Kıskançlık mı Karakter mi?

Lütfen siz yorumunuzu kendinize saklayın çünkü siz birilerine akıl vermeden önce saygıyı ve konuşma üslubunu öğrenmeniz gerekiyor..Ayrıca entel ve kültürlü görünmeye çalışmadım Hiçbir yorumda bunu nerden sezdiniz anlayamadım ama zaten öyleyim öyle görünmeye çalışmamada gerek yok Merak etmeyin ☺

Bu hikaye çok tanıdık geldi bana
Evlendiğinde de evin güneşlikleri gündüz bile kapalı olacak gittiğiniz yerler o kişinin ve sizin ailenizin evi olacak başka yere gidemeyeceksiniz çünkü bu ruh hastası herhangi bir kişiye takacak bunun acısını sizden çıkaracak yeter deyip kurtulmak isteyeceksiniz sevdiklerinizle tehdit edecek yol yakınken kurtul bir ömür geçmiyor

Ay yarısına kadar okuyabildim ruhum daraldı. Bu ne ya, kendine böyle bir hayatımı layık görüyorsun? Annen baban bu adam seni eve kitlesin, dışarı çıkarmasın, çalıştırmasın, o izin verirse dışarı çıkasın (ki evlenin o olmadan asla dışarı cikamazsin) evinde perde bile açamasın diyemi doğurup okutup bu yaşa getirdi. Kendini seviyorsan ayrıl

Benim şimdiki eşim çıkmaya yeni başlamıştık böyle saçmalıklar başlatmıştı. Yok gündüz gez akşam en geç yedide evde ol. Erkek olarak ben bile akşam çıkmıyorum. Nasıl yetismissiniz hayret! Oturduğun masaya arkadaşının arkadaşı erkek bile gelse oturma kalk bile demişti en son.
Bir gün yalan söyledim gece dışarı çıktım arkadaşım da kaldim. Sonra ortaya çıktı yalanım. Bu ayrılmıyor ama çenesi durmuyor. Bir bunaldim ki eee dedim yetti be anlaşıldı biz anlasamiycaz böyle yaşayamam ben. Yalana sen mecbur bıraktın yalanciyim evet ayrılalım dedim.
Başladı yalvarmaya tamam istediğin gibi olsun falan.
Ama sonra yine başladı ufak ufak karismalara. Adamın özü bu.

Bak dedim ben çalışan kadınım.
Is ortamında erkek de var.
Yeri gelir muhabbet olur gülerim. Yeri gelir toplantı olur otururum yeri gelir kahvaltı yapalım diye toplanılır katılırım.
Bu ayrılık korkusuna alttan aliyor ama içine de sinmiyor.
Neyse evliyken iş arkadaşımın arabasına bindim diye bir kavga etmişiz kıyamet koptu.

Binme dedi biniyorum dedim bindim.

Sonra boşanalım dedim yine kabul etmedi. :)
Istemiyorum bundan sonra sozumu dinleyeceksin dedi.
Bak dedim. Bana mantıklı gerekçelerle gel.
Kim akıllıca bir fikirle geliyorsa onun sözü geçecek.
Sırf koca sözü diye geçmez bana söz.
Yanlış kadın seçtin.
Yanlış bir şey yapmıyorum ben kimin arabasına binilir binilmez kendim karar veririm.
Ikna oldu tamam dedi.

Tabi yorucu mu böyle biriyle yorucu hem de çok.

Bilin ve iyi düşünün.
Istediğiniz kıvamı aldırmak çok zor.

Entel ve kültürlü?

Çok merak ediyorum erkek arkadaşınızın söylediklerini, istediklerini babanız ya da anneniz yapsaydı yine de tamam dermiydiniz.sen nasıl istersen öyle olsun sadece sevgiliye, nisanliya, eşe karşı mi oluyor.

hem ilgilenip hemde kademe kademe kısıtlama getiren tipler değişmez ve bunların dozu gittikçe artar. bi bakmışsınız dayak yiyorsunuz.bi bakmışsınız evden çıkamıyorsunuz.telefon internet herşeyinize el konulmuş.... yani ilgisine vs kanıp kötü niyeti yok kıskanıyor seviyor diye düşünürseniz devam ederseniz ilerde çok pişman olursunuz.yapacağınız en iyi şey hemen ayrılıp tüm bağı koparmak. büyük ihtimal ayrılmamak içinde bin tane yol deniycek.

