakamıyorum devam edincede korkuyorum evlenince büyük sorun yaşamaktan...Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı evden çıkmadan aşırı bi kontrol eder ayakkabıları asla kirlensin istemez arabası zaten çocuğu gibi iner biner sağına soluna bakar...yani beni seviyor ediyor çok güzel ama korkuyorum evlenince zaten şöyle olmaz böyle olmaz biyere gidip gelirken haber verirsin bende sana veriyorum izin alıyorum gocunmuyorum diyor ben Artık salak gibi oldum nolur bi çıkar yol gösterin
Bunu iddia eden insan kendini bu duruma düşürmez. Sevgililikte, evlilikte bağlı olarak güzeldir. Bağımlı olarak değil.Lütfen siz yorumunuzu kendinize saklayın çünkü siz birilerine akıl vermeden önce saygıyı ve konuşma üslubunu öğrenmeniz gerekiyor..Ayrıca entel ve kültürlü görünmeye çalışmadım Hiçbir yorumda bunu nerden sezdiniz anlayamadımama zaten öyleyim öyle görünmeye çalışmamada gerek yok Merak etmeyin ☺
Şöyle ki asla çalışamazsın demiyor ama kadın ağırlıklı biyer olsun illa istiyorsan diyor yani aslında beni alıkoymuyor ama kendi içi rahat edeceği gibi istiyor ve ben senin eşin olucam tabiki senin isteklerin benim için benim isteklerim senin için önemli olmalı diyor yani bi enteresan kendi işini kurmayı düşünüyor o zaman gelirsin yanıma diyor yada sana küçük biyer açarız öyle şeylerle ilgilenirsin ama yaşıtlarımın olduğu erkeklerle çok muhatap olacağım bi iş istemiyor zaten bende bu yüzden ikilemde kalıyorum şimdi çoğu insan bahane bulmaya çalışıyorsun falan dicek ama bu insan gerçektende ne tamamen kısıtlıyor ne özgür bırakıyor hem onun hem benim istediğim ortası olsun istiyor dediğim gibi her hareketi her yaptığını buraya sığdıramadığım için sadece sorun olanları yazabildim ayrıntılı açıklayamadım hepsini
Merhabalar beni uzun süredir yiyip bitiren bir derdim var. 2,5 yıllık birlikteliğim var ben 25 o 27 yaşında nişanlanma süremiz yaklaştı ama ben Artık davranışlarından korkmaya başladım ben işi gücü olan arkadaşlarıyla takılan eğlenen bana baskı yapmayan Bir ailede büyüdüm bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu açıkçası hala öyle elindeki imkanını hep bana kullanır nereye istesem oraya gideriz ben ne istesem onu yeriz yeter ki iste modunda hep. İlk zamanlar yavaş yavaş kıskançlık başladı ve ben malesef tamam dedim çünkü hak veriyordum dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim bende kıskanç olduğum için işimede gelmişti karşılıklı yapıyorduk sonuç olarak ahhh şimdi olsa ben asla kıskanmam....Nasıl olduğunu anlamadan iyice arttı bu kısıtlamalar metrobüse binme taksiye bin öyle işe git parasını ben veririm, iş yerinde kimle konuştun ne konuştun işe gidene kadar telefonla konuşuyoruz işte konuşuyoruz eve dönene kadar yine konuşuyoruz...5 dk geç çıksam kıyamet kopuyor mesain bitti geç çıkmayacaksın şöyle böyle onu giyme bunu giyme derken paspal paspal giyinmeye başladım ama asla işe gidilcek kıyafetler değil gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım tamamen zorla nasıl derseniz çok uzun kendisi çalışma arkadaşlarımı arayarak beni rezil etti...çalışma ben ne istersen alırım sıkıntı yok diyordu bende o zaman çok takmadım çünkü bende evlenince çalışmak istemiyordum ama şuan evde olmama rağmen sürekli kısıtlanıyorum beyaz tşört giyme, saçma sapan kızları takip etme birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor hemen sürekli benden izin Al diyip duruyor yani ailemle biyer giderken bile alıcakmışım o zaten tamam dermiş ama ona önceden söylemeliymişim çok uzun oldu ama daha sayısız örnek var malesef normalde hiç böyle biri değildim herkes şaşırıyor nasıl sabrettin diye ama bi şekilde onu seviyorum hep iyi anılarımız aklıma geliyor ve onu aptal gibi bırakamıyorum devam edincede korkuyorum evlenince büyük sorun yaşamaktan...Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı evden çıkmadan aşırı bi kontrol eder ayakkabıları asla kirlensin istemez arabası zaten çocuğu gibi iner biner sağına soluna bakar...yani beni seviyor ediyor çok güzel ama korkuyorum evlenince zaten şöyle olmaz böyle olmaz biyere gidip gelirken haber verirsin bende sana veriyorum izin alıyorum gocunmuyorum diyor ben Artık salak gibi oldum nolur bi çıkar yol gösterin
