• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgili sorunu

melliss3401

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
7
10
86
24
Benim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.

Bu saydıklarınız için ailenizden izin alıyor musunuz? Ananız babanız şehir dışı gezilerinize, topuk boynuza karışıyor mu mesela?
Ne yapılacağı belli ama siz daha ilk cümlede böyle bir adamı "saygılı" diye tanımladığınız için biz ne dersek diyelim ayrılacağınızı sanmıyorum.

Bu saydıklarınız için ailenizden izin alıyor musunuz? Ananız babanız şehir dışı gezilerinize, topuk boynuza karışıyor mu mesela?
Ne yapılacağı belli ama siz daha ilk cümlede böyle bir adamı "saygılı" diye tanımladığınız için biz ne dersek diyelim ayrılacağınızı sanmıyorum.
Ailem bunlara izin veriyor şuan hiç alışkın olmadığım bir hayatı yaşıyorum. Ayrılmayı düşündüm ama ne şekilde olacak bilmiyorum.

Annenız yapsa anne ya dersınız😁 en sevmedıgım mevzu hem kendınız kıskanıyor olsun ıstıyorsunuz sonrada sızı kafesıne alınca sevgılım kıskanıyooo. Benım kı nıye koskanmıyooodu cunku bız bırbırımızı kısıtlayarak mutlu olmucagımızı bılıyorduk....
Kendim bunu istemedim. Sürekli bu konuda baş kaldırıyorum ona. Erkek arkadaşınız anlayışlı demek ki benim erkek arkadaşım öyle değil maalesef.

Kendim bunu istemedim. Sürekli bu konuda baş kaldırıyorum ona. Erkek arkadaşınız anlayışlı demek ki benim erkek arkadaşım öyle değil maalesef.
Bı ıkı kere sevgılıyken mudale etmeye calıstı benım anam babam karısmıyor dedım hayırdır sen. Benı guvenmıs unıversıteye gondermıs sen benı kafeye gonderme.Sen cayır cımen gez bana hayatı zından et. Gıtsın ıstedıgı gıbı bırını bulsun Allah erkek olarak sadece onu yaratmadı. Bende kafama gore bırını bulurum. Hosuna gıtmıyorsa hareketlerı güle güle de. Ayrıca kısı kendınden bılır işi. Demek kı sevgılın bön bön bakıyor gıyınenlere fılan sana da bakılır dıye korkuyor.

Anne baban yapsa aynı şeyleri sinirkrizleri geçirir depresyona girer evden kaçmayı düşünürsün, ama sevgilin yapınca “beni kıskanıyo “ oluyor.

Bide bunun evlilikteki durumunu düşün?
Kendine güveni olmayan erkek yapar bunları!

İlk cümlenizle normalleştirmeye çalıştırmışsınız ama olmamış. Adam bildiğiniz sorunlu ve kıskançlığı hastalık derecesinde.
Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
Ayrılın.

Ailem bunlara izin veriyor şuan hiç alışkın olmadığım bir hayatı yaşıyorum. Ayrılmayı düşündüm ama ne şekilde olacak bilmiyorum.
Sen benim kararlarıma karışamazsın karıştırmam böyle bir ilişki istemiyorum diyeceksiniz sonra da arkanıza bakmayacaksınız. Şu an yaşadığınız sevgi değil benim malım tavrı

Benim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var
gönderme yapmaya başlıyor.
ona da izin vermiyor
tahammül edemiyor.
her şey onun isteğine göre oluyor

kıskancım diyor
Yaaaa ponçikkkkkk:KK68:
Aşka bak beeeeeğğ
Biz bulamadık böylesini:işsiz:
Sakın bırakma piyasada kalmadı bu tür irkiklir:kahve:

Ne yaparsanız yapın sizi kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan adam sizin bu saydıklarınızın birini bile yapmaz. Onun size saygısı yok da sizin kendinize saygınız da mı yok? İsterse aşkınızdan ölsün yarın bir gün evlendiğinizde sizi evden çıkartmadığında ne yapacaksınız? Bir karşı komşumuz vardı kocası işten gelince perdeleri kontrol ediyormuş kadın hiç camdan baktı mı yeri oynamış mı diye sizin de öyle olmayacağınızın ne garantisi var? Kendinizi ezdirmeyin lütfen, hiç kimsenin de sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya hakkı yok.

Benim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
Hayatına bu kadar müdahale etmesi normal değil tabi sizde buna müsade etmiş olabilirsiniz tavrınızı koyun nerde durması gerektiğini bilsin güven sorunu var galiba bunu birlikte aşabilirsiniz..

Back