Bunu iddia eden insan kendini bu duruma düşürmez. Sevgililikte, evlilikte bağlı olarak güzeldir. Bağımlı olarak değil.
Korkarımki burda yazılan hiç bir yorumu kaale almayacaksın ve kendini hücrenin kapısını ellerinle kilitleyip gardiyanına teslim edeceksin. Hakkında hayırlısı ne diyelim.

Dalga mı geçiyosun bizimle bu kısıtlamak değilse tamamen kısıtlamak nasıl oluyor bi anlatsana adam karşı cinsle muhatap bile olmanı istemiyor.
Allah sana akıl fikir versin ya.

Sende hala evlenince iyi olacağına inanıyor musun?
Kızıyorum sizin gibi gençlere, adamlar kendilerini saklamıyorlar çünkü ben buyum diye bağırıyor

Kültürlü haliniz böyleyse kültürsüz halinizi düşünemiyorum bile... Bir hemcinsim olarak umarım yaşadığınız ilişkinin yanlışlığını bir an önce görürsünüz

Size ne yaptiginin sizi ne hale getirdiginin umarim farkindasinizdir. Bu kisi psikolojik olarak hasta bunun adi kiskanclik degil hastalik. Hayatınızda bir kangren ile yasiyorsunuz

Valla burdakilerin yorumlarından sonra saçma sapan eleştirenleride ben normal göremiyorum ben zaten bu durumun FARKINDAYIM normal ay ne güzel kıskanıyor dediğim falan yok kabullensem zaten gelip buraya yazmaz bunları düşünmez ilişkimi yaşardım ama cidden yazdığımada pişman oldum insanlar öfke kusacak yer arıyormuş biri yok düğün hediyesi tasma aldır yazar biri karakterime laf eder lafım size değil ama gerçekten şoktayım insan gibi durumu anlatmak varken yada akıl vermek varken böyle öfke kusan kadınlar mı güçlü ve birbirine destek olan kadınlar ? Çok saçma bi siteymiş sizin bu yazınız ve birkaç cevap harici yarası olanlar gocunmaya gelmiş başka bişey değil

Kültürlü haliniz böyleyse kültürsüz halinizi düşünemiyorum bile... Bir hemcinsim olarak umarım yaşadığınız ilişkinin yanlışlığını bir an önce görürsünüz
Ya sizin seviyenize düşmicem böyle bi ilişkiyi kültürlü insanlar yaşayamıyor mu ? Sanıyormusunuz ki ben ilişkiye bu davranışları görerek başladım ? Kültürlü insanların bağlanma sorunu olmuyor mu yada özgüven kaybı olmuyor mu? Ne biçim insanlarsınız kadın olarak destek olup akıl vermek yerine kendi kendinize yok kültürlü görünmeye çalışmayın falan demişsiniz yazık ne yazdım da öyle görünmeye çalıştım merak ediyorum oda ayrı mesele neyse böyle kimin yazdığı belli olmayan biyere sormak zaten salakçaymış bakın salak olduğumu kabul ettim mutlu olabilirsiniz

Size ne yaptiginin sizi ne hale getirdiginin umarim farkindasinizdir. Bu kisi psikolojik olarak hasta bunun adi kiskanclik degil hastalik. Hayatınızda bir kangren ile yasiyorsunuz
Çok teşekkür ederim evet farkındayım hiçbiri normal değil ve bende içinden çıkamıyorum Allah büyük elbet bi sonuca vararım zaten evli değilim nişanlı değilim sadece düşünme aşamasındayım ve sevdiğim için ister istemez farklı bi çıkış yolu görmek bulmak istedim

Tabiki normal degil. Daha başina çok iş açar. korkutmak gibi olmasin ama haberlerde kiskanclikdan ayrildigi esine zulmedenlerden farki ne? Ayrilsan da rahat birakmaz. Neden bu yere kadar geldjn? Evlendikden sonra calismak istemiyorum demen ayri bir üzdu. Ama tavrini koy. Baban konussun ne demek isden cikarmak? Rezil etmek? Ailen ne diyordu? Evet kizim besledik buyuttuk simdjde hayatinin tüm iplerini ona ver mi dediler? Peki ya sen? Ozgur bir kadin mjsin gercekten? Onunla omur gecmez. Ailenle de iletisimj keser diyim ben. Çok duyduk oylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…