Kıskançlık mı Karakter mi?

Nefes alırken, tuvalete giderken de izin alin bence
Evlenince o da olur nasılsa...
Biraz abarti gibi gelebilir ama siz kendinize ait bir hayat yasamiyorsunuz ki
Sizi kısıtladığı kadar, kendisi özgür olacak ve hesap vermeyecek
Evli olsanız emin olun aldatir ve ben erkegim.sana hesap mi verecegim.diye iki tokat da atar, yani siddet ve ihanet gorme ihtimaliniz yuksek çünkü paranoyak ve egoist bir kişilik var karsinizda.
Ayrılın, telefonu degistirin, izinizi kaybettirin o derece diyorum

Manipulatif bir kisilik demek ki ve siz de kendinize olan güveninizi yitirmis onu hakli bulma egilimdesiniz
Siz sevmiyorsunuz öyle saniyorsunuz
O da sizi sevmiyor zaten

Ayrıl gitsin demek yazarken kolay oluyor

Nesi zor ayrılamanın, dünya üzerinde adam kıtlığı mı var veya hayatınız boyunca sevgiliniz olmasa bu sizin için ölüm kalım meselesi mi? Böyle bir adamla evlenip kölesi olacağıma şerefimle hayatımı bekar sürdürürüm daha iyi. Köle hayatı yaşamayı ayrılmaktan nasıl daha kolay görebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor

Son düzenleme:
Vallaha siz bu yapılanları kendınıze yakıştırıosanuz devam edın.İşten çık dedı cıktım demek nedır yahu .

Ayrılmakta ayrıl gitsin cumlesı kadar kolay. Millet yırmı yıllık kocasını bosuyor. Fikir almak istedin ayrıl demıs herkes, bence evlen ama.

Ben oyumu evlenmenden yana kullanıyorum.

Sizi çevrenizden , işinizden , arkadaşlarınızdan hatta kendi istek ve hayallerinizden soyutlayarak sadece bu ilişkiye odaklı bir yaşama sürüklüyor resmen . Yani bir ilişkide mutlu olmanın yolu ilişkiyi yaşayanların da mutlu olmasına bağlıdır . Kurduğun cümlelere bakıyorum mesela paspal giyiniyorum demişsin zaman geçecek kendini beğenmeyeceksin kendine olan güvenin azalacak ve senin üzerinde daha çok baskı kuracak . Sevmek önemli elbette ama saygı da çok önemli sana saygı duyması gerekiyor ve senin de kendine saygı duyman lazım böyle her dediğini yaparak olmaz . Seninde hayallerin isteklerin evlilik yaşamından bağımsız bir hayatın olmalı lütfen hayatının merkezine kendini al , ailenin bile yapmadıklarını kimsenin yapmasına müsade etme . Sen sen olamadıkça sevsen sevilsen bir değeri olmayacak

Hayır herşey adamın suçu değil. Sen pasif bir kişilik olmayı seviyorsun..Hayatını yönetmek çalışmak,sorumluluk almak sana zor geliyor ve senin yerine bunları yapan birini bulmuş olmak senin için biçilmiş kaftan aslında,sana göre yani. Ona hayat yönetimi anlamında teslim olmuşsun çünkü bu daha kolay.Bu durumda sen bağımlı kişiliksin esasında. Bağımlı durumdaki her insan karşısındakini sevdiğini iddia eder. Mesela işten çıkmana neden olmuş ama başka bir işe girmemişsim neden,çünkü sen de çalışmayı seven biri değilsin. Toplama baktığında adamdan gerçekten rahatsız değilsin aslında. Yani ayrılsam kime dayanıcam diyorsun. Tekrar yönetimi eline almak zor geliyor sana..Yoksa ayrılır resti çeker önüne bakardın.. Kolayı seçiyor ve bunun adınada sevgi diyiveriyorsun..

Merhaba Stockholm Sendromu

İşi bırakmak yerine adamı bıraksaymışsın iyimiş. Evlenirsen kapıyı üstüne kilitler bu adam.

Okurken bunaldim resmen canim..git gide baskılar artmaya başlamış bunun Sonunu düşünemiyorum.. artik rahatsizligini dile getir çözüm yolu bulun.. yoksa evlendikten sonra cekilmez bir hal alıcak.. simdide cekilir degil onuda belirtiyim

Bu cocuk senin hayatini kaydirir ne demek beni rezil etti isten ciktim sizi kukla yapmis haberiniz yok ayrilmazsan ömur boyu cekersin sevgi bir yere kadar evlendikten sonra daha kotu olur perdeyi acma cama cikma bakkala gitme. Psikolojisi bozuk ve boyleleri kendinden bilir isi mantigi kendisi kotu dusundugu icin seni kisitliyor sakin hayir beni seviyor deme bu boyle kadin cinayetleri de boyle boyle isleniyor iste bu kafasi normal calismayan adamlar yüzünden

Evlenince ne değişiyor da kadınlarımız işi bırakıyor? Benim aklım hafsalam almıyor. Bakamıyorum o açıdan. Gez gez bitmeyecek bir dünyada yaşamak bu kadar güzelken yalnızca bir insan için bunlardan vazgeçmek de ne biliyim? Onunla var olmadınız o yok diye de birşey kaybetmezsiniz. 3 ay 5 ay üzülürsünüz. Hepsi bu.

Bagimli oldun ona. Buda yaptigi psikolojik baskinin sonucudur. Adamin dediklerine bakma. Sen cidden kararli olsan ve ayrilsan, bir süre sonra sana neler neler der. Senin bir metrobüse binmeni bile istemeyen insan, sen ayrilinca öyle kabul edeceginimi saniyorsun?

Böylelerinden kurtulmak asil mesele. Sende hiç vakit geçirmeden psikologa git. Bu bagimliligi tek basina asamazsin. Burdaki yazilanlar ilede degil. Hatta dahada fazla baglanirsin adama çünkü herkes onu kötülüyor ve istemeden olsa bile korumak istersin onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…