• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kaynana

Bazı kadınlar eşleri tarafından sevilmiyor , ilgi bulamıyorlar. O sevgiyi oğulları ile doldurmaya çalışıyorlar. Benim gözlemim bu. Yoksa aklı başında hangi kadın sevgililer gününde oğlundan hediye bekler ? Freud duysa o bile şaşar kalır.
Aklı başında değil zaten oğullarını hem kendilerne maddi olarak baksın hem de ilgi versin diye dünyaya getiriyolar.Sevgilisi mi ki ona hediye alsın ne saçmalık bu

Eşiniz isteklerini yapip iyice körüklmesin zamanla geçer.

Kızlar merhaba.Kaynanam benle sürekli yarış halinde çok kıskanıyor.Sevgililer gününde oğlundan hediye bekliyormuş ne alaka böyle bir şey geldi mi hiç başınıza
Eşin şakayla karışık “yok artık anne daha neler” derse eğer kaynanan bir daha böyle absürt şeyler istemez bence.

Yok artık daha neler duyacağız ya hahshshshs sevgililer gününde anneye hediye mi

Bu durumda esinizin tutumu onemli olan. Esiniz sen benim annemsin anneler gununde alirim hediyeni dese kayinvalideniz yuz bulmaz. Zaten kayinvalide sorunu olan insanlarin asil problemi eslerinin dogru davranmamasindan kaynaklaniyor.
Kayınpederim onu aldatmış ve erken yaşta ölmüş.Kadın da kendini gençlerle yarıştırıyor evin içinde topukluyla ful makyajla geziyor ben düğünde öyle makyaj yapamam mesela.Kadında ilgiyi eşimden bulmak istiyor keşke herkes annesini seçebilse

Ben dün kaynanamla konuştum. Çocukları sordu. Ortancam için “hala çok güzel mi” dedi. Dedim tabi ki çok güzel. Diyor ki “e tabi babasına çekmiş güzel olacak” absbssjsklssls
Güldüm geçtim hahaha oğlumun babasıyla da zerre alakası yok bu arada sırf çocuklarım çok güzel diye oğluna benzetiyor oysa eşim esmer benim yavrular sarışın 😂😂😂
Yani kaynanalara he deyin geçin

Ben çok üzülüyorum benim kayınvalidede aynı böyleydi. Eşinden ilgi görmemiş aldatılma içki vb.. Oğullarından bekliyordu özellikle evliliğimin ilk yıllarında üstüne kuma gelmişim gibi tavır takınmıştı . Aaah ahhh anlatsam roman olur. Dengeyi sağlayınca işler yoluna giriyor .

Ben dün kaynanamla konuştum. Çocukları sordu. Ortancam için “hala çok güzel mi” dedi. Dedim tabi ki çok güzel. Diyor ki “e tabi babasına çekmiş güzel olacak” absbssjsklssls
Güldüm geçtim hahaha oğlumun babasıyla da zerre alakası yok bu arada sırf çocuklarım çok güzel diye oğluna benzetiyor oysa eşim esmer benim yavrular sarışın 😂😂😂
Yani kaynanalara he deyin geçin
Hahhah😂Çirkin olsa sana benziyor derdi 😂aslında oğlunu da savunmuyorlarmış burda.Ben doğurdum o yüzden güzel kafasındalarmış.

Kayınpederim onu aldatmış ve erken yaşta ölmüş.Kadın da kendini gençlerle yarıştırıyor evin içinde topukluyla ful makyajla geziyor ben düğünde öyle makyaj yapamam mesela.Kadında ilgiyi eşimden bulmak istiyor keşke herkes annesini seçebilse
Ilgiye ac kalmis ogluna bel baglamis sanirim
Kendine bakarak da iyi hissetmeye calisiyor
Simdi bunu okuyunca fikrim degisti biraz ya
Esinize soyleyin annesine de 1 gul alsin versin nolcak
Kendisi yasayamamis bunlari sizdeki sevgiyi ilgiyi gorunce ozeniyordur belkide

Nasil gezerse gezsin onu bosverinde ilgiyi esinizde bulmak isterken esinizin tavri onemli olan iste

Ben çok üzülüyorum benim kayınvalidede aynı böyleydi. Eşinden ilgi görmemiş aldatılma içki vb.. Oğullarından bekliyordu özellikle evliliğimin ilk yıllarında üstüne kuma gelmişim gibi tavır takınmıştı . Aaah ahhh anlatsam roman olur. Dengeyi sağlayınca işler yoluna giriyor .
Çok üzüldüm sizin adınıza aynısı benim de kapımda düşman başına gerçekten.Denge nasıl sağlanıyor peki ben daha yeni evliyim şimdiden bıktım ve evlenince daha çok arttı bu hediye beklemeler ilgi beklemeler

Evlendirin 🤭

Kayınvalidenize üzüldüm, çok zor şeyler yaşamış belli ki, kendine bakmasını yadırgamanız çok yanlış.

Ilgiye ac kalmis ogluna bel baglamis sanirim
Kendine bakarak da iyi hissetmeye calisiyor
Simdi bunu okuyunca fikrim degisti biraz ya
Esinize soyleyin annesine de 1 gul alsin versin nolcak
Kendisi yasayamamis bunlari sizdeki sevgiyi ilgiyi gorunce ozeniyordur belkide
Yok asla iyi niyetli biri değil ben çok destek oldum anneme yapmadığımı yaptım ama gördüm ki kadının kafası hep pisliğe çalışıyor.Bana ilk evlendiğim hafta kadınlık yapmayı biliyorsun demi eşine o.... gibi ol benim oğlumu memnun et dedi ondan beri benim için bitti zaten altından olsa ısınmam asla

Back