Kültürlü haliniz böyleyse kültürsüz halinizi düşünemiyorum bile... Bir hemcinsim olarak umarım yaşadığınız ilişkinin yanlışlığını bir an önce görürsünüzLütfen siz yorumunuzu kendinize saklayın çünkü siz birilerine akıl vermeden önce saygıyı ve konuşma üslubunu öğrenmeniz gerekiyor..Ayrıca entel ve kültürlü görünmeye çalışmadım Hiçbir yorumda bunu nerden sezdiniz anlayamadımama zaten öyleyim öyle görünmeye çalışmamada gerek yok Merak etmeyin ☺
Size ne yaptiginin sizi ne hale getirdiginin umarim farkindasinizdir. Bu kisi psikolojik olarak hasta bunun adi kiskanclik degil hastalik. Hayatınızda bir kangren ile yasiyorsunuzMerhabalar beni uzun süredir yiyip bitiren bir derdim var. 2,5 yıllık birlikteliğim var ben 25 o 27 yaşında nişanlanma süremiz yaklaştı ama ben Artık davranışlarından korkmaya başladım ben işi gücü olan arkadaşlarıyla takılan eğlenen bana baskı yapmayan Bir ailede büyüdüm bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu açıkçası hala öyle elindeki imkanını hep bana kullanır nereye istesem oraya gideriz ben ne istesem onu yeriz yeter ki iste modunda hep. İlk zamanlar yavaş yavaş kıskançlık başladı ve ben malesef tamam dedim çünkü hak veriyordum dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim bende kıskanç olduğum için işimede gelmişti karşılıklı yapıyorduk sonuç olarak ahhh şimdi olsa ben asla kıskanmam....Nasıl olduğunu anlamadan iyice arttı bu kısıtlamalar metrobüse binme taksiye bin öyle işe git parasını ben veririm, iş yerinde kimle konuştun ne konuştun işe gidene kadar telefonla konuşuyoruz işte konuşuyoruz eve dönene kadar yine konuşuyoruz...5 dk geç çıksam kıyamet kopuyor mesain bitti geç çıkmayacaksın şöyle böyle onu giyme bunu giyme derken paspal paspal giyinmeye başladım ama asla işe gidilcek kıyafetler değil gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım tamamen zorla nasıl derseniz çok uzun kendisi çalışma arkadaşlarımı arayarak beni rezil etti...çalışma ben ne istersen alırım sıkıntı yok diyordu bende o zaman çok takmadım çünkü bende evlenince çalışmak istemiyordum ama şuan evde olmama rağmen sürekli kısıtlanıyorum beyaz tşört giyme, saçma sapan kızları takip etme birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor hemen sürekli benden izin Al diyip duruyor yani ailemle biyer giderken bile alıcakmışım o zaten tamam dermiş ama ona önceden söylemeliymişim çok uzun oldu ama daha sayısız örnek var malesef normalde hiç böyle biri değildim herkes şaşırıyor nasıl sabrettin diye ama bi şekilde onu seviyorum hep iyi anılarımız aklıma geliyor ve onu aptal gibi bırakamıyorum devam edincede korkuyorum evlenince büyük sorun yaşamaktan...Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı evden çıkmadan aşırı bi kontrol eder ayakkabıları asla kirlensin istemez arabası zaten çocuğu gibi iner biner sağına soluna bakar...yani beni seviyor ediyor çok güzel ama korkuyorum evlenince zaten şöyle olmaz böyle olmaz biyere gidip gelirken haber verirsin bende sana veriyorum izin alıyorum gocunmuyorum diyor ben Artık salak gibi oldum nolur bi çıkar yol gösterin
Valla burdakilerin yorumlarından sonra saçma sapan eleştirenleride ben normal göremiyorum ben zaten bu durumun FARKINDAYIM normal ay ne güzel kıskanıyor dediğim falan yok kabullensem zaten gelip buraya yazmaz bunları düşünmez ilişkimi yaşardım ama cidden yazdığımada pişman oldum insanlar öfke kusacak yer arıyormuş biri yok düğün hediyesi tasma aldır yazar biri karakterime laf eder lafım size değil ama gerçekten şoktayım insan gibi durumu anlatmak varken yada akıl vermek varken böyle öfke kusan kadınlar mı güçlü ve birbirine destek olan kadınlar ? Çok saçma bi siteymiş sizin bu yazınız ve birkaç cevap harici yarası olanlar gocunmaya gelmiş başka bişey değilBagimli oldun ona. Buda yaptigi psikolojik baskinin sonucudur. Adamin dediklerine bakma. Sen cidden kararli olsan ve ayrilsan, bir süre sonra sana neler neler der. Senin bir metrobüse binmeni bile istemeyen insan, sen ayrilinca öyle kabul edeceginimi saniyorsun?
Böylelerinden kurtulmak asil mesele. Sende hiç vakit geçirmeden psikologa git. Bu bagimliligi tek basina asamazsin. Burdaki yazilanlar ilede degil. Hatta dahada fazla baglanirsin adama çünkü herkes onu kötülüyor ve istemeden olsa bile korumak istersin onu.
