• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kaynanamm

Minikkelebegim15

Sarı PAPATYAM
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
108
34
48
Hayırlı aksamlar hanımlar . Biraz uzun olacak şimdiden belirteyim elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalışacağım.

Sağlık sebeplerimden kaynaklı erken doğum yaptım , gerçekten çok zorlu bi süreçti . Doğumla beraber başka bi amaliyat daha oldum . Bebeğim kuvoze girdi bir aya yakın kuvozde kaldı . Bebegimi görmeye gittiğimde o gün çıkışının yapılacağını öğrendim . Esim isteydi kaynanam benimle gelmişti hastaneye . O anda o kadar çok heycanlanmistim ki kapıda bebeğimi hazırlayıp vermelerini bekliyorum , hemşire çıktı tam bebegime uzandigim an kayınvalidem beni itip çocuğu almaya çalıştı tabi bende o anda ayni şekilde tepki verip bebeğimi aldım . Zaten herşey ondan sonra başladı ..

Eve geldik kaynanam bizde kalıyor kendisi öyle istedi sözde bana yardim etmek için kaliyor aksama kadar basımda , çocuğu bana ver sen is yap çocuğu bana ver yemek yap sürekli çocuğu benden alma derdinde .. Bir aya yakin cocugumdan ayrı kalmisim yemek temizlik tabiki de umrumda değil istediğim çocuğuma doya doya sarılmak .. Bebeğim kuvozde bibornla beslendiği için beni emmek istemiyordu israrla emzirmeye çalışıyordum bu sefer çocuğa işkence yapma, sütun yok iste emmek istemiyor , bos yere sagmaya ugrasiyosun gbi psikolojik baskı uygulamaya başladı. Gece bebegim aglasa koşa koşa odaya dalıyor vay bu çocuk niye agliyo , kesin kulağı agriyo kesin karni agriyo hadi hastaneye gidelim zaten bebek agliyo stresliyim yani bi sus annesiyim ben onun açıktı karni doyunca uyuyacak . zaten ihtiyacım olsa ben seni cagiririm ama laftan anlamıyor .

Esimle konuştuk ve kalmasına gerek olmadığına karar verip ona da durumu anlattık . zaten yakin oturuyoruz. Eve gitti gitmesine ama bu sefer sabah 9 dedimmi gelip aksama kadar oturuyor çocuğu ben emziriyim bak ben göğsümu vereyim benim göğsümu nasıl tutuyo gibi saçma cümleler kullanmaya başladı . bebeğim çok küçük doğdu daha ben onu öpmeye kiyamazken bi gun resmen yüzünü yaladigini gördüm ya hemen aldım tabiki de tepkimi de belli ettim .. Sabahtan aksama kadar bizde aksam eve gidince de aramaya başlıyor hadi gelin yemek yaptım hadi gelin çocuğu özledik esimle kavga ede ede gittik her gün 50 kere arıyordu gelin diye . en son kayinpderimle konuştum anlattım o zmndan beri kendide çok nadir geliyor bizde 10 15 günde bir gidiyoruz .

Ama sorun şu ki ben artik kadını görmeye tahammül edemiyorum her gorusmemizde saçma sapan konuşuyor ve herkes bu boyle dengesiz idare et diyorlar ama ben idare etmek istemiyorum .. Önceden çok sessiz kalıyodum simdi dayanamıyorum tartisiyorum bana diyoki ben çocuğu ( benim bebeğim için diyor ) kimseye güvenip emanet etmem de sana güveniyorum , anne neyse babannne odur .. En son akrabalar toplandığın da herkesin içinde bebeği ondan igreniyo o yüzden onu emmiyo dedi . kayinpderim de onun psikolojisi bozuk çocuğu kendi çocuğu saniyo hasta o sen ona bakma ,sinir olduğun şeyleri söyleme o inadina yapar diyor .

Hanımlar karisik dağınık yazmış olabilir çok doluyum kusura bakmayın lütfen.. Sizden yardim istediğim konu bebeğimi benden acayip derecede kıskanıyor kendi bebeği saniyo ben bu durumda onun yaptıklarına aman diyip gecmelimiyim ? Yoksa israrla cevabını vermelimiyim ? Gerçekten artik sinir hastası oldum bu kadın yüzünden .. Esin konunun neresinde diye sorarsanız uç ay boyunca annesini savunuyordu en son herşeyi anlatan annesinin tüm yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatan bi mesaj atıp evden gittim . sonra ozurlerle falan getirdi geri beni eve o zmndan beri arkamda destek oluyor ama annesiyle ne kadar konuşursa konussun annesi gerçekten laftan anlamiyo.. ( bunu da eklemedn gecemeyecegim bebeğimi severken büyüde dilini emeyim diye seviyo)

Bugün buradaki konular resmen tansiyonumu yükseltti. Aman deyip geçmeyin cevabını da vermeyin. Tütün kolundan dışarı atın. Bellimi hasta. Sokakta psikolojisi bozuk insanı yaklaştırır misiniz bebeğinize kv olunca ne farkı var. Tepki göstermekle engellenmez böyle şeyler gorusmeyeceksiniz. Ben olsam boşanmam o kadını da eve sokmam. Büyü de dilini emerim dediği zaman atmaliydiniz evden cevapla tartismakla olmaz.
Burada yazarken bana toz pembe olduğu için atmıyorum. Çocuk söz konusu ise anne son noktayı koymalıdır.

