- 7 Ocak 2016
- 10.309
- 49.662
- 598
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
İkinci telefon mevzusu şu. Kızın Kuzeni a numarasını veriyor eşime, eşim arıyor kız o telefonu da aktif kullanıyor bu arada. Neyse kız arabaya binince buna bazen ulaşılamıyor da bu numaramda var diyip veriyor. Kuzeninin falan haber yok bu numaradan. Bi de arabaya aileden biri binmesine rağmen öne kendi kuruluyor.
Pandemi olmasa anlayacağım da bu ara taksiye otobüse binmek akıl karı değilyy oy. Ben aptalım herhalde. Otobüs var, taksi var, minibüs var, var da var. Ama kuzenimi sen işe bırak. Kadınları da gerizekalı ya da prenses moduna sokuyorlar. Ben 1000 km öteye gidiyorum. Bunlar yarım saat bi saatlik iş yerine gidemiyor. Arabayla bırakılması lazım. Kaldırsın mabadını gitsin. Biraz zorlukla mücadele etsin şu kızlar belki biraz bi şeyler öğrenirler. Bu bir.
Arkadaşlar merhaba,
Normalde içimde çözmeye çalışırım ama üç gündür cidden kendini bilmez bir kızın yüzünden uykularım kaçtı. Eşimin arkadaşının kuzeni geçici olarak onların şirkette çalışıyormuş. Arkadaşının işi çıktığı için bu kızı alıp bırakmasını rica etmiş arkadaşı eşim de kabul etmiş. Hadi bu kısma kadar eyvallah ki bundan da hoşlanmadım neyse eşime numarasını da vermiş arkadaşı eşim sabah aramış kız açmamış telefonu. Sonra açmış falan neyse kız ikinci telefonunu çıkarmış eşime numarasını vermiş arabaya binince, o telefonum kapalı oluyor da beni buradan arayabilirsin gibi. Bu arada eşime sonuna kadar güveniyorum çünkü bunları o anlatıyor. Sonra eşim akşam bırakmadı erken çıkmış eve geldi. Akşam yemek yedik oturuyoruz, arıyor beni alacak mısın yarın sabah diye. Eşim de benim işim var başkası da alabilir dedi sonra bana haber verirsin o zaman diyor. Neyse kız iki telefonuna da eşimin numarasını da eklemiş profil resimlerinden farkettim. Buna inanılmaz sinirlendim. Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle imada bulunup gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışanlar. Yoksa eşim, işten eve evden işe. Telefonuna çoğu zaman bakmaz bile. Biri bir şey desin anlatır, bir şey olsun anlatır. Sizce ben ne yapmalıyım, eşim numarasını falan sildi bu arada bi daha alıp bırakmayacağım sonuçta lazım olmayacak diye.
Bu arada belirteyim kuzeni kızın tek bir numarasını veriyor, kız sonra arabaya biner binmez ikinci bir telefonu daha varmış bunun numarasını veriyor. Bu telefonuma hep bakıyorum gibisinden.
Bu arada bu ay covid çıktığından beri ilk defa korunmayı bıraktık, gerçi korunmasak da olmuyordu ama neyse bata 6 gün kaldı ve onun gerginliği de var üstümde.
Yanlış bi tabir kullandım sinirle onu düzelttim. Yanlış anlayan arkadaşlar olduysa da özür dilerim. Burada şimdiye kadar kimseye tek bir yorumda bulunmadım, hatalıysam da özür dilerim. İnanın normalde böyle bir insan da değilim. Sadece 4 aydır yoğun bi psikolojik yük altındayım. Herkesin geçmişte ne salakmışım da böyle düşünmüşüm, yapmışım dediği an kesin vardır. Buraya yazmamın tek sebebi de gerçekten başka bakış açısına ihtiyaç duymam. Sağlıklı olmadığını düşündüğüm düşüncelerin yerine sizin önereceğiniz şeyleri düşünmekti. Kimseyi aşağılamak falan değil kıskançlık krizine girdim dedim sadece. Umarım hepiniz hep böyle sağlıklı düşünürsünüz.
bir de giyotin yöntemi varYerinde olsam, aynı iş yerinde çalışsalar bile, eşime selam bile vermeyeceksin derdim. Numarasınıda engellerdim.
