Kıskançlık mı Karakter mi?

Anlattığın şeyler kesinlikle normal değil kendinde farkındasın zaten. Dediğin gibi bu tarz kıskançlıklar birden bire oluşur. Erkekler ilişkinin başında gerçek kimliklerini direkt göstermek yerine yavaş yavaş kendilerini açmaya başlıyorlar. Önce bir adım sonra ikinci adım ürkütmeden ve karşıdaki kişinin tepkisini ölçerek devam ediyorlar ve gittikçe de dozu arttırmaya başlıyorlar. İşte genelde de en büyük hatanın yapıldığı yer taaaa en baştan o ufacık şeyi sorgusuz sualsiz kabul ederek yapıyoruz. Kendi kendimize buna hakkı olduğuna inandırmaya çalışıyoruz sonra türlü bahanelerle kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz tıpkı sizin bende kıskancım zaten bunu karşılıklı yapıyoruz diye düşünüp bunda sorun görmemeniz gibi. Halbuki çok büyük bir sorun esasen. Onun eline bu kozu siz vermişsiniz olayların buralara gelmesine izin veren sizsiniz. Ha en kötü ne olurdu kabul etmeseydiniz, ya o bunu sindiremez ayrılırdı ya da size bu konuda dayatmalarda bulunurdu ve sizde daha ilişkinin en başında herşey bu kadar ilerlememişken daha en başında gerçek yüzünü görürdünüz ve şuan sorguladığınız şeyleri o zaman sorgulamaya başlardınız. Hala geç kalmış asla değilsiniz. Lütfen buradaki tüm kırıcı ve yapıcı yorumların hepsini dikkate alın çünkü hepsi sizi düşünerekten sadece iyiliğiniz için yazılmış şeyler. O kişiden ayrılmalısınız. Daha 25 yaşındasınız çok gençsiniz sakın endişelenmeyin başkasını bulamam, başkasını sevemem daha iyisi çıkmaz diye. Ve bana inanın sizde aslında onu sevmiyorsunuz gerçekten siz sahiplenilmeye alışmışsınız ve korkuyorsunuz ama inanın sizin için yaptığı şeylerin hiçbirini sizi sahiplenme ve değer verme içgüdüsüyle yapmıyor. Evlenirseniz çok daha pişman olacağınız günler gelecektir. Siz lütfen buna izin vermeyin.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet haklısınız ben izin verdim hatta suç ondada değil bende ama insan öngöremiyor bu raddeye nasıl geldik ben bile anlamadım yada nasıl izin verdim...Ben zaten bu şekilde devam edemem ama şuan ona karşı hislerim olduğu için geri dönmektende korkuyorum ama şuan zaten düşünme aşamasındayım inşallah benim için kolay olur

Sizin salak olup olmamanız beni alakadar etmiyor. İnsanlar ayrılın demişler ama seviyorum vs demişsiniz. Ne tarz bir tavsiye istiyorsunuz anlamadım. Bu sitedekiler size ne demeli ki siz tatmin olasınız?

Allah büyük elbet ama bazi secimlerde bizim elimizde. Sevgi evlendikten sonra aşk gibi olmuyor. Sevgili ablam senin ilerde yasayacagin kaderi 18 yıldır yaşıyor. Hadi onunkisi görücü usulü ve alelaceleydi yasi da cok küçüktü. Sosyal medya kullanamaz, gittigi geldigi yerleri gizler, 2 tane kocaman evladi var kizini kiskanir sacma sapan hareketler sergiler 50 ye merdiven dayamis adam. Bilmiyorum ya kiskanmak ve kiskanilmak dozunda iyidir. Doz aşımı hastaliga girer ve tedavisi oyle kolay da mumkun degildir

Saygı diye bır olgunun varlığından haberinin olması guzel bisey.

Bıreysın ya hani? Nisanlın Hanı sana hıc saygı duymuyor ya... Onu da saygıya davet etsen mesela burdakı kadınları etmek yerine.

Burdakiler sen eziyet görürken, ağlarken masumlar apartmanını izleyip cay yudumlayacak cunku o esnalarda. Hanı durum tamamen senlik.

Bence konudaki erkek arkadaş ilk zamanlarda ufak ufak kıskançlıklar yaptığında, hoşunuza gitti, beni seviyor kıskanıyor diye düşündünüz, hatta bundan mutluluk duydunuz..

O da sizin, onun tüm isteklerine karşı verdiğiniz tavizleri görünce zamanla level atladı, işi çok daha büyük boyutlara getirdi. Ve siz bu istekler büyüdükçe önünü alamadınız.

Burada o kadar güzel şeyler yazmışlar ki sitedeki kadınları kötü bulmuşsunuz. Konunuza sinirlenmelerindendir bu yorumlar, bunu anlayamamışsınız. Hepsi de sizin yararınıza, şuan bunu göremiyorsunuz ama ileride size söylenenleri dinlemediğiniz için pişman olacağınızdan adım kadar eminim.
Yani, "görünen köy" o kadar net.

Eş adayının sapık olduğunu düşünüyorum

Psikolojik bir sorunu var,bunu sizin üzerinizde baskı kurarak gidermeye çalışıyor gibi geldi.Direkt ayrılamıyorsanız tepki göstermeye başlayın.İstediğim gibi giyinip arkadaşımla buluşmak istiyorum,kısıtlamaların beni mutsuz ediyor vb. gibi.

Son düzenleme:
Son durum ne oldu acaba burda anlatılanlar birebir bana benzemiş bir an şüphe ettim ben mi yazdım diye. Hatta sevgilisi iş kurucam seni yanıma alırım falan demiş. İşten çıkartmış erkeklerin olduğu yerde çalışma falan demiş. İcin al bir yere giderken demiş saat koymuş. Şimdi ne oldular acaba. Biran eski sevgilimmi diye düşündüm ama o tarihlerde iki buçuk yıllık ilişkileri olamaz.

Kesin evlenmiştir, izin kağıdı ile dışarı çıkıyordur. Bak Mutlumelo ne güzel analiz yapmış.

Ya böyle adamlarda ki kıskançlık değil hastalık.Ve hayatınızı sahada zorlastirmaya devam eder.Ama sen ayrilcam desen tepkisi nolur beni korkuttu açıkçası

Adam hasta. Sizi uyarıyorum evlenince şiddet de göreceksiniz. Beni seviyor diyip durmayın, bu sevgi değil.

Edit: Yine bilmem kaç yılının konusuna yorum yaptırdınız bana

Kıskançlık değil bu bence hastalık. Tamam benim sevgilimde kıskanç ama onun da bi dozu vardır işime gelmediği yerde sen orda bi dur derim her zaman ilk zamanlarda korkardım her şeye tamam derdim aman şimdi aramız bozulmasın küsmesi felan diye ama o zamanlarda da seninki kadar abartı kıskançlığı yoktu neyse bi gün canıma yetti karşı çıktım çok sert bi şekilde değil ama bu kadarı da fazla abartıyosun felan diye sonra baktım ben sesimi çıkardıkça o alttan almaya başladı yani öyle küsmeye felan kalkmadı 1 oldu 2 oldu derken git gide azaldı şimdi canımın istediğine he diyorum istemediğin de umursamıyorum bildiğimi yapıyorum bence sende düzgünce konuş tepkini belli et korkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…