- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Daha önce bu tarz şeyleri söylediğimde çok sinirleniyodu beni haksız yere sapık durumuna düşürüyosun deyip kavga çıkarıyodu hatta bi kere telefonunu kırmıştı. Ben de artık üstüne gitmemeye başladım. Çok ciddi bir şey olmadığı sürece bunu ona söylemiyorum kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ya da buraya yazıyorum bayanlar sağolsun normal olmadığımı söyleyip içimi rahatlatıyorBen de sizin gibiyim bence çok normaliz
Sevgilimle ilişkimize başladığımız ilk gün hemen beni uyarmıştı “ya baştan söyleyeyim ben çok kıskanç biriyim” demişti. Ay dedim çok uyumluyuz o zaman kıskanılmayı da sorun etmezsin senTabi dedi sorun değil dedi. Hayatının hatası
Ben böyle bir durumda gidip konuşurdum hemen. Dans eden yarı çıplak kadınları izlemen beni rahatsız etti diye açık açık söylerdim.
Şarkıyı bir yerde duymuş ama söyleyenin adını hatırlayamamıştır. Videoyu da gönderilince bu ne diye açıp bakmıştır. Belki “pff bu ne ya” deyip kapattı. Ama işte kıskançlık gerçekten çok kötü bir duygu insana neler düşündürüyor.
Aslında normal falan değiliz ama kendimizi teselli etmemiz gerek
Buradaki kadınlara bayılıyorum. Herkes kusursuz ve asla kıskanmıyorlar ayrıca muhteşem bir evlilikleri var
Merhaba arkadaşlar. Dün akşamdan beri kafama taktığım bir mevzu var. Dün akşam eşim sigara almak için dışarıya çıktı telefonunu evde bıraktı. Ben de bir bakayım en son nereye girmiş napmış diye. Normalde eşimin telefonunu çok sık karıştırmam karıştırsam da belli etmem. O uyurken ya da evde olmadığında yaparım. Neyse arama butonuna saçının biri siyah biri sarı kişi yazıp aratmış. Tabi alakasız sonuçlar gelince biyere tıklamamış orda kalmış. Kendi telefonumdan aynı şeyi aratıp görsellere baktım. Bir şarkıcı çıktı. Tahmin edenler olabilir ama isim vermeyeyim. Kadın da güzel seksi biri. Neyse kadının şarkısını açmak istemiştir ismi hafızasına gelmemiştir oraya öyle yazmıştır dedim bi şey demedim ama akşama kadar o kadının şarkısını defalarca dinleyip durdu. Bir de instagramda bi erkek arkadaşının gönderisine bakmış orda da 2 kadın yatakta yarı çıplak seksi dans ediyo. Bunu da görüp fıttırdım ama yine de bi şey demedim. Kendi aratıp baktığı bir şey değil sonuçta arkadaşı paylaşmış o da görmüş. Sinirle o arkadaşını engelledim hiç görüşmediği benim tanımadığım biriydi . sonradan çok düşündüm o kadını neden arattı o videoyu niye izledi diye kendi canımı sıktım ama eşime de bir şey demedim. Ben çok kıskanç bir insanım ne kadar kendimi telkin etsem de bir türlü bu durumu aşamadım. İstiyorum ki eşim benden başkasına beğeniyle bakmasın başkalarının vücudunu izlemesin. Şimdi soracağım soru şu abartıyor muyum? Siz de görseydiniz sinirlenir miydiniz? Bir yardım felan mı alayım?
Arkadaşının videosunu beğenmemiş sadece izlemiş gönderi değildi zaten hikayesindeydi. Daha önce de özellikle sevgiliyken bu tarz durumları çok yaşadım bu tarz derken arkadaş listesinde açık saçık kızlar vardı konuştuk hallettik yeni hesap açtı dikkat etti sonradan kendini baya düzeltti ama benim içimde hep bir şüphe kaldı. Bazen haksız yere suçladığım da oldu o yüzden mutluluğumuzu bozmamak adına artık bu tarz şeyleri kendi içimde yaşamaya ona yansıtmamaya karar verdim çünkü o da artık çok bunaldı suçlamalarımdan.Aynı şarkıyı defalarca dinlemesinde ben de kıskanacak birşey göremedim açıkçası . İnsanların çoğu da böyle değil midir bi şarkıya takılıkalırız defalarca bıkana kadar dinleriz, bunun şarkıcı hayranlığıyla vs ne ilgisi var?
