Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya nolur kusura bakmayın ama her seferinde aynı şeyi okumaktan bıktık biz de. Konuyu açıyorlar, tepki görünce ben böyle miydim neler yaşadım eşim bana neler yaptı bla bla.. iyi de kardeşim biz nerden bilelim? Buraya yazdığınız kadarını biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz. Neden bu ayrıntıları tepki alınca yazdınız mesela? Bence siz buraya konu açana kadar sorunun sizde değil eşinizde olduğunu düşünüyordunuz. Neyse ben hasta olduğunuzu düşünmüyorum, kafa yapılarınız, yetiştirilme tarzınız farklı. Bu saatten sonra değişir misiniz bilmem. İlk yorumumda da dediğim gibi yanlış bir evlilik yapmışsınız.Tamam arkadaslar. Iyi ki bir yardim isteyeyim dedim. Ne kadar da önyargılı insanlarsiniz. Benimde aklima burasi gelmisti belki hemcinslerim bana destek olur. Oyle yapma boyle yapma diye akil verirler. Ama beni kinamaktan, deli statusune koymaktan baska bsey yapmadınız. Beni anlayisla karsilayan arkadaslara teşekkürlerimi sunuyorum. Ama digerlerine gercekten diyorum ki yasamadan bilemezsiniz. Ben boyle biri miydim ki... Mali müşavirim. Is hayatindaki statümu siz dusunun. Herkes tarafindan sevilen saygi duyulan biriyim. Ama evlilik surecimde yasadigim olaylardan, dis etkenlerden dolayi bu hale geldim. Sorunumun farkindayim. Destek olabilirsiniz diye dusundum. Uzman destek alabilirim diye dusunebilecek kivamdayim. Sadece gercekten belki yasadiklarimi yasayan insanlar vardir diye dusunmustum. Kotu biri değilim. Neden bu kadar yargilarinizla dovdunuz ki ... Yazik
Neler duydugumu bir bilsniz. Adamin biri rihannayi dusunerek karisiyla cinsel birliktelik yasiyormus falan. Adam koca popolu kadinlari sevdigi icin cirkin bile olsa gidip isyerinde o kadinla neler yasiyormus.
O zaman eşiniz işi de bıraksın bunu da yaşayabilir diye.Neler duydugumu bir bilsniz. Adamin biri rihannayi dusunerek karisiyla cinsel birliktelik yasiyormus falan. Adam koca popolu kadinlari sevdigi icin cirkin bile olsa gidip isyerinde o kadinla neler yasiyormus.
Neler duydugumu bir bilsniz. Adamin biri rihannayi dusunerek karisiyla cinsel birliktelik yasiyormus falan. Adam koca popolu kadinlari sevdigi icin cirkin bile olsa gidip isyerinde o kadinla neler yasiyormus.
Normal değil bu yaptıklarınız. İlişkinize siz kendi elinizle zarar veriyorsunuz. Terapi görmeniz lazım. Buna öncelik verin. Tıpkı hasta olduğunuzda doktora gitmek gibi. Dereceli olarak alıştırma filan gibi değişik metrolarla tedavi yoluna gidebilirler belki. Ve kesinlikle psikiyatrist olmalı gideceğiniz kişi. Çok abartmışsınız siz kıskanmanın boyutunu.Neler duydugumu bir bilsniz. Adamin biri rihannayi dusunerek karisiyla cinsel birliktelik yasiyormus falan. Adam koca popolu kadinlari sevdigi icin cirkin bile olsa gidip isyerinde o kadinla neler yasiyormus.
Ee duyduysaniz duydunuz nolmus?Neler duydugumu bir bilsniz. Adamin biri rihannayi dusunerek karisiyla cinsel birliktelik yasiyormus falan. Adam koca popolu kadinlari sevdigi icin cirkin bile olsa gidip isyerinde o kadinla neler yasiyormus.
Tamam arkadaslar. Iyi ki bir yardim isteyeyim dedim. Ne kadar da önyargılı insanlarsiniz. Benimde aklima burasi gelmisti belki hemcinslerim bana destek olur. Oyle yapma boyle yapma diye akil verirler. Ama beni kinamaktan, deli statusune koymaktan baska bsey yapmadınız. Beni anlayisla karsilayan arkadaslara teşekkürlerimi sunuyorum. Ama digerlerine gercekten diyorum ki yasamadan bilemezsiniz. Ben boyle biri miydim ki... Mali müşavirim. Is hayatindaki statümu siz dusunun. Herkes tarafindan sevilen saygi duyulan biriyim. Ama evlilik surecimde yasadigim olaylardan, dis etkenlerden dolayi bu hale geldim. Sorunumun farkindayim. Destek olabilirsiniz diye dusundum. Uzman destek alabilirim diye dusunebilecek kivamdayim. Sadece gercekten belki yasadiklarimi yasayan insanlar vardir diye dusunmustum. Kotu biri değilim. Neden bu kadar yargilarinizla dovdunuz ki ... Yazik