- 30 Ekim 2015
- 108
- 34
- 48
- Konu Sahibi Minikkelebegim15
-
Ya gerçekten ilk uç ay hic sesimi cikarmadim ama aylardır herşeyi söylüyorum cevabını veriyorum ama gerçekten boyle farkında olmadan yapıyormuş gbi yapiyo ama bilinçli yapiyo eminimÇok yüz veriyorsun... Haddini bildirmezsen iyice tepene çıkar bu kadın
Eşinle konuş eşinin sana tavrı nasilYa gerçekten ilk uç ay hic sesimi cikarmadim ama aylardır herşeyi söylüyorum cevabını veriyorum ama gerçekten boyle farkında olmadan yapıyormuş gbi yapiyo ama bilinçli yapiyo eminim
Evet aynen boyle seviyo sürekli ayni şeyi söyleyip duruyor . ilk doğduğu zaman kuvozden çıktığı zaman resmen yüzünü yaliyodu görüp kavga ettiğimde de gulerek piskince sen burdamiydin dedi banadilini emeyim mi. millete ne oldu böyle
Yani herkese karşı boyle bos bos konuşup patavatsizlik yapiyo aslında cahil ne dediğini bilmez bi insan değil ama herkeS öyle düşünüyor kadın tam bir profesyonel oyuncu yani . Esimde haklisin ben annemin boyle olduğunu sen doğum yaptıktan sonra anladım ama laf anlamıyor diyor .Esin bile evi terk edip tepkimi koyunca anlamis ona da sert bor setekilde tepkini vermelisim
Az önce de bir konu okudum kaynana bebeği alıp başka odada soyuyor muş sürekli herkes den gizli şimdi de büyüde dilini emeyim ne demek yabu ne sapkınlık dır artık böyle nereye gidiyor bu insanlık anlamak çok zor
size vereceğim tavsiyem su kesinlikle uzak durun böyle insanlar hem evliliğine hemde en önemlisi evladına zarar verir.
İster kendi annem olsun ister eşim in hiç fark etmez kesinlikle mesafe mi koyarım...
Söylemekten bana gına geldi yapma dediğim şeyi israrla yapiyo . hatta ortamda biseu söyleyemem diye ortamda yapiyo . ben de israrla ortamda tartisiyorum..En son cümle nedir ,resmen hasta kadın.
Bana da kv sadece emzirmeden emzirmeye vermek istedi çoğu zaman yaptı.Tam çocuğun altını değiştireceğim bakıyorum dibimde arkaya dönemem o kadar.Yanımdan gitti nerdeyse bir ay kendime gelemedim ya.Çok iyi anlıyorum seni.
Bana kalırsa söylemezsen yapmaya devam eder.Kendin sinir olmadan her rahatsız olduğunda söyle pes eder.Ses çıkarmayınca meydan benm havasına giriyorlar.
Benimki de 5.günden sonra çocuğu 9.gün tarttırmak istedi.Sütüm yarıyor muymuşçok emdiği zaman oynuyor hoş der hep.Bende olmasını kıskanıyor.18 günlüktü kızım çok ağladı.Sütü sulu yetmiyor çocuk aç mama alıcam dedi.Sanki süt uzmanı nerden biliyor.Zaten loğısaydım ne çok ağladım .Diş çektirdim senin sütün azalırsa ben çorba veririm dedi.Çocuk benden uzak olsun da Dedikleri olmadı ne düşünüyor bilmem
Ben söyleyip gülüyorum.Tartışacaksa kendi bilir.Bence patavatsızlığa hastalık demiş senin kp.Kv de ağzına geleni söylesin istediğini yapsın ne güzel .Söylemekten bana gına geldi yapma dediğim şeyi israrla yapiyo . hatta ortamda biseu söyleyemem diye ortamda yapiyo . ben de israrla ortamda tartisiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?