Ki bu ünlülere hayranlık gibi durumlar küçükken olurdu sanmıyorum ki aklı başında bir insanın ünlü aşkı takıntısı olsun en fazla aa hoşmuş der geçer..
Arkadaşının videosunu beğenmesi hani bi nebze kıskanabilirsiniz ama yani arkadaşlarında dediği gibi o zaman evden de çıkmasın.
Eşiniz sizin güveninizi sarsıcı mı davranıyo bu kadar kıskançsınız, bazen derler sen kendine güvenmiyosan kıskanırsın diye elbette o da vardır ama mesela yolda yrürken kızlara bakıyodur size şakayla da olsa bakımsız şu göbeğe bak falan diyodur siz de böyle kıskanç olmuşsunuzdur belki. O yüzden önce olayın kaynağına inmek gerek :=)
Buradaki kadınlara bayılıyorum. Herkes kusursuz ve asla kıskanmıyorlar ayrıca muhteşem bir evlilikleri var
Asla kıskanmıyorlar değil kıskanılacak bir şey yaşamıyoruz. Siz ve konu sahibi kişiler gibi şarkıcıyı kıskanmak sağlıklı bir psikolojiye sahip olan insanların yapacağı hareket olmadığı için konu sahibini uyarıyoruz. Yani bizlerin evliliklerinde boş kıskançlıklar ile eşlerin birbirinin hayatını zindan etme durumu söz konusu değil. Umarım merakını giderebilmişimdir. Uzman desteği ile kıskançlık denilen illetten kurtulup hayatınızı muhteşem yaşayabilirsiniz sizde.
Video klip de değil sadece şarkıyı dinledi izlemeden ama sürekli başa sara sara bana gına geldi
Valla güzel kadınları ben bile beğeniyorum. Yani güzel yakışıklı olan beğenilir. Bu illa ki dibimiz düşecek yatak döşek olacağız Peşlerinden koşacağız anlamına gelmiyor ki. Önemli olan genel karakteri ve genel olarak yaptıkları. Yani biraz imkansızın peşinde gibisiniz. Dünyadaki tek insan biz değiliz. Ya da eşlerimiz değil. Bakmaktan bakmaya da fark var. O zaman hiç film de izlemeyelim güzel kadınlar yakışıklı erkeklerle dolu..Merhaba arkadaşlar. Dün akşamdan beri kafama taktığım bir mevzu var. Dün akşam eşim sigara almak için dışarıya çıktı telefonunu evde bıraktı. Ben de bir bakayım en son nereye girmiş napmış diye. Normalde eşimin telefonunu çok sık karıştırmam karıştırsam da belli etmem. O uyurken ya da evde olmadığında yaparım. Neyse arama butonuna saçının biri siyah biri sarı kişi yazıp aratmış. Tabi alakasız sonuçlar gelince biyere tıklamamış orda kalmış. Kendi telefonumdan aynı şeyi aratıp görsellere baktım. Bir şarkıcı çıktı. Tahmin edenler olabilir ama isim vermeyeyim. Kadın da güzel seksi biri. Neyse kadının şarkısını açmak istemiştir ismi hafızasına gelmemiştir oraya öyle yazmıştır dedim bi şey demedim ama akşama kadar o kadının şarkısını defalarca dinleyip durdu. Bir de instagramda bi erkek arkadaşının gönderisine bakmış orda da 2 kadın yatakta yarı çıplak seksi dans ediyo. Bunu da görüp fıttırdım ama yine de bi şey demedim. Kendi aratıp baktığı bir şey değil sonuçta arkadaşı paylaşmış o da görmüş. Sinirle o arkadaşını engelledim hiç görüşmediği benim tanımadığım biriydi . sonradan çok düşündüm o kadını neden arattı o videoyu niye izledi diye kendi canımı sıktım ama eşime de bir şey demedim. Ben çok kıskanç bir insanım ne kadar kendimi telkin etsem de bir türlü bu durumu aşamadım. İstiyorum ki eşim benden başkasına beğeniyle bakmasın başkalarının vücudunu izlemesin. Şimdi soracağım soru şu abartıyor muyum? Siz de görseydiniz sinirlenir miydiniz? Bir yardım felan mı alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?