- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Anlatiyorum herseyi lutfen dikkatli okuyun...
Arkadasimin abisi. Arkadasimin 2015te dugunu oldu orada tanistik. 2 ay kadar gorusup konustuk daha sonra ailelerimizi tanistiralim dedik. Ama burada da ben flort etmek istemediğimden hizli gelisti hersey. Kafasinda cok fazla soru işareti vardi. Beni her anlamda mutlu edebilecek mi diye. O yuzden hep agirdan aliyordu. Ben sanirim biraz da duygusal bosluktan hayatimin merkezine coktaaan yerlestirmistim onu. Tesetturluyum. Bol giyindigim icin vucut hatlarimi goremiyordu e dokunamiyordu da. Dolayisiyla hep daha dar biraz daha kisa kiyafetler giymemi söylüyordu. Ben ona daha guzel daha cekici goruneyim diye hep istedigi dogrultuda degistirdim tarzimi. Bulusmaya gidecem 1 hafta onceden kiyafet denemelerine basliyordum. Bu andan itibaren psikolojim bozulmya basladi. Beni begenmiyor. Daha once entel dantel takiliyormus oyle bir kiz isterdi herhalde. Acik secik falan filan yedim bitirdim bir sure kendimi. Neyse ne zaman evlendik. Ondan sonra da tam tersi dar giyinmeme fazla makyaj yapmama kizar oldu.
Evlendik... 4 ay ailesiyle yasadik. Tayin durumumuz belli degildi vs... Tek erkek. 3 kiz kardesi var. Ben muhafazakar yetistim. Onun aile yapısını gordukce psikilojim bozuldu. Idrak etmeye çalıştım. Acik secik giyinmeleri beni cok rahatsiz etti. Ve buna babalarinin abisinin(esimin) hicbir sey dememesi beni rahatsiz etti. Bu nasil aile diye surekli sorguladim. Iste kirilma noktasi burasi. Ailesinden o kadar uzaklastim ki yakinlarindayken. Kendimi onlarla kiyas edip durdum. Sacma sapan bir sekilde hayatimi/ hayatini mahvettim. KESKE EVLENMESEYDIM DIYE HALA SÖYLÜYORUM MERAK ETMEYIN. Cok konustuk esimle. Caba sarfediyorum. Ne o bensiz yapabilir ne de ben onsuz. Duzelecek insallah. Elimden geleni yapmaya hazirim. Psikolojimi kendi kendime bozmadim. Cevrem beni. Cok etkiledi. Annem ozellikle. Babamla ilgili cok kiskanclik krizleri atlattilar. Gariptir ki cozume kavusturan yine ben oldum. Onlari duzeltirken meger bilnc altim evliligime zarar verecek maddeleri not aliyormus. Cok kotu hissediyorum.
Bakın benim eşim daha önce evlenmiş.
Baya nikah düğün evlilik yani.
Sevişmişler inanabiliyor musunuz?
O kadına dokunmuş, birbirlerini çıplak falan görmüşler, elele tutuşmuşlardır illaki falan.
Eee ne olmuş?
Eşim 2 yıl içinde boşanma davasını açmış koymuş o kadının önünde, sonra da biz evlendik.
Sizin gibi düşünseydim bu adamla evlenmemem lazımdı.
Siz eşiniz hiç çıplak kadın vücudu görmedi mi sanıyorsunuz?
Göğüs denince aklına tavuk fileto geliyor diye mi düşünüyorsunuz?
Evinizde kadın budu köfte yasak mı?
Kızkardeşlerine girdiğiniz an bendeki tüm krediniz bitti.
Hastasınız diye üzülmüştüm ama sizdeki kafa hastadan ziyade "hastalıklı".
Hiçkimsenin ne giyeceği sizin haddinize düşmez.
Yerinizi bilmenizi tavsiye ederim.