Kusura bakmada bu zamanda hiçkimseye güvenmeyeceksin. Eşim yapmaz,..,.. en iyisi kökten halletmek, no stress no problembir de giyotin yöntemi var
Siz yorumları okuduğunuza emin misiniz ? kız arabayı yoldan çevirip zorla ön koltuğa mu oturmuş ? kocası kabul etmiş, kapısında beklemiş vs . neden adama yorum yapmıyorsunuz hiç , kız başının çaresine baksın demesi gereken konu sahibinin eşi ama dememiş niye bilmemÇok garip yorumlar olmuş arkadaşlar evli yada bekar farketmez ben binemezdim hiç tanımadığım bir insanın arabasına mesela. Kadın burda haklı konusuyor bu devirde bide ne kurnaz kadinlar göruyoruz ben eşime izin vermezdim isterse babası desin şu kızı bırak diye. Özel şöformü adam herkez basının çaresine baksın bi zahmet. Otobüs dolmuşta korana var diye kızda olmadığı bulasmadigi ne malum. Akşam bırak sabah al bence çok haklısınız asla izin verilmemeli kızdaki rahatlığa bak bide on koltukta eşimin yanında oturacak. Yazık kızcağıza bıraksın ne var diyen hanımlar ozaman hergun sizin eşinizde alıp bıraksın bi kızı.
Kalkıp arka koltuğa mi geçmesi gerekirdi anlamadım?Arkadaşı rica etmiş, iş yeri çok uzak olduğu için ama eşim zaten kendi de huzursuz oldu sanırım sadece bi sabah aldı, sonra başkalarına söyledi. Bi de eşimin yengesi de arabaya biniyor bi 10 dakika sonra kız ön koltukta istifini bozmuyor.
Kusura bakmada bu zamanda hiçkimseye güvenmeyeceksin. Eşim yapmaz,..,.. en iyisi kökten halletmek, no stress no problem
Bu ne biçim bir yorum siz bir kadın olarak tanımadıgınız baska bir kadının namusuna nasıl böyle dil uzatabiliyorsunuz????????Kız bildiğin kş...r mübarek. İlla evli erkekle olacak yuva yıkacak,ağzının ortasına çakıp bırakıcan terbiyesize bak! Allahım affet böyle tipleride analar doğuruyor ya ayar oluyorum. Engelleyin bu yüzsüzü bence başka yerlerden de çıkar bu yırtık kız.
Valla ben bir kadın olarak evli erkeklerin yamacına hiç sokulmam çok şükür. Evli kadına evli erkeğe yanaşanlara ben namuslı diyemicim diyebilen buyursun. Yuvaya saygı!!!Bu ne biçim bir yorum siz bir kadın olarak tanımadıgınız baska bir kadının namusuna nasıl böyle dil uzatabiliyorsunuz????????
Kız bildiğin kş...r mübarek. İlla evli erkekle olacak yuva yıkacak,ağzının ortasına çakıp bırakıcan terbiyesize bak! Allahım affet böyle tipleride analar doğuruyor ya ayar oluyorum. Engelleyin bu yüzsüzü bence başka yerlerden de çıkar bu yırtık kız.
Ee evli koca da kızı arabaya almış , ikinci numarayı da kaydetmiş paşa paşa buyrun leş uslubunuzda kocaya söyleyecek bir iki nadide sözcükte vardır eminim.Valla ben bir kadın olarak evli erkeklerin yamacına hiç sokulmam çok şükür. Evli kadına evli erkeğe yanaşanlara ben namuslı diyemicim diyebilen buyursun. Yuvaya saygı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?