Ya sizin seviyenize düşmicem böyle bi ilişkiyi kültürlü insanlar yaşayamıyor mu ? Sanıyormusunuz ki ben ilişkiye bu davranışları görerek başladım ? Kültürlü insanların bağlanma sorunu olmuyor mu yada özgüven kaybı olmuyor mu? Ne biçim insanlarsınız kadın olarak destek olup akıl vermek yerine kendi kendinize yok kültürlü görünmeye çalışmayın falan demişsiniz yazık ne yazdım da öyle görünmeye çalıştım merak ediyorum oda ayrı mesele neyse böyle kimin yazdığı belli olmayan biyere sormak zaten salakçaymış bakın salak olduğumu kabul ettim mutlu olabilirsinizKültürlü haliniz böyleyse kültürsüz halinizi düşünemiyorum bile... Bir hemcinsim olarak umarım yaşadığınız ilişkinin yanlışlığını bir an önce görürsünüz
Çok teşekkür ederim evet farkındayım hiçbiri normal değil ve bende içinden çıkamıyorum Allah büyük elbet bi sonuca vararım zaten evli değilim nişanlı değilim sadece düşünme aşamasındayım ve sevdiğim için ister istemez farklı bi çıkış yolu görmek bulmak istedimSize ne yaptiginin sizi ne hale getirdiginin umarim farkindasinizdir. Bu kisi psikolojik olarak hasta bunun adi kiskanclik degil hastalik. Hayatınızda bir kangren ile yasiyorsunuz
Tabiki normal degil. Daha başina çok iş açar. korkutmak gibi olmasin ama haberlerde kiskanclikdan ayrildigi esine zulmedenlerden farki ne? Ayrilsan da rahat birakmaz. Neden bu yere kadar geldjn? Evlendikden sonra calismak istemiyorum demen ayri bir üzdu. Ama tavrini koy. Baban konussun ne demek isden cikarmak? Rezil etmek? Ailen ne diyordu? Evet kizim besledik buyuttuk simdjde hayatinin tüm iplerini ona ver mi dediler? Peki ya sen? Ozgur bir kadin mjsin gercekten? Onunla omur gecmez. Ailenle de iletisimj keser diyim ben. Çok duyduk oyleleriniMerhabalar beni uzun süredir yiyip bitiren bir derdim var. 2,5 yıllık birlikteliğim var ben 25 o 27 yaşında nişanlanma süremiz yaklaştı ama ben Artık davranışlarından korkmaya başladım ben işi gücü olan arkadaşlarıyla takılan eğlenen bana baskı yapmayan Bir ailede büyüdüm bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu açıkçası hala öyle elindeki imkanını hep bana kullanır nereye istesem oraya gideriz ben ne istesem onu yeriz yeter ki iste modunda hep. İlk zamanlar yavaş yavaş kıskançlık başladı ve ben malesef tamam dedim çünkü hak veriyordum dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim bende kıskanç olduğum için işimede gelmişti karşılıklı yapıyorduk sonuç olarak ahhh şimdi olsa ben asla kıskanmam....Nasıl olduğunu anlamadan iyice arttı bu kısıtlamalar metrobüse binme taksiye bin öyle işe git parasını ben veririm, iş yerinde kimle konuştun ne konuştun işe gidene kadar telefonla konuşuyoruz işte konuşuyoruz eve dönene kadar yine konuşuyoruz...5 dk geç çıksam kıyamet kopuyor mesain bitti geç çıkmayacaksın şöyle böyle onu giyme bunu giyme derken paspal paspal giyinmeye başladım ama asla işe gidilcek kıyafetler değil gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım tamamen zorla nasıl derseniz çok uzun kendisi çalışma arkadaşlarımı arayarak beni rezil etti...çalışma ben ne istersen alırım sıkıntı yok diyordu bende o zaman çok takmadım çünkü bende evlenince çalışmak istemiyordum ama şuan evde olmama rağmen sürekli kısıtlanıyorum beyaz tşört giyme, saçma sapan kızları takip etme birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor hemen sürekli benden izin Al diyip duruyor yani ailemle biyer giderken bile alıcakmışım o zaten tamam dermiş ama ona önceden söylemeliymişim çok uzun oldu ama daha sayısız örnek var malesef normalde hiç böyle biri değildim herkes şaşırıyor nasıl sabrettin diye ama bi şekilde onu seviyorum hep iyi anılarımız aklıma geliyor ve onu aptal gibi bırakamıyorum devam edincede korkuyorum evlenince büyük sorun yaşamaktan...Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı evden çıkmadan aşırı bi kontrol eder ayakkabıları asla kirlensin istemez arabası zaten çocuğu gibi iner biner sağına soluna bakar...yani beni seviyor ediyor çok güzel ama korkuyorum evlenince zaten şöyle olmaz böyle olmaz biyere gidip gelirken haber verirsin bende sana veriyorum izin alıyorum gocunmuyorum diyor ben Artık salak gibi oldum nolur bi çıkar yol gösterin