Esin bile evi terk edip tepkimi koyunca anlamis ona da sert bor setekilde tepkini vermelisim

Az önce de bir konu okudum kaynana bebeği alıp başka odada soyuyor muş sürekli herkes den gizli şimdi de büyüde dilini emeyim ne demek ya :kusmuk: bu ne sapkınlık dır artık böyle nereye gidiyor bu insanlık anlamak çok zor

size vereceğim tavsiyem su kesinlikle uzak durun böyle insanlar hem evliliğine hemde en önemlisi evladına zarar verir.
İster kendi annem olsun ister eşim in hiç fark etmez kesinlikle mesafe mi koyarım...

Esin bile evi terk edip tepkimi koyunca anlamis ona da sert bor setekilde tepkini vermelisim
Yani herkese karşı boyle bos bos konuşup patavatsizlik yapiyo aslında cahil ne dediğini bilmez bi insan değil ama herkeS öyle düşünüyor kadın tam bir profesyonel oyuncu yani . Esimde haklisin ben annemin boyle olduğunu sen doğum yaptıktan sonra anladım ama laf anlamıyor diyor .

En son cümle nedir ,resmen hasta kadın.

Bana da kv sadece emzirmeden emzirmeye vermek istedi çoğu zaman yaptı.Tam çocuğun altını değiştireceğim bakıyorum dibimde arkaya dönemem o kadar.Yanımdan gitti nerdeyse bir ay kendime gelemedim ya.Çok iyi anlıyorum seni.

Bana kalırsa söylemezsen yapmaya devam eder.Kendin sinir olmadan her rahatsız olduğunda söyle pes eder.Ses çıkarmayınca meydan benm havasına giriyorlar.

Benimki de 5.günden sonra çocuğu 9.gün tarttırmak istedi.Sütüm yarıyor muymuş :KK70: çok emdiği zaman oynuyor hoş der hep.Bende olmasını kıskanıyor.18 günlüktü kızım çok ağladı.Sütü sulu yetmiyor çocuk aç mama alıcam dedi.Sanki süt uzmanı nerden biliyor.Zaten loğısaydım ne çok ağladım .Diş çektirdim senin sütün azalırsa ben çorba veririm dedi.Çocuk benden uzak olsun da :KK70: Dedikleri olmadı ne düşünüyor bilmem

Ciddi mesefa koydum çok pismanim uç ay nasıl sustum nasıl dayandım . herkes benim bu konuda çok takıntılı olduğumu düşünüyo resmen . ama kadın normal değil adim kadar eminim hastaaa
Az önce de bir konu okudum kaynana bebeği alıp başka odada soyuyor muş sürekli herkes den gizli şimdi de büyüde dilini emeyim ne demek ya :kusmuk: bu ne sapkınlık dır artık böyle nereye gidiyor bu insanlık anlamak çok zor

size vereceğim tavsiyem su kesinlikle uzak durun böyle insanlar hem evliliğine hemde en önemlisi evladına zarar verir.
İster kendi annem olsun ister eşim in hiç fark etmez kesinlikle mesafe mi koyarım...

En son cümle nedir ,resmen hasta kadın.

Bana da kv sadece emzirmeden emzirmeye vermek istedi çoğu zaman yaptı.Tam çocuğun altını değiştireceğim bakıyorum dibimde arkaya dönemem o kadar.Yanımdan gitti nerdeyse bir ay kendime gelemedim ya.Çok iyi anlıyorum seni.

Bana kalırsa söylemezsen yapmaya devam eder.Kendin sinir olmadan her rahatsız olduğunda söyle pes eder.Ses çıkarmayınca meydan benm havasına giriyorlar.

Benimki de 5.günden sonra çocuğu 9.gün tarttırmak istedi.Sütüm yarıyor muymuş :KK70: çok emdiği zaman oynuyor hoş der hep.Bende olmasını kıskanıyor.18 günlüktü kızım çok ağladı.Sütü sulu yetmiyor çocuk aç mama alıcam dedi.Sanki süt uzmanı nerden biliyor.Zaten loğısaydım ne çok ağladım .Diş çektirdim senin sütün azalırsa ben çorba veririm dedi.Çocuk benden uzak olsun da :KK70: Dedikleri olmadı ne düşünüyor bilmem
Söylemekten bana gına geldi yapma dediğim şeyi israrla yapiyo . hatta ortamda biseu söyleyemem diye ortamda yapiyo . ben de israrla ortamda tartisiyorum..

Söylemekten bana gına geldi yapma dediğim şeyi israrla yapiyo . hatta ortamda biseu söyleyemem diye ortamda yapiyo . ben de israrla ortamda tartisiyorum..
Ben söyleyip gülüyorum.Tartışacaksa kendi bilir.Bence patavatsızlığa hastalık demiş senin kp.Kv de ağzına geleni söylesin istediğini yapsın ne güzel .

İnşallah görüşmeme kararını uygularsın.Allah yardımcın olsun.Kv ye de akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim

Back